Summering av RG

Japp, då sitter man här igen på Onken. Vågar knappt skriva antalet upptagna vårdplatser ifall kordinatorn skulle hitta hit och läsa. Men det är luuuugnt iaf på onksidan : ) Jag klagar inte.

Igår var det i alla fall dax för den beryktade sammankomsten igen. Fyra tapra sjuksköterskor beväpnade till tänderna med diverse bestick och dryckesdon var redo för en kväll på storgatan. I en nystädad lägenhet (som tur var annars vet jag inte hur Biggis hade klarat med födointaget ; ) )intog vi den absolut godaste förrätten i världen, skagernröra med avokado. Därefter ugnsstekt oxiflé med ofantliga mängder potatisgratäng som grädde på moset fick vi avnjuta Muffens kokkonster i en superb pannacotta med hallon och bärsås. Det hela sköljdes ned med vin och drinkar : )

Lite melodifestival hans också med.

Vi blev lite dävna av maten och för att lätta upp stämningen så sprang kvällens hjälte ned och köpte en dosa G mini. Tack och lov så bestämde vi oss för att mot alla odds avsluta kvällen i soffan hos mig stället för på Oscar eller Aveny, skönt! Det blev en hel del jobbsnack och relationer särskillt en viss relation som hänger lite i luften så att säga samt annat smått och gått. Kalaset urartade en aning när Daniel kom hem vid halv två tiden. Roffe och Muffen var i högform minst sagt! Det var ostbollar överallt, precis som det brukar på RG.s sammankomster. Det är härligt att ha vänner =)

Nu ska jag kolla in tv.

Kommentarer
Postat av: Biggis

Tur du missade då "de" hällde vatten på din "Persermatta" med vilje!:) Nä men tack för senast! Har fört över pengarna!

2007-02-26 @ 17:30:54
Postat av: Rolf

Vatten känns lite mer lättstädat än cheesballs lite här och där.... Man ska inte kasta sten i ett glashus Biggis:)

2007-02-28 @ 16:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0