Mot Öland Å Shake på Ånäs

Igår var vi på dans för att inleda både Ölandsveckan och för att fira att nu har vi semester... i och för sig bara i två veckor men ändå = )
Dansen i går var kanoners, Shake går verkligen inte av för hackor. Längtar verkligen efter att få festa med delar av bandet nu några dagar!

Till problemet:: Vi har inte packat.... och nu hittar jag inte en del klädesplagg som jag tänkt ta med mig. Vart är dom?! Nu har jag verkligen inte tid för att småprata här!


IN I DIMMAN! ÖLAND NU KOMMER VI!

ps. Vart har mäklar Marias blogg tagit vägen?!?!

Fick du kött på dig?!

Ankan har än en gång lyckats med replikerna. *suck* Jaja =)
Hur som, midsommarhelgen är gjord. Jag och Daniel har varit ute i Säter och vilat upp oss i solen efter storfesten  i Kovland. Det var riktigt kul, med mycket folk, stor grill, mixerbord med både rökmaskin och blinkande discolampor, lekar, vattenplask och desvärre aldeles för mycket drickbart med sig i bagaget...!  Var helt knäckt i lördags...

Dan började med lunch ute i Timrå hos Gun och Birger, sedan snabbt ut till Kristinelund och Rolf för lite samvaro, sedan snabbt stressa hem för att fixa inför grill och sånt, stor tid gick åt att blanda bål i petflaskor men vad gör man inte för konsten! Trotts tidsbrist så stod vi på storgatan redo för avfärd redan innan Malin och David kom för att plocka upp oss. De som känner oss vet att vi inte kan passa tider, så denna bedrift är jag stolt över =)

Jag börjar bli riktigt taggad och laddad inför Ölandsäventyret. Längtar! Längtar till Gatufesten oxå men mest till Öland : ) Nu har jag bara fyra arbetsdagar kvar innan semestern...

Onk mott

Nu har jag spenderat två dagar på mottagningen. Gått bra, är ju rätt självgående av mig men jädrar i min låda va trött man blir när man är på ett ovant ställe... Viktigt att sova, men klockan är redan kvart över tio. Längtar till semestern!!! Är ju faktiskt bara sex arbetsdagar kvar = ) Är rädd att min 2,5 semester veckor kommer att susa iväg i ett huj ba. Men den dagen den sorgen

På fredag är det midsommar... men det går lite småtrögt med planeringen kan man säga. Men det blir nog bra hur som hälst. Det finns ju ett par gräsmattor i stan som man kanske kan vara på *skratt*

Det är sommar i alla fall. Hoppas intensivt att den tropiska värmen som var härom veckan kommer tillbaka!

Nu ska jag ladda inför imorgon... jobba jobba!

Erikslund

Hemma igen efter en helg hos Thomas och Ann. Riktigt mysigt sommarställe, vid Ljungan, å järnvägen. Kan säga att jag har kommit att uppskatta boul efter den här helgen : ) I går åkte vi in en sväng till Ånge och där blev det shopa av, hittade en snygg bikini och ett linne, tänk va man kan hitta på små ställen.

Väl hemma åkte vi direkt till Alnö och Davids läkarexamens middag. Mycket god mat. Är lite lustigt att sitta hemma hos en tidigare lärare och käka *haha*

Imorgon börjar jag på Onk mottagningen. Ska bli spännande... Hoppas på att få koncentrera mig på en patient i taget, slippa alla hemplaneringar och allt sånt. Men trist oxå att inte få va på avd. Men vill ju va överallt = )

Dans Ånäs, Expanders.

Då jag jobbar hårt på min dansmaniska sida så kändes valet att inte åka till Ånäsparken igår som ett mycket svårt val. Så jag tog den enkla vägen och åkte dit... Eller det var lite bök att komma sig iväg då jag först fick napp på tredje smset. Att jag inte ringde Lina på en gång, hädanefter så får hon bli mitt första vals alternativ då min MR D inte ska dansa.

Hur som hälst lite vilda och vågade skumpade vi iväg i hällregnet mot Kovland. Det var inte många där när vi kom, ett par minuter efter 20.00. Lite överaskande var det killöverskott och detta höll i sig hela kvällen. Jag hade såååå otroligt kul, det var länge sedan det var så skoj på dans för min del! Trotts min buggfobi så buggade jag nog ca 40% av kvället. Blev helt chockad då  Anton bjöd upp mig mot slutet av kvällen, tänkte att nu har han nog gått fel *skratt* Helt sjukt bra på att bugga var han förövrigt, obeskrivligt bra.... Fick en massa bra mysfoxx oxå att lägga till handlingarna.

Måste bara tillägga att det är minst sagt tråkigt att det är ett så starkt bandintresse i stan. Tänk så spännande det är att dansa till ett nytt eller "ovanligt" band någon gång ibland ist för ayy enbart gå runt på de gamla vanliga (otroligt bra)  banden som Blender, Zlips och Shake. Expanders var helt okej att dansa till de hade en kul stil, både musikaliskt och sceniskt =)  Skörde många "måstelåtar" som man verkligen vill dansa till pluss en massa nya roliga låtar. Det enda minuset från min sida var att sista haltimmen körde de bara snabba låtar förutom sista dansen och det blir jag less på. Var annan ska det vara! 

När jag väl kom hem vid tjugo över tolv var jag väldigt uppe i varv, så Daniel fick ingen rast och ro : ) Han är verkligen världens bästa man!

Snart ska vi iväg till hans syrras karls stuga bort mot Fränsta trakten någonstans...

Är helt slut efter dagens arbete på Onken, ingen lunch, ankgråt X 2, stress i kubik. dropp aggregat som sluta funka mitt upp i en cyt, smärtskrik och så vidare. Härligt att få arbeta... kan bara säga att lönen är för låg.

Sommarstress

Var in på Dansmaffian.se och läste ett inlägg om begivelsen Ölandsveckan och att det bara är typ två veckor kvar! Jisses jag är inte riktigt redo tror jag. Kändes som att det var längre fram och sedan blir det gatufesten på det, måste köpa biljetter.

Blir stressad då det är jag som arrangerat vår lilla tripp, tänk om jag glömt nått?! Åsså måste jag räkna ut vad de andra är skyldiga mig, å ringa å tala om vilket campingnummer vi har till husvagnsfolket.... Hoppas det blir bra väder, att man inte blir förkyld.... Åsså packningen oxå, huuur kommer bilen att orka hela vägen med tanke på allt drickbart som ska med *haha*

Gud va kul det ska bli =)

Jag antar att vi måste ha med oss sängklader och kudde å sånt... Måste kolla det.

Dans & Bondbesök

I fredags 8/6 var det dans igen till ett av mina två favoritband. Efter tre dagars ledighet i strålande sol var jag lite trött på vägen dit (klagar absolut inte) =)  Energi, lust och glädjen över att få leva ökade för var mil närmare vi kom Jättendal. Det var rätt så mycket folk, som vanligt blandad publik just på detta dansställe. Det första vi såg när vi väl parkerat var ett gäng som korkade upp både öl och vin, en aning onödigt kan tänkas....

Försökte komma över min buggfobi denna kväll, det gick väll så där kan man väll säga. Min drömprins och jag drog av en bugg i långsamt tempo och det var då väldigt roligt. Kvällen gick tokfort som vanligt. Fick några kalasfoxar : )  Kvällen avslutades med en mycket fin och stämmningsfull tyst minut för Richard i Jannez som dog på grund av en olyckshändelse tidigare samma morgon. Jag har aldrig varit med om en så kompakt tystnad på ett dansgolv tidigare.....

Dagen efter var det bara upp och iväg för ett pass på Onken. Efter 3-4 timmars sömn är man ju lite smådäven kan man säga, för att inte tala om söndagspasset. Hur som, efter jobbet gick jag och Daniel ner till ån för att vila innan kvällens bravader. Vi somnade jätteskönt där, underbart!

Sedan bar det av till Ljustorp och till Nils och Anna! D bodde i byn under låg och mellanstadiet. Jag har inte varit i Ljustorp tidigare och jag kan säga att det är precis i sådana omgivningar som jag vill bo. Det är såå otroligt vackert där, väldigt likt Indal på sätt och vis fast ännu vackrare. Synd att det är så långt ifrån stan bara...

Nu orkar jag faktiskt inte skriva nå mer, är rädd för att jag har fått en sommarförkylning i kroppen.... Tvi tvi och ta i trä!

Nä nu!

Måste jag ju ta å skriva lite kan jag.

Det händer så mycket nu för tiden, så det är svårt att komma ihåg allt kul : ) Det roligaste av allt är att solen skiner och det är varm ute! Gud är god ibland, eller vem det nu är som styr vädret. Imorse vatr jag iväg på vattengympa på utomhusbadet vid den okristliga tiden 07.15 solen sken och väl hemma så upptäcker jag ordentliga ränder efter baddräkten. Tänk vad solen tar redan så tidigt på morgonen. Nästa gång blir det minimal bikini kan jag säga! Fast det lär ju dröja då jag jobbar kommande torsdagar : (

I lördags var det maskeradkalas för david. Har väntat på att skriva om det då jag tänkt ladda upp bilderna innan men då jag är så grymt otekninsk så lyckades jag radera alla bilder istället *smått jätteirriterad* Det var en del jättefina kort särskilt ett på Lina och Jonas. Jättesynd! Det var en riktigt kul fest iaf, tiden gick så ofantligt fort.

Igår var det sveriges nationaldag, började dagen med att attackstäda, för på eftermidagen kom mamma och pappa, daniels syster Ann och Tomas och hans mamma Gun och hennes Birger över på middag. Efter städandet fick jag spurta in på stan för att sjunga med Confetti och Kjell utanför Knausttrappan. KUL var det.

Idag tar lilla Jhon studenten tänk att min brorson blivit så stor! Så det blir festligheter idag oxå!

Börjar bli lite stressad inför midsommarafton. Vad ska man göra då! Malin har du något förslag? Grilla vill man ju göra ialla fall men men det känns ju inte som en höjdare att sitta på storgatan och göra det = )

Nu väntar solen!

*Det här är livet det*

Dans på Ånäsparken, Blender

Varför ska alltid tiden gå så fort? När blender informerade om att det bara var en halvtimma kvar så hade jag inte på långa vägar dansat klart! Nästa gång ska vi komma i tid till dansen! Daniel slutar ju kl 19 på torsdagar och så tar det ju tid att räkna kassorna och stänga butiken, så igår kom han inte hem förren kl 20.00 samtidigt som dansen började : (

Men men det var en kanonkväll med många bra dansare, det var flera av mina favoriter jag inte han dansa med och några som jag hade velat dansa med fler än bara en gång! Det är oxå lite svårt att hitta på Ånäsparken när det är någon speciell men letar efter.... Vill bara dansa mer och mer, längtar.

Blender var kanon som vanligt, de har en grym närvaro på scen, sjunger och spelar verkligen till publiken.  Köpte deras nya skiva igår oxå : )

Snart är det dax för lite eftermiddags arbete på Onken, sov till 10 idag, så skönt.

Imorgon blir det fest med stort F och om en vecka är det dans igen och snart blir det riktig sommar oxå. Livet är underbart!

Måste bara berätta att Blenders senaste skiva är grymt bra! Solen skiner ute men deras musik gör att jag inte vill gå ut... å det är ju inte så bra i och för sig.  Så ni som gillar modarn dansbandsmusik kan jag rekomendera att införskaffa den : )  Jisses jag blir till och med buggsugen nu!  

Dansabstinensen är gigantisk!

RSS 2.0