spackelspade

En spackelspade är verkligen ett ovärdeligt verktyg vissa gånger. Har skrapat tapeter idag, eller skrapat och skrapat, oftast har det räkt med att titta på tepeten så har stora sjok rasat.... Vi har konkat rut på prylar och köpt nytt klick till vardagsrummet. Man hinner med en hel del på en ledig dag ändå. :)

Det blev ingen badfest på lördag så eventuellt blir det kanske en eller två drinkar istället ;) Vad vet man. Inte för att jag är sugen just nu alls men.. har en huvudvärk som heter duga, och alvedon hjälper inte ett dyft denna gång :(

Näh jag har ingen blogginsperation alls... jag som brukar ha en massa ord i lager.

Känner mig fuckt upp i huvudet (inte enbart pga huvudvärk). Tankar flyger, känner mig sorgsen och feg... Förlåt att jag eller vi gjorde varandra så illa. Känner mig skyldig trotts att jag inte borde vara det iaf inte på alla punkter. Tänker mycket på dina ord (Elin) det du skrev i min lunarblogg om min frånvara av känslor. De orden ger mig styrka, det var inte bara mitt fel.
..........................................................................................

Vemdalen på nyår... hoppas att det blir så : )

*Känner så mycket kärlek*


bloggstress

Ja, här hinns det inte med att få insperation mellan ordkreationerna ; ) Här ska bloggas!

Igår var den bästa dagen hittils hösten -06 för Ankan. Men först en snabb avhandling om lördagen den 23/9, min kör Confetti firade 10 år som kör i sstadhuset med konsert som blev välbesökt. Det blev riktigt lyckat, vi fick en 4.a i betyg av Dagbladet *kul* Därefter jubileumssittning på Kåren med respektive...

Söndag: sommarvärme, solsken, kärlek, viken, bäcken, grönska, kärlek, "pelikanstork på flykt" , mys och lek, obligatorisk söndagshandling, kärlek, bio Offside, sen kväll. *Lycka*

Idag har jag jobbat och varit på Ikea, shoppat bla nytt litet databord och sedan satt ihop det.
Jag tog på mig Julaftonskvällen... känns lite trist men jag är ju ledig dagen innan så det blir nog lite julstämmning ändå. och så hoppas jag att det märks på lönen... var in på PAVen och fick veta semesterlönen. Inte direkt så man hoppar och skuttar.

Roffes gäng, om ni är lediga och har lust så är det fest i Timrå badhus på lördag, en av daniels kompisar bjuder... Och hur ska vi göö med The´t? Är det lättare att få in en date nästa vecka?? Då kan jag på måndag efter jobbet och hela tisdag och onsdag : )

Längtar till VÅREN igen, men jag har vårkännslor ändå!


Hallå...! *eko i fjärran*

Är det någon som tittar in på den här sidan ibland? Förutom undertecknad?  En stilla fundering : )

Det är fredag, ska snart iväg och jobba. Längtar efter sommaren känns upprörande tråkigt med hösten och den långa kalla vintern innan nästa vår och sommar kommer. Jag åt alldeles för lite jordgubbar för att kunna välkomna hösten. Eller så är jag bara lite gruffig för att en förkylning härjar runt i mitt lekamen.
I dansens efterdyningar

Har blitt förkyld, verkligen trist. Får se om jag orkar med Muffens födelsedagspartaj : ( 
Är för trött för att skriva.Over and out

Dansmaran

Oh va det var skoj :) Iaf till största delen, i fredags var det lite halvtungt, demokratiskt dans och "alla" killar blev upptagna på en gång... Men på Lördag däremot var det gammal hedelig "damerna och herrarnas" kände med tillslut något populär igen ; - )  Dans är verkligen det bästa som finns i livet, trotts att det är en rätt så skruvad sysselsättning när man tänker efter. Det är verkligen en livsstil, min livsstil.

Jag gör en Biggislista över helgen =)

Dans i ca 6-8 timmar x 2
3 bugg och resten fox
Shopping i Övik
Kinamat *inte så hög klass på den*
Mat på Oleasy´s *inge vidare den heller*
Smarrig frukost i EFS fiket
Ett fåtal timmars sömn på hotell Fokus
Ambivalens av klädesval
Tjejsnack med Malin och Kicki


Trapp-pepp
"Varje steg stärker kroppen. Som att bestiga berg fast enklare"


Har jobbat på Onkmottagningen idag, kul och annorlunda men nu är jag så trött. Det var en bedrift att orka sätta igång diskmaskinen när jag kom hem...Ärligt snodd

"I morgon ska jag börja mitt nya liv. Träna, sova, äta nyttigt, sluta bränna pengar och låta bli alkoholen. Tanken stillar ångesten en aning - tills jag kommer på att det är fest i morgon igen. Skjuter upp nya livet till nästa vecka och ler för mig själv. Vet inte vem jag försöker lura. Ingen vet att det är gårdagens smink som mot alla odds överlevt natten."

Jag var bara tvungen Aftonbladets Singel i stan är min ledstjärna ibland ;O) Inte för att jag lever mitt liv som ovan men jag kan föreställa mig det, lätt. Hela jag känns som en ny människa, en ny tjej. Men det är ingen höjdare att leva oansvarigt och festa nätterna igenom som sjuksköterska. Det är en omöjlighet kan jag säga, det har hittentills varit en pärs att vara nykär och inte ha tid till att sova på nätterna 8-) Men jag klagar inte!

Imorgon natt kommer D hem...... LÄNGTAR a lott. Men det har gått bra ändå.
Bloggar, diggar NRJ, diskmaskinen puffar på, det är natt och stan ligger stilla. Självständighet, "allt" är lätt, valmöjlighter, Glassigt!

Bakis

Vilken fylla! Klockan är snart fyra på eftermidagen och jag börjar först nu bli människa igen. Ingen lust till alkohol just nu och lång tid framöver.. Har faktiskt varit ut varje helg sedan den stora förändringen i juli.
Det var både kul och jobbigt igår. Jag pallade inte med att vara kvar på Oscar pågrund av alla val, möjligheter och frågeställningar i mitt eget huvud, så jag gick hem vid halvtvå och jag gick då inte rakt.

Lyxproblem kan tänkas men ändå. För mycket bekräftelse är jobbigt det med. Och att inte kunna se folk i ögonen och vara trevlig utan att det ska uppfattas som en invit är ju skittrist. Gaaa va det finns mycket grabbs i den här stan. Men jag saknar min Mr D. Det ska jäklar i mig snackas och inte bara pysslas med andra aktiviteter när han kommer hem.

Det blev en hel del politiksnack inför valet, riktigt kul faktiskt.

Nu ska jag sätta igång och packa ner vardagsrummet i lådor inför omtapetseringen!


Livet är en fest!


Val - 06

All denna valstress! Nu har jag iaf gjort Aftonbladets test och beroende på mina intresseval så ligger Folkpartiet, Miljöpartiet och KD´s frågor närmast mina åsikter. Jag som trodde att jag var sosse eller centerpartist, inte för att jag har satt mig in i valet eller i politiken över huvud taget, tyvärr, men ändå. 

De viktiga frågorna för mig just nu i livet är jämstäldhet, arbete, välfärd, skatter, miljö. Skatterna finns ju av en anledning, vård, skola och omsorg. Livet är ju sällan rättvist men just de sakerna skall vara en trygghet och utan skatter tror jag inte att det är möjligt att få den trygghet vi har i sverige. Men kanske kan det vara mer restriktivt med diverse bidrag, istället för bidrag skulle folk få hjälp till att arbeta om man har fysisk och psykisk möjlighet till det.

Hur som hällst sitter och skriver i Säter ska in till staden senare i dag. Vilken skilnad i fritid det är nu jämfört med för ett år sedan! För att inte tala om den egna ekonomin! Det är härligt att vara ledig när man är ledig och få en stadig summa när lönen kommer den 28.de : )

Nu ska jag ut och njuta av den begynande hösten!

Kramar till dem som behöver.

Säter

Är nååågot less. Tänk vad ett par månader kan göra, i våras ville jag inget annat än att vara här ute. Nu håller jag på att tråka ihjäl mig själv. Läst en Harlequin idag, plockat hallon, ätit hallon, varit ute, sovit ute på solsängen under två filtar, surfat, ätit.

Innan säter så var jag och mor iväg på Flygger och tittade på tapeter (som landstingsanställd har man rabatt där) har beställt tapeter till vardagsrummet, *ghh vilken ambivalens det var innan det blev klart*  Hoppas att det blir bra, valde en mörk fondvägg, mörk som i gråsvart med stort blomgirlangmönster i ännu mörkare nyans! Men som sagt det är jag som ska bo där och jag bestämmer själv.... det blir nog bra *ler lite spänt dock*

Daniel är i Barcelona... jag har tråkigt. Vilket liv man lever.

Talade med syster förut i telefon, hon jobbar hårt på karriärsstegen som husmor. Syltar, saftar, bakar, plockar bär och svamp. Jag är impad. ÄR så utråkad nu så jag skulle kunna gå ut i kolmörkret och famla ner äpplen och börja mosa.

Borde nog varit kvar hemma och fixat till mitt plejs... Men hav tålamod, jag som brukar ha så mycket sånt.

RSS 2.0