Måndagmorgon

Det har varit en omtumlande helg för mig och min sambo.  Gjorde inte det som jag hade tänkt med det blir kanske bra ändå. Men man vet ju aldrig om man gör rätt, det skulle finnas ett facit....

64275-1

64275-1


Första inlägget

Japp, ännu ett försök till att skapa mig en egen blogg, en egen plats i den oändliga cyber-rymden.
En liten presentation känns på sin plats. Jag den viktigaste personen i mitt liv (naturligtvis) är en tjej som kommer från landet, känner av en viss begynnande 30-årskris, har det intresanta yrket sjuksköterska, äger en strivsam men dock rörig lgh on the big street i Sundsvall.

Jag älskar att sjunga, dansa, läsa, festa, påta i jord, sola, vara duktig och en massa fler saker.

Jobbar som sagt som syster och det tar upp en stor del av min tankeverksamhet, har tydligt märkt att livet kretsar runt arbete pågrund av att man aldrig är ledig! Gissar att man ska fördriva tiden med att aceptera detta. I alla fall så tycker jag att det är otroligt kul och givande att vara sköterska. Min nuvarande arbetsplats behandlar till stor del människor som lever nära döden... Just den tiden i livet upplever jag som mycket viktig och det är en stor utmaning för mig. Jobbet ger mig mycket på flera plan.


Andra saker som fyller min tid är körversamhet. Denna bana startade för 17 år sedan och min kör heter Confetti. Är rätt så bra om jag får säga det själv :)

RSS 2.0