Faaaaaaan

jag tror jag blir totalt galen. Skrivit huuur mycket som helst och så försvinner det. Blir så arg så.......!  Nä nu blir det då ingen uppdaterting på länge!

Tut och kör

Har gått runt nu i flera dagar och tittat in på mina vänners sidor men intet nytt på västfronten där... Så jag måste ta mitt ansvar och skriva något så det blir uppdaterat i bloggvärlden någonstans åtminstånde :)

Börjar känna mig lite piggare i min förkylning. Possetivt!

I lördags var det Altiradans i rotundan vid tonhallen. Det var sådär halvroligt. Hade fantastiskt mycket roligare på Hudikdansen, saknade många av mina favoriter där. Men äntigen var jag och Daniel på dans ihop... det var längesedan, och det är ju han som jag främst vill dansa med!

En ankas dansmemoarer från 10 år. 
Det är ganska intressant det här med dans, i somras var det tio år sedan jag började. Det var en onsdagkväll, dansbuss via Indal, Liden och Holm med min stadiga kompanjon Nina, sommardans i Hällesjö. Fast direkt. De första året åkte jag med Indalsgänget, det var jättekul och innehöll även en del alkohol, på vintern var det dans på Skönsbers FH. Sensommaren -97 var det endel intriger, slagsmål på Ånäsparken och i september åkte jag till Övik på min första mara, bodde i en skidstuga med diverse skumt folk (huua) på senhösten fick jag mitt hjärta brustet.
Men dansen fortgick nu med Nina med körkort varvat med Lotta G i klassen. Mamma hämtade mig på diverse märkliga ställen mitt i natten under denna tid bla vid Y:et efter svängom på Parkaden.

Januari -98: förälskelse drog mig till Umeå och några danser på Tegsloge. I den här svängen börjar jag även på ont i mina fötter, mycket undran, rädsla och oro inför det okända. Några veckor innan min student från MusikEstetiska programmet på Hedbegska fick jag dignosen RA av Dr Magnusson. Eller Ledgångsreumatism som det heter i folkmun. Det var en jobbig sommar regnet öste ned och jag var på otroligt mycket dans och jag grät i princip varje gång. Nobbade mycket för jag ville inte slösa bort en ända dans med någon jag inte ville dansa med på grund av smärtan som kunde sätta stopp för min danslängtan när som helst. Smärtan var stor och jag började äta Salazopyrin EN och Orudis Retard. Mitt dansgäng var utbytt till en mindre skara killar och så var det i flera år. Det var dans på Hög, Gnarp, Ånäs, Gussjö, Torpshammar och ställen jag glömt namnet på.

Sommaren 2002 min danskrets var rätt så stor nu, åkte på mycket danser själv då min dåvarande sambo ledsnat en del på dansen. Jag var rastlös och började längta efter en förändring. Jag avslutade och det blev en regäl förändring! Hösten -02 Jag började SSK utbildningen på Mitthögskolan flyttade till min egna lgh på Storgatan det var fester och plugg och dans, och förälskelse på distans... Jag och Malin festade flitigt och lite senare kom Biggis och Muffen in i mitt liv oxå =) 

Nä nu har jag inte tid något mer!

Fortsättning följer...

Tråååkigt!

Fan det är dans Blender på Aveny och jag är sjuk.... Tycker att det hela börjar bli väldigt långvarigt :( Börjar fundera på om jag blivit smittad av lunginflamation av någon patient!
Trotts att jag vill sminka mig och fixa, traska till Aveny och dansa häcken av mig så orkar jag inte. Skittrist. Daniel är och tränar och jag sitter och gnäller. Blä.
Jaja jag är ju inte toksjuk iaf (hoppas jag, så hypokondrisk som jag är så är man ju aldrig säker innom det ämnet)

På lördag är det ju iaf dans igen, inte för att jag tror att jag är kry då heller men då ska skorna på i alla fall!

Tisdagsuppdatering

... krassligt kan man kanske kalla allmäntillståndet för tillfället. Har efter ca 1,5 veckors småseg förkylning jobbat ned min reservkrafter i botten :(  Helt slut har inte haft någon vidare energi på jobbet sista två dagarna. Pluss att senaste tiden varit tung på jobbet, i snitt dödsfall var tredje dag... Det tar verkligen kraft på något underligt sätt.

Hur som helst. Helgen var innehållsrik, vi var hos Lotta och Andreas i Matfors i fredags pimplade en massa rött, mådde as dan efter. På lördagkväll var Daniel på jobbfest och jag åkte till Hudik och dansade. Helt fantastiskt kul, hade rätt så bra flyt på dansandet. Det känns helt fantastiskt att jag är tillbaka i danssvängen igen, äntligen är jag en hel annkatrin igen. Och så ska det förbli, basta!

Fantastiskt kul att Malin och David har slagit slag i saken och köpt lägenhet, nära mig dessutom =)

För tillfället saknar jag Daniel jättemycket :( Han åkte på jobbkurs till stockholm igår (ett antal timmar tog tågresan pga snön) Är så tom utan honom hos mig.... Att det är möjligt att känna så mycket kärlek! :)

Vemdalen och Jobb

En vecka in på det nya året 2007. Detta år festades in regält med tre dagar i en liten och välfylld fjällstuga (J32) Fyra bäddar och nio personer fast i snitt var det bara 7 som sov hemma. Hur som hällst snön låg djup och det var fint väder, det blev ingen a skidor men dock en mass sopsäcksåkning =) Mat, drinkar, kortspel, dans till Blender, höga klackar, raketer, dåliga snapsvisor och gemytlighet kan sammanfatta fjälvistelsen.

Tillbaka till Sundsvall och verkligheten där jobbet väntade. Efter fyra dagar på onken är jag nu nära total utmattning. Det är obeskrivligt psykiskt  ansträngande just ny, jobbade kväll igår och sprang var tioned minut mellan ett patientrum och medicinrummet utan resultat. Maktlöshet är bland det värsta i det här yrket, när man gör allt och verkligen försöker tänka ut nya saker och inget hjälper, smärtan paniken och ångesten är kvar ändå....

En ny förkylning är i startgroparna också.

Men jag är i alla fall mycket lycklig på hemmaplan!  :)

RSS 2.0