Självfallet...

Var och klipte ochslingade igår. Men min ordinarie favvofrissa var ledig. Och hon som klippte mig igår övertygde mig att jag skulle klippa upp kalufsen, och nu känner jag mig inte nöjd:( Hon klippte kollosalt mycket, hade ont i magen när jag satt där. Sedan sajlade hon till det snyggt så jag tänkte inte så mycket på uppklippningen. Nu dan efter när håret har lagt sig lite lagon ruffsigt ser det bedrövligt ut... *suck* Slingorna blev jättesnygga iaf, svart =)

Fick flexa igårkväll, riktigt skönt särskilt när Daniel bara jobbade till 13:00. Vi shoppade i Birsta och såg Eragon på bio, bra men kort.

På juldan jobbade jag och sedan gick vi på Aveny coh partajade loss. Träffade både Elin och Krister och Muffen och Maria. En hel hög med Indals och Liden folk var oxå där. Mindre bra mat men bra musik då Shake spelade. Kvällen avslutades på Statoil med Daniel och Muffen.

Nu är det två dagar kvar till Vemdalsäventyret!


Gott nytt år och god fortsättning!

År 2007 har jag stora förväntningar på!

Julafton innom landstingets portar

Ja då var det den 24 december igen, en jul med barmark och motorcyklar ute på vägarna. Plus att jag ägnar min tid på julaftonskvällen på jobbet. (Du och jag Elin)

Daniel jobbade igår men kom till ett sent Julbord i Säter sedan åkte vi med andan i halsen till GA för Julkonsert med Mixkören. Julklapparna öppnade vi efter lite glöggprovning i stearinljusens och granens sken. Bara han och jag =) Riktigt mysigt faktiskt. Jag fick en halsband med ett hjärta på *kär*  Vi hade så trevligt så vi sov över väckarklockan idag faktiskt. Full rulle ut till Timrå för lutfisk hos Daniels mamma och sedan till jobbet och här är jag.

Skojskoj.

Imorgon blir det i alla fall Fest med julbord på Aveny och dans till Shake. Tyvärr så ligger min skor och skräpar hos Malin och Dave så jag måste shoppa skor innan Vemdalen..... smått stressigt.

Nu ska här arbetas...öhhh


God Jul alla vänner och andra bloggläsare!

Sjuk!!!

Näh detta är ju så tråkigt att det inte är sant. Verkligen precis lagom till Julton !
Började  känna av halsen igår på övningen, lite kli. Men nu är det inte alls bra. Faan oxå. Ingen feber men, ont när jag sväljer, röd i halsen, ont i huvudet, tjockt i näsan... Det är så trist så jag inte orkar skriva om det.

Snabbresume av veckan som gått.

Förra lördan gick den efterlängtade Roffefesten av stapeln. Roffe, Biggis, Muffen och Ankan i högform (eller ja vissa defekter hade ju vissa kanske) Mat, prat, skratt och sedan till Oscar. Så så roligt, längtar till nästa begivenhet. Kan säga mycket mer men jag måste sova lite till innan väckarn ringer.

Lucia på onsdagen. Upp i Ottan (ja eller vanlig jobbtid iof) för att sjunga med en liten skara från kören på Esset revisions fikarum, gick väll så där kan man säga. Blir nog inte några flera Lussninger för min del känns det som. På kvällen till GA för att lyssna till SUndsvalls Lucia och till Daniels Mixkören.

Jobbade Tis, Tors och Fredag. Efter en betydligt massivare jobbvecka veckan innan. Igår fredag var det supertungt på jobbet. Full avdelning och minemal bemanning:( Vilket betyder inget förmidagsfika eller lunch för min del... sedan direkt till Jultonsrepet igår kväll. Och nu sitter jag här förkyld

Trötthet

Jag begriper inte! Jag bara sover, det är tredje kvällen jag ska jobba ikväll. Först sover jag på natten och sedan somnar jag om när daniel går till jobbet. OCh nu tog jag ännu en tupplur på ca en timma!

Jobbade över till 22:10 igår. Full avdelning och tre som jobbar... det är lite knivigt att hinna fixa till allt på den tiden när hälften av patienterna behöver helhjälp. Och ingen går hem till helgen heller, nice. Men så är det iaf.


Nu ska här sättas fart iaf!

Flebografi

Nu har jag tre jobbkvällar och sedan en jobbhelg att se fram emot. Det blir ju lite obtimmar och det är ju posetivt iaf. Och sedan på lördag blir det bubbel och bad, mat och fest med mina favvobrudar i Roffes gäng : ) Tänk jag blir allt lite nostalgisk!

Helgen hade fullt shema. Lördagen ägnades åt arbete på förmidagen och sedan hem för att fixa inför Daniels födelsedags fest. Daniel var på på travet och jag somnade som en sten hemma. Därav kom festfixandet igång "lite" sent. Stress som vanligt och de första gästerna fick snällt vänta i soffan. Det bliev riktigt lyckat iaf. Det kom mycket folk tillslut. En snabb sväng på Aveny blev det oxå, jisses vad Svänzons inte är bra.

På söndag fyllde Andreas 24 så vi var dit och åt tårta, sedan till Säter för att sova där. På kvällen började jag känna av en lätt smärta i ena benet, under knät. Men då man är van vid att ha värk periodvis så haltade jag på, tog en Alvedon och gick och la mig. Lite småtrångt då vi var två i en 105cm säng... Halvfyra vaknade jag ur en mardröm grät av smärta i benet. Tvärsäker på att det var en ventrombos! Ursh va rädd jag var. Men vi avaktade och åkte till akuten på morgonsidan. Kom dit vid kvart i nio, av med alla kläder, EKG, blodtryck, temp, prover (som förövrigt gick mindre bra, ser ut som en orutinerad sprutnarkoman om armarna. Sedan lång väntan på provsvaren som såg bra ut men för att vara på den säkra sidan så bestämdes det att jag skulle göra en flebografi... Supernice!  Då jag är svårstucken på armarna så kan man ju gissa hur det gick när de skulle sätta nål på foten.

SÅÅ mycket smärta, höll på att krama fingrarna av Daniel, och var nära att svimma två gånger. Sedan ännumera väntetid (tre timmar) till jag fick komma in till röntgen. Detta gjorde oxå ont, kontrastvätskan sved och brände så jag såg stjärnor igen. Vilken pärs! Men ingen propp iaf. Lagom mör av att ha legat på en brits hela dan var jag rätt så nöjd med att få gå hem kl 20. Elva timmar på akuten. Så nu roar jag mig med att smörja Hirodinolsalva på mina irriterade och blånande kärl och Orudisgel på mitt mystiskt smärtande ben. ja det var den dan det.

Nu mår jag bättre iaf.

RSS 2.0