Back to work

Nu ska jag tillbaka till jobbet igen efter min förkylning. Det har varit skönt att vara hemma, men långtråkigt oxå! Idag ska jag och Eva ha halvtidsbedömning för vår student. Vi gick igenom punkterna igår på telefon och det tog minst 45 minuter!
Nu är det två dagars jobb och sedan är det dans på lördag och på söndag åker vi till Finland på kryssning :) Superskoj, hoppas att stormarna har lagt sig bara...

Har inte så mycket att skriva om...

Här kommer en rolig men suddig bild från Vintertjärn tagen under småtimmarna av Dannes mobil. Ögonblicket innan så hade vi rasat rakt in genom dörren... Inte lätt att hålla ordning på kroppen alla gånger ; )

image186

Saknar dig Malin...

Kommentarer
Postat av: Sanna

Godmorgon.
Ha en bra dag :)

2008-02-28 @ 10:20:44
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Fridah

Hallå! Jag tänkte tipsa dig om en ny tävling som jag har på min blogg där du kan vinna en egendesignad klänning av Liv Hanell Designs. Om du själv inte kan eller vill ha den, kan du ju ge bort den till någon i pressent. Eftersom att det bara finns ett exemplar av den här klänningen så blir du ensam om den. Kolla in bloggen :)

- fridahcharlotta.blogg.se/1204050634_n_d...nte_vara_s.html -

Kramar, Fridahcharlotta

2008-02-28 @ 10:26:10
URL: http://fridahcharlotta.blogg.se/
Postat av: Linda

Kul med en finlandskryssning att se fram emot. Massa dans och roligt fol, gissar jag? ;) ha en bra dag!

2008-02-28 @ 10:26:29
URL: http://diem.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh, Ankan jag saknar dig också. Det var verkligen en fantastiskt rolig fest i Vintertjärn:) Vi kommer att få såååå kul på öland, gud vad jag längtar:) Hoppas vi får något besked om en stuga snart:) puss å kram

2008-02-28 @ 14:24:56
URL: http://www.malinisaksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0