Ny burk

Nu har HPn stått här hemma å skräpat i en vecka, men igår kopplade D in den, tur att någon av oss förbarmade oss över uppgiften. Vet inte om jag är riktigt nöjd.... gillar inte förändringar och själva layouten är annorlunda. Lyckas inte ändra skärmstorleken, eller vad det heter, tycker att det är så stort allting, vill få ned storleken på grejerna så man får överblick. Åsså går det så lååångsaaamt! Hoppas innerligt att det är någon inställning som gör att det är så.... Åsså finns det ingen plugg för att stoppa in skrivarn!?! 

Är trött efter jobbet. Det är bara två veckor kvar till kören börjar å jag har inte ordnat för de nya tjejerna alls. Inte ens ringt för att säga vilka som får börja! Får sådär skol-ont-i-magen, tänk så ofta man kände det när man gick i skolan, att alltid ha något hängande över sig. Tycker inte om att ha sker ofärdigt, men jag orkar inte engagera mig och ta tag i det.

Diskbänken gör rätt för sitt namn kan man säga. Mycket disk på den nu. Borde ta och göra en insatts innan Daniel kommer hem från inventeringen, mhh, snart....

Kommentarer
Postat av: Shake Peppe

Hejsan! Vicken trevlig blogg du har. Tänkte bara säga hej och tipsa om att du kan minska skärmupplösningen om du högerklickar på skrivbordet, väljer "egenskaper" och klickar på fliken "inställningar". Där finns det ett skjutreglage där du kan välja vilken storlek du vill ha på layouten. Antar att du har 800x600 nu. Testa med 1024x768 istället.
Ha det fint och dansa gärnet!
// Peppe

2007-08-02 @ 01:39:51
URL: http://www.shakeweb.se
Postat av: Elin

KUL att ni kommer!:)

2007-08-02 @ 15:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0