Försäkringar

Har sannerligen en uppsjö av försäkringar. TryggHansa, Folksam, Agria och ny jobbförsäkringen SalusAnsvar. Behöver jag alla?! nej troligtvis inte. Sitter och försöker sortera bland alla papper, räkningar, informationsblad och glömda provtagningsremisser. Jag är verkligen slarvigheten personifierad. Var duktig under flera år och stoppade betalda räkning i pärmar med register men tillslut blir pärmarna fulla och tar slut! Och vad händer då. Jo, allt i samma låda..... och där är vi nu.

I samband med renovering så har desutom mina olika "ställen" där jag har viktiga grejer flyttat på sig (mycket spännande) *Suck* Har precis ringt och tagit bort Robin ur min hemförsäkring och upptäckte att jag tydligen inte har någon olycksförsäkring?! Så bara därför betalade jag in till jobbförsäkringen ( den försäkring som jag tänkt strunta i... jag förutom Folksam som har hängt kvar sedan jag gick ur Kommunal) Har fortfarande inte fått räkningen från vattenskadan.... måste man ringa och tjata för att få betala för sig?!

Ska ta mig i kragen och få klarhet och kassera gammalt skräp.

Är iaf ledig imorgon, ska bli så såå skönt. Var på Gyn idag och jobbade som Uska. Lite pinigt ibörjan men okej sedan. Det är ju patienterna man jobbar för, fick nog en liten nytändning idag trotts det "lite" hårdare klimat som råder på denna del av avdelningen.  Sjuksköterska är det bästa yrket i världen... iaf för mig :) MEN det är trotts allt ofantligt skönt att vara ledig imorgon.


Äntligen fick jag blogglust igen..... riktigt förvånad själv. ; ) Vill lixom inte sluta skriva.......

Dans = Lycka

Få situationer gör mig lika tillfreds som en danskväll. Kan inte fatta att mig liv förändrats så mycket på bara ett par månader. Att dansa utan att behöva kämpa för det, utan att behöva förklara sig, utan att känna oro över att något är fel. Dans är mitt LIV, det mest naturliga som finns för mig.  Att jag kunde låta någon ändra på det förstår jag inte nu i efterhand.. Endast sjukdom eller framtida barn ska få ändra min lust till dans.

Ihelgen har det vara mara i Hudik. Vi kom dit sent i fredags, åkte inte från stan förrän runt halvniotiden. Shake spelade på övervåningen och nere Zlips, Perikles och Titanix. Titanix hade lätt kunnat få stå över för min del. Shake är så mycket bättre. Igår spelade Blender, Date och Walströms. Date är ett favoritband, den nya sångaren har otrolig utstrålning och kör verkligen gärnet hela tiden. 
Åkte med Maria igår då Daniel är i Hassela med jobbet. Vi kom dit ca 19.30 och det tog en stund innan vi kom igång. men när vi tillslut kom igång så var det med råge :) Fick dansa mycket under kvällen.

Tragiskt nog var det en människa som föll ihop under sista dansen på lilla dansgolvet.  Så efter den andra av tre sista dansenlåtar så bröt orkestrarna spelningen och kallade på läkare bland publiken. Jag gick dit och det pågick hjärt/lungräddning av några stycken. Mycket tråkigt. Livet förändras på en sekund. Vi åkte hem efter det.

Nu längtar jag efter att Daniel ska komma hem någon gång och efter nästa dans.

Ta hand om varandra...

Gudrun 2... eller?

Har väntat på den beryktade stormen hela dan, nu på kvällskvisten har det börjat blåsa en aning iaf. Har varit på stan och tagit nytt leg-kort eftersom mitt gamla tar slut mycket snart.... Väntar på att Daniel ska sluta jobbet, var förbi systemet och han var tvungen att stänga butiken :( Dansen börjar kl sju och det tar ju minst en timma att åka till hudik plus blåsten.

Jag måste börja tänka på vad jag äter! Väldigt snart är resterna av helgens brie ost slut, och det mesta i/på min mage.

Köpte ett par jeans igår, så hääärligt att shoppa jeans. Härligt att shoppa det mesta faktiskt ;) Var in på nya Lindex idag, riktigt snyggt och lyxig ton i butiken.

Nu ska det fixas inför kvällen.

Puss och kram världen.

Total lathet

Är ledig, regnet öser ner, försöker få inspriation till att göra något vettigt idag, i väntan på den känslan diggas "the real group" på cd. Har iaf styrt upp disken efter lördagens party, det stank sprit och alkoholstin frukt i köket.

Plockar vuxenpoäng osta nuförtiden. Födelsedagen blir mindre viktig för varje år som går. Hade iaf fest i lördags, första festen hemma på flera år och bara det var ju en höjdare. Deltagare: Lotta, Andreas, Malin, David, Muffen Maria, Peter, Magnus, Jenny, Krister, två tjejer som jag inte minns namnen på just nu samt jag och Daniel. Det var trevligt, bål, tårta, "braj", oliver och vattenfall. Bålen gick åt som smör i solsken :) Sedan blev det en sväng till Oscar, jag hade på mig mina nya stövlar med klack... det gick bra att gå dit men hemvägen kändes låååång. Träffade kusin Sara i Oscarkön, den kvinnan har röstresurser ;)

Nu har jag inte tid nå mer, ska ut i regnet och köpa förköpsbiljetter till hudikmaran innan Anna kommer hit på fika.

klister överallt

Här tapetseras det för fulla muggar... snart klart :) Imorgon blir det golvklick på menyn, samt borr i väggen. Nästa vecka är det fullt chema, jobbar fem dar, utbildning en dag, fest på lördag (födelsedag) bakis på söndag.

Det största problemet med festen är att jag inte vet vilka jag bjudit... käns som att det är för lite folk. Sedan har jag ju ingen MUSIK och därtill en mycket bristfällig apparat att nyttja musiken med... :(( Men det ordnar sig, kan nog fixa fram ett par högtalare till datorn.

Over and out..

Jo! Muffen vilken tid var det dina föräldrar ville gå på julton?!

blogg!

Då var det dax igen då... Vad har hänt sedan sist?

Övningskörde med daniel i går kväll på Nordicparkeringen. Det var minst sagt en omtumlande upplevelse. Först och främst så var det första gången jag satt bakom ratten i hans sällskap och första gången jag körde i mörker. Det var riktigt klurigt. Jag gick igen en mängd känslor : Självsäkerhet, som snabbt gick över till total känsla av "det kommer aldrig att gå!"  När vi kom till parkeringen så var det en annan bil där som oxå övningskörde (tack och lov så är jag inte den enda i stan som inte tagit körkort) men med denna konkurans på banan så var mitt självförtroende inte det bästa. Var på väg att banga och åka hem igen. Men tillslut så kom jag då änterligen igång. Gasa, växla, kolla speglar, backa, usvängar och annat matnyttigt gicks igenom. Min kära var så förstående och pedagogisk. Jag kände mig inte trängd eller irriterade. Känns som en stor lättnad.... då jag har mindre positiva erfarenheter sedan tidigare.

Lycklig som en lärka, kär och galen, glad i själen =)

Var på handledning idag, en psykolog ifrån barnkliniken höll i samtalet. Känns bra att få höra att andra oxå känner sig otillräkliga och ställda inför denna verklighet..  Man borde inte ens behöva fundera på att acceptera livets slut innan man hunnit komma in i vuxenlivet... Blir nog en tung höst på jobbet. Ville bara grina när jag gick hem från jobbet i söndagskväll och när jag gick dit på måndagmorgon. Suck! Livet är verkligen inte rättvist... men vad är rättvishet? 

Ja de stora frågorna finns det inga svar till.

Nu ska jag återgå till mina vardagsrumsväggar en stund till. 

RSS 2.0