Blender i Hudik!

Sista dansen för i år blev en klockren avslutning på det gångna året. Otroligt skoj : ) Dansade nästan alla, och han med de flesta jag ville dansa med.
Det jag minns mest var allt en tokmysig dans med en rellativt ny favorit, att det kan vara så skönt att dansa, blir överaskad varje gång den beryktade dansorg kommer.
Jag och M gjorde en tur utöver det vanliga igår, jag höll på att fälla honnom tror jag men vi lyckades styra upp det med en skruvliknande tur, jag skrattar fortfarande bara jag tänker på det : ).
En annan underbar dans var med min älskling D efter pausen. Trots att jag fick akut magont gjorde han att världen runt omkring bara försvann, det fanns bara hans armar runt mig... tack för det.

Det var flera grabbar som jag främst dansar med på marorna som var på dansen igår, kul kul. Snart är det DANSMARA i Övik, och efter den så är det bara att räkna ner till sommare med utedans, logdans, folkets park och ÖLAND!!! Hoppas det blir någon stuga ledig! Husvagn funkade ju iof. Men det är bra smidigt med stuga...

Jag tyckte att det var väldigt snålt med applåder igår mellan danserna. Att vi ska ha så svårt att visa vår uppskattning till de individer som ingår i de band som vi uppskattar och tycker så mycket om! Utan dem skulle stor del av dansglädjen bara försvinna. Blender skötte sig finfint i alla fall. : )

Nu är jag för trött för att skriva nå mer.

Sammanfattning 2007

OK, vad har hänt under detta år. Det jag först kommer att tänka på är helt otippat händelser som förknippas med DANS. Ankan har dansat allt vad tygen håller, inte lätt att hinna dansa igen tre förlorade dansår i ett hujj. Det har blivit mycket dans, återupplevde Öland, träffat många nya stjärnskott på dansgolvet och ett och annat stolpskott oxå i och för sig. Med Dansmaffians hjälp har min danskrets ökat ytterligare kan jag ana.
Enligt kalendern har jag avverkat 43 danskvällar i år. Imorgon kommer det att vara 44 = ) I och för sig så avslutade vi 2006 med dans till Blender så man kan ju säga att det blir 44,5 danser noga räknat.

Jag och Daniel var i Turkiet i Maj på kärlekssemester, det var härligt men dåligt väder. Och i somras firade vi ett år tillsammans, det var oxå härligt men med dåligt väder. Tiden går fort när man har roligt. Det är härligt att man får vara lycklig... för det är jag verkligen. Tack för att DU finns.

Jobbat har jag oxå. Den 6/2 blir det två år som exad sjuksköterska och även två år på Onkologen. Känns riktigt bra, trivs som fisken. Nu har jag varit på Onk mottagningen i två månader så det är dax att återgå till avdelningen, blandade känslor. Var helt slut emotionellt av avdelningsarbetet på slutet, hoppas att jag fått nya krafter nu så jag kan göra ett jobb jag är nöjd med när jag kommer tillbaka.

Det mest tråkiga som hänt under året är naturligtvis att ryggraden i RoffesGäng gjorde stora förändringar i sitt liv och flyttade till sydligare breddgrader. Saknar Malin enormt... Det blev många tårar under hösten. Men sånt är livet.

Ikväll väntar dans i Hudik, det är härligt med dans vid storhelger. Folk kommer hem så det kommer att vara många favoriter på dansen i kväll : )

Nyåret skall firas med Lotta och Andreas, Kalle och AnnSo i Matfors. Det ser jag fram emot!


Gott Nytt År!

Två dar kvar

Snart har året 2007 gått till ända. Holler på att fundera ut en resume av året utifrån min synvinkel av världen...

Men först lite bilder från Julhelgen.

   
Den 23.de sjön Daniel i GA kyrkan med Mixkören. Jag och svärmor Gun bevistade det hela.


         
Julafton i Säter. Min far måste ha hittat den vackraste granen i skogen... Pappa vid flygeln. Danne i köket. Jag och pappa musiserar. Familjen Nordström, Johansson och Kaarle snabbfikar innan vi far vidare till Söråker.


image139


Julmiddag nummer 2. Vid bordet från vänster syster Eva, systerdtr Malle, Olle, mamma Gun, Systerson Alexander, jag och Daniel.


image140


 Kärlek

Juldagen

Jag börjar med en snabb beskrivning av Juldagenskvällsaktiviteter : ) Det var dans på folkets park i Bergeforsen till underbaaaara Shake. Att en människa kan stråla och visa så mycket sångarglädje som Kickan är en bedrift, och sedan att själva sången är så bra som den är, är ju inget minus  ; ) Fick mig en svängom med självaste trummisen oxå på slutet, skojskoj : )  Jag får väll acceptera att jag blivit en äkta groupie *haha*


Sedan var det visst ett till band som spelade oxå.  Men jag ska försöka att hålla inne med mina komentarer om dessa stackars män som antagligen gjorde sitt bästa och spelade ihop... Kan ju i alla fall säga att det inte blev mycket till nonstop då stora delar av publiken dissade band nummer två när det var dax för dem att spela.

Hur som, det var inte så mycket folk i Beforsen, men för min del var det kolosalt många av "mina" grabbar som hade letat sig dit. För Dannes del var det typ bara en handfull av brudarna han brukar dansa med som var där. Jag dansade nästan hela tiden, blev uppbjuden så det stänkte om det och det är ju väldigt roligt = ) Men det var många jag inte han med. Och några som jag verkligen inte fick dansa nog mycket med, tänker främst på ett visst Lejon, en gång är faktiskt ingen gång i danssammanhang.


Dagen påbörjades i Söråker hos Eva och Olle, då vi firat Jul hos dem och sov över. Jag gick en långpromenad ut till Havet över klippor och lägdor, så där mycket dagsljus har jag nog inte fått på hela vintern... Då vi inte hade någon mat hemma åkte vi hem till Säter fram på EM, men först så åkte vi förbi mellandagsrean i Birsta, från Media Market fick vi med oss en ljudanläggning hem.

Nu orkar jag inte skriva nå mera.


God Jul

En riktigt God Jul önskar jag alla mina vänner ochh alla andra för den delen oxå. Här i Säter är julmatsförberedelserna i full gång. Har några rim kvar att skriva och ett par paket kvar att slå in bara. Det blir en häktisk Jul i år men det blir nog mysigt oxå.

Å i morgon är det dans : ) Underbart, hoppas att många favoriter letar sig dit...



KRAM KRAM

Velar...

Är inne på Dansmaffians sida stup i kvarten och blir så inspererad av dansen i Ersboda, men jag har verkligen svårt att bestämma mig för att åka eller inte. Det  underbaraste bandet Shake spelar i Umeå, björkarnas stad som ligger liiite för långt bort i alla fall just den 26/12. Vill verkligen åka upp och dansa. Men den systerliga delen av mig bara skriker att jag är korkad som tänker tanken. Vågar inte ens nämna antalet patienter som väntar mig den 27/12 på jobbet. Men jag skulle ju kunna sova i bilen hem. Kudde, öronproppar, glasögonfodral... Hur lång tid det tar att åka till Umeå igentligen?!  Det skulle vara SÅ roligt!


Imorgon ska jag ta Havrix spruta nummer ett, hatar verkligen intramusk sprutor... Å så är jag ju inte riktigt kry heller. Det kanske är magkatarr som jag känner av...

Flex

Tisdagförmiddag och jag är hemma. Det blev ett gäng med uppskjutna behandlingar idag = mindre patienter på jobbet så jag fick äran att vara flexledig. Vääldigt skönt att flexa ut redan klockan 10. Jag är verkligen sliten efter helgen. Känns i både kroppen och i huvudet som om jag jobbat natt, snurrar nästan och mår lite illa. Ska nog vila lite innan Danne kommer hem från sitt ärende på gamla jobbet.



Det är härligt att leva!


Full aktivitet

I helgen blev det då ingen vila för ankan! Började med Jultonsrep redan på fredag kväll ett par, tre timmar. Lördag rep och konserter från 9-21, söndag 13-21. Och då Zlips var i Hudik på Lördagen så var det ju bara tvunget att åka ner en sväng och svänga sin kropp där men först en liten resume av Julton :)

5 konserter á två timmar sätter sina spår. Ledbruten både här och där, tillochmed träningsverk i magen av att sång. Magstödet sitter där det ska uppenbarligen ; ) Det var en jätterolig helg. På Söndag var vi lite besvikna då STs reporter inte hade skrivit ett ord om Confetti och det tyckte Kjell också var tråkigt och märkligt. Nu på måndagmorgon så fick vi revanch, läste Dagbladet på nätet och där stod det nästan bara om Confetti, jublade när jag läste. Va roligt att du tyckte om oss Mangan! Du formulerade dig verkligen bra!

Jag sjöng en liten stump i kvartett oxå, verkligen kul att få sjunga sin stämma själv... Å man vill ju gärna synas oxå ; )
 


                                      



Dansen i Hudik var bra som vanligt. Då konserten slutade kl 21:00 så blev vi lite sena till dansen men några timmar blev det i alla fall. Det var jättelängesedan jag och Daniel var på dans ihop så det var jättekul att få dansa med honom igen.
Jag älskar verkligen några av Zlips bugglåtar, det ska vara ganska långsamma med mycket gung och rytmer såsom Rehab, I like! Fick några sköna fox oxå, det gillar jag ännu mera *haha*

Ikväll är det sista buggkursen, ska vila lite innan känner jag.

Puss och Kram från mig!

Blender Aveny

Är flexledig idag, underbart fantastiskt ljuvligt. Hade tänkt sova ut ordentligt med icke. Kl 8:00 ringer det på dörren, det var killarna som skulle fixa våra fönster, de skulle komma tillbaka senare. Så det var bara till att börja röja i röran så man vågade släppa in någon utonstående in i lägenheten.. Så nu är jag trött!

Igår var det dans igen : ) Till Blender, jag verkligen gillar dem! Maria är så sprudlande och Lasses röst kan jag inte höra mig less på, och vilka musiker de är! Efter en hård vecka på Onken så var jag nog inte riktigt i form igår. Brukar ju ofta blunda när jag dansar men igår var det inte enbart för att de jag dansade med var mysiga, jag höll nog på att somna dansandes..  Fick många mysiga foxar, och några roliga bugg.

Var och lysnade på Sundsvalls Lucia och MIX kören i GA på kvällen. Det var fint men jag satt inte bra. Folk som pratade, smsade, snorade och var allmänt störiga satt runt omkring mig och det förstör ju en del av känslan kan man säga.

Aktiva dagar

Hela helgen var det ju fullt ös, sångeri och härlig dans bland annat. Igår blev det måndag och jobbdax igen, rätt så lugnt och skönt på jobbet faktistk och på kvällen var det dax för näst sista buggkursen, raggade skjuts frenetiskt då Daniel jobbade. Det gick bra och kursen var riktigt rolig som vanlig. Dock var det extra jättedålig fördelning av könen. Igår var det sju killar och femton tjejer(!) Så det var att stå var annan, inte kul.

Idag var det inte lika lugnt och behagligt på jobbet precis, patienterna kom i ett och det blev nästan som rullande bandprincipen. Känns lite överkokt i huvudet nu : ( Direkt till kören (hann inte lämna in mina stakars buggskor till skomakarn idag heller... måtte de inte gå sönder helt innan jag får tid att gå dit.) övaövaöva JULTONS rep. Och nu är jag rellativt nyligen hemkommer från middag med körstyrelsen. Ser verkligen fram emot vår körresa i april : )

Jag hade nog inte så mycket att berätta om i alla fall.

På torsdag är det Blender på AVENY. Längtar! Hoppas det kommer många intressanta grabbar dit. Har skaffat mig så många nya stjärnor på danshimlen nu och det är jätteroligt!

Bergeforsen!

Zlipsarna och Wströms stod på scen och körde gärnet från och till under kvällen.
Palle, Kakan, Amanda och jag ramlade in på parken vid kvart över åtta typ. Å sedan var det bara te å dansa på =) Underbart ljuvligt som vanligt... Blir så lycklig i hela kroppen av att dansa, närheten, rörelsen, musiken, samspelet mellan mig och killen i dansen ger mig så ofattbart mycket. Njutning och tillfredställelse på hög nivå.
Dansade med två nya ikväll, Umeåpojkar, I like : ) En av dem hade jag spanat på ett tag nu.
Just nu är jag helt slut i kroppen och knoppen efter lite mer än fyra timmars effektiv dans.

Snart borde nog kära Danne komma hem efter krogen... Det känns som att det var länge sedan vi var på dans ihop. Krogen ger mig verkligen inte mycket. Tycker verkligen synd om dem som inte upptäckt dansen. Vilket mörker att "behöva" gå på krogen för att roa sig. Det är kul ibland i och för sig. =)

Imorgon är det sångeri med kören igen. Dagens sång på Norra gick riktigt bra, det var kul. Traskade runt på marknaden efteråt och fick med mig torkade trattisar å lite annat smått och gott med hem.

Nu kallar sängen!

Första advent och snöslask

Igår var vi änterligen lediga tillsammans jag och Daniel. Händer inte så ofta.. Var på stan i flera timmar och det gick trögt för mig på shoppingfronten : ( Var på väg hem då vi slank in på Byoung och helt plötsligt hade jag två toppar till att lägga i garderoben. Så roligt : ) Då våra gäster skulle komma kl 18 blev det lite stressigt som alltid. Handla på Ica Kvantum och sedan hälsade vi på Rolf på Kristinelund, han har blivit mycket piggare igen efter sjukhusvistelsen och det är ju väldigt bra. Sedan var det bara att skynda hem och börja med maten och stajlingen. Umgänget bestod av Nils och Anna, David, Honken, Carro och lille Fabian. Fick ett jätteroligt sällskapsspel av Nils och Anna, Tower ett gäng träklossar som ligger ovanpå varandra och så tar man bort en kloss i taget och bygger på höjden. Väldigt underhållande tills tornet rasade en tredje gång rakt ner i dippskålen...

 
Lilla familjen: Honken, Fabian och Carro

 
Jag och Nils


David, Honken och Daniel i full konsentration..
 

Nils och Anna som snart ska få barn.
 
 
Det var någon sport på tv, hockey eller fotboll vad vet jag....


Vid tolv gick grabbarna ut medan jag som klok kvinna stannade hemma och gjorde tidig kväll. Danne berättade i morse att det var typ 10-15 cm tjock issörja överallt ute... blöta skor.


Senare i dag ska Lottas Andreas firas, han fyller 25 imorgon. Det var ett tag sedan jag var ute i Matfors hos dem nu.

RSS 2.0