onkologen

Känner mig trött både fysiskt och psykiskt idag efter jobbbet... Grinat. Ibland rinner bägaren över, så många av min patienter finns inte kvar. Vi väntade in en som fick gå hem i torsdags. ASIH ringde och förvarnade att det var ohållbart hemma, någon timme senare ringde de igen och då var hon borta. Jag tänker nog för mycket. Det känns så konstigt. Det blir inte lättare för varje patient som dör utan det känns bara mer på något sätt. Det blir bara fler och fler som stannar kvar i mitt huvud. Är så trött nu. Pratade med mamma efter jobbet och tokböla.

Nu ska jag kramas med Daniel.


Ledig dag

Känner mig som en ny människa! Har massor med energi, och en hel del träningsvärk efter vattenjympan igår. Det var fantastiskt kul igår. På jobbet fortsatte träningen, det var verkligen ett pulsökande arbetspass igårkväll. *Pust* Det blev lite spring med portabel syrgastub tillbaka från akuten, massor med snabba steg på avdelningen, hjärngympa och problemlösning då det var lite bök med min patient som fick cyt och så vidare.

Nu är husvagnsplats bokad oxå, det blev nr 228, bra plats ganska nära stugområdet och nära till ingången till dansbanan.
Malin: Husvagnen kostar 1285kr, campingen 865kr, utkörning 600kr = 687kr/person om vi delar på 4 st, är det ok? Tar man bort utkörning så blir det typ 540kr /person men det är ju skönt att få boendet serverat tycker jag.... Sedan kunde man hyra bord och fyra stolar och grill från husvagnsfirman oxå. : )


18:00
Två hela timmar kvar till Daniel kommer hem... sååå tråkigt att han har så långa dagar : (
Dan har hittills innefattat, lunch med D och sedan totalt misslyckad shopping. Kom hem och har nog sovit en timme nu, känner mig inte riktigt bra, fryser som bara den.
På stan provade jag baddräkter och bikinis och lite annat som skulle passa på lördagens dans, upptäckte att jag måste sätta fart på min lite trevande träningskariärr. Efter alla provhytter så så gick jag missmodigt hem helt utslagen, utan shoppingframgång och en aning nedstämd. Vad gör man då, jo smäller i sig en bulle tyvärr utan uppåtpiggande effekt. *suck* *dubbelsuck* *tripplesuck*

Tråkigit liv för tillfälligt.
Öland -07

Nu är husvagn bokad och en bokningsförfrågan sänd till Lundegård. Det var nära att husvagnarna var slut. Men det blev en Cabby 84 som ska rymma Ölands hårdast partajande dansgäng... längtar verkligen!

Nu bär det snart iväg för att trampa vatten, jag MÅSTE köpa en baddräkt! Sedan blir det en sväng till jobbet oxå.

Livet leker och det är nästan sommar ute.

Det finns inga ord

Partyt igår gick inte av för hackor. Fast just nu önskar jag att jag hade tänkt på att det kommer en morgondag igår och på att inte överkosumera intaget på dryckesfronten... Huvudvärken är inte av denna värld! Men men sånt får man offra för att ligga på topp.
Kvällen startades med "Strömmar av liv" i Timrå kyrka och därefter mysig parmiddag hemma med bubbel till fördrink och rött till köttet. Till kaffet... fast utan kaffe bullades det upp med Sheridan *mmm* och shots. Väl på festen (två timmar sena) fortsatte det i samma takt. Det buggades, åts braj, dracks bål och diskuterades stora frågor, som alltid när en grupp till stor del bestående av sjuksköterskor träffas. Sedan taxi till Aveny och skaka rumpa till partybandet 250 KG nånting. Därefter gick vi som bor på storgatan till Kebabcity och glufsade... David som inte hade några ytterkläder höll på att dö av köld, så vi sprang hem etappvis.

Ovanligt kul var det! Som Daniel sa förut, det var jättekul igår...vad gjorde jag igentligen?

NU ska jag sova en stund till.


Bröllopsklockor ringa.

Inte för mig än så länge men iaf för min vän Anna, sjöng för henne och Magnus idag på deras överaskningsbröllop. Det var en riktigt lyckad seremoni, vacker, kännslofull och allt som hör till, pluss att deras son Wilmer döptes. Jag sjöng "Kärleken förde oss samman" och darrade som f-n i knäna under tiden, det har jag inte varit med om förut, men tacksamt nog gick inte darret upp i stämbanden : ) Får en nytändning i sången när jag gör saker solo. Det är så kul och helt plötsligt har man sjungit klart..

Ikväll blir det fest! Synd att Daniel har sångeri med kören bara, det blir så stressigt! Skulle gärna höra då det är en specialkonsert, men det känns så bökigt att ta bussen... Åsså tänkte jag fixa mysmiddag innan vi går till Malin och David och det hinner vi inte med om jag åker dit.

Roffes dag :)

Med en enkel tullepan på bemärkelsedan jag har den äran, jag har den äran att grattulera!

Ikväll blir det födelsedagsfika med hembakt har jag hört rycktas om, kul. Å i morgon blir det fest, de ädla dryckerna skall flöda har jag tänkte.. *haha* Skall även trycka in en bröllopssjungning oxå... *lite nervös* Men det blir kul det oxå. Åsså har Daniel konsert med sin kör kl 18 fullt schema imorgon.

Idag känns det i alla fall bättre än igår, var riktigt nere då...

Tänkte vara effektividag, diskmaskinen är igång redan, tvätten är sorterad och stugan bokad. Tänkte gå någon sväng på stan oxå.

10:50
Sitter och väntar på att tvättmaskinerna i källarn ska bli färdiga. Funderar på att gå och sola. Fastnade på bild från Bergforsdansen och jag var sjukt blek där...


Upp som en sol och ned....

Man kan säga att jag kännt mig som en pannkaka idag. *Suck* Orkar knappt skriva om det, det är så extremt pinsamt, misslyckande och ångestskapande att göra fel i det här yrket. Jag gjorde ett fel igårkväll och upptäckte det vid lunchtid idag, full huggning med att försöka rätta till innan patienten skulle hem kl 13, ringa och informera läkaren, apoteket, och bårtransporten. Ha någolunda koll på sina andra patienter. Samtidigt som ångesten sliter i bröstet och man ser sig själv som en erinran i Vårdfacket.. Men patienten mådde i alla fall  bra... ja eller bra utifrån förutsättningarna kanske. Dr Petra sa att det inte bara var mitt fel då läkarordinationen ner till apoteket var felande oxå. Och att jag var så duktig och nogrand i mitt arbete. (ja i vanliga fall ja...) Det kändes fantastiskt skönt att höra kan jag säga, när självförtroendet är i botten och tårarna i höjden.

Kraven man har på sig själv är skyhöga och när man misslyckas med något som har med lm att göra så är besvikelsen på sig själv total.... Är det bara jag som har gjort fel?????? Och när man väl gjort fel så kommer tankarna, HUR många gånger har jag gjort fel utan att upptäcka det sedan?! *Ångest* Jag tackar de högre makterna för att det var jag som upptäckte mitt fel och kunde rätta till det.

Nu är jag hemma, kastat i mig lite tacos då det naturligtvis inte blev någon lunch för min del. Mycket uttröttad...

I nuläget är inte suget efter dans närvarande någonstans, så det blir nog inget Aveny ikväll för mig.

Misslyckad syster. SuckSuckSuck

Natt igen

Ikväll fick jag trevligt sällskap på bussen, Roffe jobbar oxå inatt. Blev lite prat om Öland och jag börjar verkligen längta nu, dans lördag, söndag och måndagkväll blir perfekt för min del. Skojskoj! Säger bara partyparty... och så lite dans oxå förstås. =)

Snart ska jag kolla på tv.
De flesta av mina patienter sover. 

Jag har tråkigt och läääääängtar hem till Daniel. Så mycket kärlek, vill ha kvar den här känslan jämt.

Jahopp. Måste öva inför sångeriet på lördag.... hur ska det gå. Måste tvätta oxå. och shoppingsugen är jag.
Ute är det vinter igen, öste verkligen ned i går.

02:30
Är så sjukt trött just nu. Vill bara sova...
Trotts att det blev lite att göra för en stund sedan så känns tiden som mycket seg. Lung fick en patient. samtidigt som ett par stycken ville inhalera och som grädde på moset låg en farbror på golvet oxå. Det verkar som att när man är gammal, sjuk och trött så fungerar inte kroppen överhuvudtaget när man hamnar på golvet, trots rörlighet i vanliga fall. Vi fick altså baxsa, lyfta upp honom i sängen *härligt, not* Men det verkade inte vara något brutet iaf.

Så är livet.

Kan komma på många ställen jag skulle vilja vara på istället för här just nu... Godis funkar inte heller för att hålla sig allert. Nice.

*Skål för den nya djungeldoktorn*

En ljusare framtid..

.. det är namnet på Cancerfondens i Norrland skiva med blandade artister. Fick den i julklapp av Onkologkliniken, och den går verkligen varm hemma när det inte är MixMegapol  som poppas i lgh. Hoppas verkigen att forskningen går framåt och en lösning på denna sjukdom närmar sig. Jag är livrädd över att bli sjuk och det har då inte blivit bättre av mitt jobb. Alla människor som jag fått möta under det här året som inte finns kvar nu... det är helt sjukt när man tänker på det. Alla som får cancer dör ju inte men ibland känns det så där jag arbetar.

Ska jobba inatt igen. Tröttsamt. De nätter jag jobbar hitils har varit lugna till stor del. Det är ju bra för man vill ju att de ska få sova me tiden går ju inte fort. Måste hitta några nya nätsidor, de som jag är inne på på nätterna, och dagtid oxå för den delen, börjar bli lite slitna. Någon som har något förslag?!

Jag antar att jag ska ta och sova ett tag till. Det detta som är så extremt trist med att jobba natt. Att sova på dan, och inte är det lätt att sova då heller!

Natten som var fixade jag sommarchemat utifrån sommardanserna, så inatt vet jag inte vad jag ska göra : (

Nattarbete

Det är söndagnatt och mitt pass är snart fyra timmar gammalt. Det är rätt så lugnt. Var lite mer att göra i början av passet. Tur att kvällsperonalen stannade kvar ett tag.

Dagen har varit lugn. Blev bjudna på middag hos David, en kompis till Daniel som pluggar till läkare i Norge. Tuppens son att tillläga, men hon var inte hemma : ) Efter maten var det dax för Timrås sista match mot Modo, jag bäddade ner mig i en extrasäng, medan grabbarna D tittade på hochey, och jag lyckades sova hela 2,5 timmar är riktigt imponerad över den bedriften.

Daniel var väldigt besviken efter förlusten mot Modo...

Dans i Bergeforsen

Ja mina förväntningar var inte allt för stora. Bergeforsen är frömst ett ställe som drar mogenpublik som ofta verkar uppskatta att blanda dansgolvet med att roa sig vid baren. Det var oxå en blandad publik med en hel del knuff och bök men inte så att det störde allt för mycket. Det kom publik från både Gävle, Umeå, Östersund och andra mer närliggande städer förvånande nog... Kul.

Blender var som vanligt kanon, de hade med en hel del låtar från nya skivan på repertuaren, "Alla ess på handen" och deras "Tänder alla ljusen" gillar jag skarpt. Synd att scenen är så högt upp på Bergeforsen blir inte naturligt att titta på bandet när man dansar förbi... Det andra bandet för kvällen var Whalströms. De spelar en helt annan musik än Blender, mer behöver jag inte säga.

Jag dansade nästan hela kvällen, satt någon emellanåt. Så härligt att få dansa med Daniel igen, var ett tag sedan. Många av mina favoriter var där. Fick ett ovanligt "ja tack" till dansen, med hänsyftning till mina ögon när jag bjöd upp en av dem. Tydligen gick jag runt med sängkammarblick på dansen igår. Ibland blir man mer paff än vanligt. *skratt* Buggade lite grand oxå. Det var dock problematiskt då golvet var jättehalt. Nä tacka vet jag foxtrottt!

Vi åkte med Krister. Jag hade på mig min nya omlottklänning, helt klart ett nytt favorikplagg! Älskar verkligen klänningar.

Nästa dans blir nog på Aveny på torsdag, Perikles och helt klart lördag om två veckor, Blender i Matfors!

Ny ska jag sova lite till, ska jag jobba natt inatt.

Länge leva danssverige!

Dan före dan.

Sov som en klubbad säl idag... Skönt att sova men svårt att komma igång igen. Måste ducha, håret och hyn blir verkligen fuckt up av att jobba natt. Skittrist! Det är VÅR ute, helt underbart fantastiskt förträffligt trevligt : ) Det innebär att den stora väntan snart är över, våren är så underbar. Naturen får liv igen, takdropp och fågelkvitter, VÄRME och SOL. Och som ett brev på posten, sommardanserna : )

Ikväll är det Hockey, vet inte riktigt vart vi ska se den någonstans, verkar vara fullt på BiteLine. Jag är sugen på fest, varit det de senaste dagarna...

Lite danstankar. Jag saknar danstjejerna. De flesta som jag åkte med på dans förr har slutat ledsnat på dans. Kände mig lite småensam på Matforsdansen i pausen. Tack och lov för att Mangan och Toors upptäckte mig där jag satt i ett hörn efter ett tag :) 

Alltså Malin ska du inte börja dansa snart igen?! *ler*

Daniel jobbar, som vanligt. Längtar.

Bloggeblogg

Jag bloggar verkligen helatiden.... eller så känns det bara så då jag är inne på andras bloggar x antal gånger á day. Å int skäms jag för det. Är så förbannat trött just nu, tung i skallen! Tror jag måste ta till Ahlgrens Bilar snart nu. Vill dock inte bli illamående pga godisätning mitt i natten. Äh skit samma, nu är påsen öppen.

Högchemat har kommit, fem danser blev det. Mina fötter har nog berört varje golvplanka i den lokalen. Det går inte beskriva den lycka som infinner sig i mig när jag kommer till Hög. En känsla som innehåller många olika känslofragmet. Förväntan, berusning, lite nervositet och en stor portion självklarhet. För min kropp och mitt sinne är en dansbana den plats jag känner mig mest tillfreds. Är så lycklig över att jag började dansa. Inte för att jag tycker synd om dem som inte dansar men...eller jo lite så är det nog.

Dans har helatiden varit något mycket personligt och en egoistisk sysselsättning för mig. Mycket få gånger har jag tex tagit med mig någon kompis på dans. Tar man med sig någon nykomling har man som "ansvar" att den personen har det bra och har roligt... och det är något jag inte har haft tid med det.
Varje minut av danskvällen är så dyrbar för mig. Man dansar förhoppningsvis med människor som man själv väljer och oftast så är de killar som väljer att dansa med mig sådana som jag vill och uppskattar att dansa med. Tror att detta egoistiska drag beror på de år som jag var dålig i lederna och inte kunde utnytja danstillfällena som jag ville.
Jag tror inte att jag är riktigt lika ego nu för tiden i och för sig =)

Efter min ej självvalda dansavhållsamhet var jag lite bekymrad att dansvärlden hade glömt mig... men så var det tack och lov inte. Fick kämpa lite mer första tiden kanske än innan mitt dansavbrott. Tror att jag till och med har en större danskrets är många som dansat mer nyligt och mer regelbundet än mig. Tack vare att jag varit med så pass länge. Nu har jag ju varit på de flesta danser sedan juni/juli i och för sig... = ) Så jag ska väll sluta tjata om att jag missat danser nu.

Tillbaka till Högkänslan. Det är så mycket nostalgi på den platsen. Första gången var -97. Åkrarna runt om kring, Hälsingehusens otaliga fönster utefter vägen från E4.an till byn Hög. Parkeringen, musiken som stömmar ut från danslogen. Alla skratt, alla mysiga foxar, alla samtal, alla vänner, intriger och känslor som har kommit och gott. Dans är ett sätt att leva. Även då jag inte tillhör de allra mest hängivna dansarna som lägger upp livet efter dansen. Fast nog är det nära allt : )

Snart är kl 02 och det är fem timmar kvar av arbetspasset. Längtar a lott.

Danstankar

Att Hög inte kan bli färdiga med sitt danschema någon gång! Väntar och väntar....

Banan nummero två är på ingång : ) Tiden går rätt så skapligt fort i alla fall här på sjukan. Jag har precis anmält mig till en läkemedelsföreläsning om Sömn och LM, känns som ett relevant ämne lixom...

Men det var ju dans  jag tänke skriva om den här gången. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om bara... förutom att jag jag har det vanliga danslängtandet i kroppen. Är dock lite skeptisk till dans på Bergeforsen, sist jag var där (iof sig hundra år sedan) var det katastrofalt dåligt där, fullt med fulla människor modellen äldre men det kan ju ha ändrat sig =) Vet inte riktigt hur vi ska ta oss dit. För att inte känna oss utanför tänkte vi ta oss en stänkare innan *skrattar*

Måste köpa strumpbyxor!
Vilken tur att jag i ett av mina tidiga blogginlägg gjorde klart för min stora (öhh) bloggläsarskara att jag använder bloggen i personligt syfte i första hand, inte för mina läsare.  Bara en liten förklaring till min nu påbörjade "shopping to do list" som kanske inte intresserar allt för många *haha* Gud vad jag har roligt i natt. *fnittrar för mig själv* Kl är 03.10.. bara fyra timmar kvar till utcheckning.

Imorgon ska jag hämta mina nya jeans på LEEstore. Inpulsköpte ett par brallor i tisdags. För att väga upp den fyndinköpta koftan för 75 pix på B-young affär´n på IN kanske. 

Undrar hur lönen blir som kommer...

Våren kommer med stormsteg, det är så underbart : ) På lördag ska vi ut till mamma och pappa, det blir härligt det med. Allt är underbart bara Daniel är med mig.

Trött som en gnu

Det är ju lovande nu när klocckan är lite över 23 bara. Men vem klagar. Det har varit fullt upp sedan jag kom.

Guuud va gott det är med banan! Den tog slut fort.

Idag har vi varit lediga båda två, lite sovmorgon. Sedan bar det av till Svea och lite korttagning, måste lägga ut lgh på Blocket eller dyligt. Vi var en sväng på nya ÖB och på JC. Köpte en jättefin omlottklänning där, är så nöjd. Längtar till på lördag när jag ska ha den på mig : )

Det mest intressanta var ett telefonsamtal på Mc D. En karl ringde till Daniel och erbjöd jobb som fasadbyggare i Norge. Jobba 2 veckor ledig två. Och mycket bra timpenning, gratis boende, traktamente osv. Jag tycker att låter jättebra... förutom just den delen med att han ska vara borta i två veckor!!!! Inte det optimal direkt, men för en begränsad tid så är det ju värt det.

Gud vad jag längtar efter honom just nu. Älskar verkligen när vi har lediga dagar tillsammans, så skönt.

Nu ska jag umgår med Lungsyrran tror jag.
Jag lär ju skriva nån sväng till inatt.

Puss och Kram

Första dagen i mitt nya liv

Härligt, började dagen med att följa med Daniel till jobbet. Fortsatte sedan med en morgonpromenad utefter hamnens norra sida, fast det var halt och snöigt. Så skönt att vara ute, försökte frenetiskt att kopla bort ljudet av stadens brus, lite svårt :) Är bättre att gå ut jättetidigt innan alla pendlare åker igenom stan. Ska nog ta en shoppingdag idag, aktivera mig lite.

Ja det var det. Ska försöka att låta bli att fastna framför datorn idag.

Norge....

Helt plötsligt har jag börjat fundera på lite Norgejobb. Bara på spånstadiet än så länge. Men hur det skulle gå praktiskt vet jag inte. Om man tar tjänstledigt för att jobba någon annanstans, inte för att jag har någon tjänst. Och hur mycket tjänar man på att jobba några veckor igentligen? Man blir ju lite stressad över att snart kanske de har lyckats produsera tillräckligt med egna Norgesyrror...

Suget efter pengar är ju konstant.

Det är ju faktist rätt tid nu, hunnit få en del arbetserfarenhet, inga barn, en förstående sambo. Inget fast jobb heller.
Undrar hur det är det där med tjänst i förvaltningen efter två år,  om man inte jobbar på någon/några månader, börjar man om från scrath då eller? Så många frågor =)

Jaja nu ska det sovas inför ännu en dag på Onken!

Tjing

Gårdagen

Ja igår var det fullt chema. Först jobb, sedan en prommis ner på stan, lite shopping medan jag väntade på att Daniel skulle sluta jobbet. Då det var timrå/modo hade D.s syster Ann och Thomas bokat bord på BiteLine, tacobuffe. Tack och lov att vi missade första perioden för vi fick sitta där länge nog ändå. Men det var trevligt. Snabbt hem efter det och iväg med buss till Honken och Karro i bredsand för melodifestival. Rätt låt vann, the Ark är verkligen grymma på scen!

Nu ska jag iväg och jobba snart.


Hej svejs!

Sovmorgon

Sovmorgon och lediga dagar är verkligen helt fantastiskt. Som landstingsanställd kliver man ju upp okristerligt tidigt var morgon... Jobbar kväll ikväll och sedan helgen oxå. And next week blir det nattarbet. Väntar med spänning på hur nästa chemaperiod blir. Tror då jag diffat en hel del inte blir tvungen att ändra så många pass. Nu när jag lägger en del nattpass jobbar jag 42 pass på 10 veckor, istället för 46. Alltid något.

Vad ska jag skriva om nu då....

På lördag är det Melodifestivalsfinal! Oj vilken spänning (då blir det min tur att skrika... tänker på allt oljud som kom ifrån min kära sambo vid hockymachen igår kväll). Vet inte riktigt vilken jag hoppas på. Har missat några deltvälingar. Måste hör om dem för att bestämma mig.

Kylen är nästan tom :( Vad äta?

Timrå-Modo

Tvhögtalarna  och Daniel dundrar (skriker) ikapp. Jag som den otroligt osportinresserade människa jag är, har en aning svårt att förstå... om jag utrycker mig i klarspråk. Men då jag är ett mycket tålmodig ko (ja som Färdinans mor) så håller jag mig lugnt borta från tv.n. 

Min favoritserie som jag följer slavist har sesongsuppehåll från i tisdags : ( Dr House, världens bästa serie!

Malin: Jag kom mig inte för att gå och hälsa på idag. Och jag gissar att ni oxå ser på hockey ikväll : )

Hejhej världen

Ja idag är jag inte så barnslig i alla fall :) Är i städartagen. Skönt! HAr våttorkat alla golv, diskat, bäddat, gått ut med sopor och återvinnig. Lite vuxen är man ändå, i alla fall var annan dag :)

Kl fyra kommer Anna, jag ska sjunga på hennes bröllop/dop om några veckor. Blir nog kul.

Livet leker trotts blötsnö och modd ute. Mixmegapol diggar shlagerlåtar. Hääärligt!

Nu ska det duchas och jag ska fortsätta att utnytja min lediga dag.

Ann-Katrin = Barnslig

Är så irriterad på mig själv så jag spricker snart. Känner mig som en treåring typ. Patetiskt!

Har varit ledig hela dan inte gjort ett skit. Först nu typ fyra fick jag inspiration till att fixa iordning mig för att gå en sväng på stan. Innan turen till Lotta. Mamma sa att Lotta skulle sluta kl fem så jag trodde att jag skulle ha minst en timme på mig och strosa runt. Åsså ringer mamma å säger att han är på väg och ska hämta mig nu.... mitt treåringsjag blev jätte sur och irriterad. Man kan bli brydd för mindre. Hatar verkligen att vara irriterad, det är en av de mest jobbiga kännslor som finns. När hela kroppen kryper och man bara vill gråta och hoppa upp och ner av frustration och aggresivitet..... Är det bara jag som får sånna känslor ibland?!?! *Orolig*
Ska ha mens snart i och för sig. Skyller stenhårt på det : )

Tur att det finns bloggar att använda för att ösa alla patetiska tankar på. *suck*

Är ledig imorgon oxå. Nån som har lust att fika eller göra något annat kreativt imorgon?

En lista =)

Första 10

Första bästa kompis: Min s
yster Lotta.
Första bil: Äger ingen bil men för tillfället så står pappas Mazta på parkeringen.
Första kärlek: Han hette Pelle, jag var sex år och han var fem. På kyrkis i Indal.
Första husdjur: Vi hade en riktig kämpe till katt när jag var liten, katten gustav utan hela öron.
Första semester:Vi åkte tåg till Frankrike när jag var sex år. Mamma, Pappa, Lotta, Anders och jag. Vilken pärs det måste ha varit för mina föräldrar!
Första jobb: Sommarjobb på Indals kyrkogård.
Första köpta skiva: Det måste ha varit en LP med Ainbusk singers, "Jag mötte Lassie"
Första riktiga kärlek: Det har jag förträngt!
Första piercing: Öronen räcker, är inte så mycket för smärta.
Första konsert: Rock tåget med Just D bland annat.

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken:
Rödvin i lördags.
Senaste bilfärd: För en 40 minuter sedan med Daniel
Senaste filmen: Såg Smala Sussie sist jag jobbade natt. Senaste filmen på bio, Eragon i julas.
Senaste telefonsamtalet: Med Daniel nyss.
Senaste bubbelbadet: Paradisbadet efter dansmaran, i februari.
Senast spelade CD: Har ingen koll, Biggis var diskjocky på Roffefesten : ) Här är det radion som går.
Senaste kyss: En liten stund sedan...
Senaste gången du grät: När jag låg på undersökningsbritsen på kirurgen för någon vecka sedan.  Koloskopi är bara liiiite smärtsamt.
Senaste måltiden: Grillad kyckling, potatissallad, rockola och soltorkade tomater.

Åtta har du nånsin
Har du nånsin dejtat nån av dina bästa kompisar:
Nej.
Blivit arresterad:Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet:Ja det kan man nog kalla det med Daniel : )
Fastnat med blicken i nåns uringning: Det händer väll nu och då *haha*
Fått ditt hjärta krossat:Ja.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nja..
Haft ett one night stand: jo
Busring till nån: Det var länge sedan.

Sex saker du gjort idag:
1. Jobbat
2. Promenerat lite
3. Städat i Daniels lägenhet
4. Handlat mat
5. Pussat på Daniel.
6. Tittat på TV.

Fem favoritsaker utan rangordning:
1. Sängen
2. Dansskorna
3. Mobilen
4. Datorn
5. Diskmaskinen

Fyra personer du kan berätta allt för:
Man pratar ju med olika människor om olika saker. Pratar mycket med mamma, men inte om allt. Allt kan jag prata med Lotta om och med Malin.

Tre val:
Blått eller rött? Rött
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Popcorn!

Två saker att göra innan du dör:
Få barn, dansa tills jag ledsnar

En sak du ångrar:
Det är svårt att ångra något, det leder ingenting till och allt man går igenom gör att man utvecklas. Både bra och dåliga, jobbiga saker.

Åhhh

Vilken tur, jag kom in :) Har haft stora inloggningsproblem nu en kvart säkert. Såg min stackars blogg försvinna och självdö då jag inte kunde logga in. Men nu är det OK igen :)

Det var bara det jag ville skiva. Fast när jag ändå håller på så kan jag dra en liten uppis.

Jobbade igårkväll och idag. Verkligen full fart på jobbet. Jag var ju lite trött iryggen och fötterna efter dansen i lördags och då det varit spring på jobbet så är kroppskänslan inte direkt förbättrad! Känns som att jag glömt något, skickat med labremiser vid någon av hemgångarna eller något sånt....

Ikväll ska vi vara hundvakt åt Ina. Det är en mycket energisk hund....VårKonsert

Någon som vill gå på Capris den 5/5 (kl 16 eller 19)  i tonhallen. Povel Ramel ska vara där och Lönnås körer Confetti, Kammarkören och KFUM-kören. 220kr Jag måste veta senast på onsdag alltså i övermorgon. 
Fråga mormor och mamma eller annan lämplig = )

Dans för hela slanten

Zlips på Folkan i Matfors, premiär för mig där. Kanonkul! Nu kommer jag ihåg varför Zlips är så bra, sköna funkiga låtar och mycket lugnt. Sånt gillar jag, det var inte så många typiska bugglåtar... buggade nog bara en gång. Hur som hellst kom dit vid tiotiden med Magnus W och Stefan T och sedan dansade jag nonstopp till halvtolv och pausen. Sällan jag har sånt flyt både med att hitta de som jag vill dansa med och att bli uppbjuden : ) Satt bara tre danser under kvällen....

Innan var jag i kyrkan och lysnade på Daniels kör MIX som hade gästkörledare ifrån Uppsala, Afroamerikansk musik. Jättekul och sedan käkade vi med kören i Nya kyrkanshus mittemot GA. Gott : )

Ska ta och försöka sova en stund till innan en sista städning i Daniels gamla lägenhet sätter igång och sedan bär det av till sjukan för lite kvällstjänstgöring!

Dansa bör man annars dör man!


Tråkigt.

Jag behöver verkligen sommar NU! Har ingen energi, alls. Igår ver det ju lite aktivitet iaf. Klev av natten igår morse, sov till 13.30 och fikade med Malin och Lina, shoppade lite grand. Gick hem och sov ännu mer! Det var den dan.

Idag har jag inte ens klätt på mig, illa. Men 16.30 ska jag på after work med jobbet på stadshuset. Ett glas rött kan kanske lätta upp stämningen =)

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra imorgonkväll. Daniel har konsert med kören (den ska jag ju gå på såklart) men efter det så är det middag med kören. Samtidigt är det dans i Matfors. Är betydligt mer sugen på att dansa än på att dricka och gå på krogen..  Det blir nog dans i alla fall : )

Mamma ringde nyss hennes bil är stendöd (igen) fattar inte den är bara några år gammal och pajar hela tiden.

Nä jag kanske ska ta och ducha och skaffa mig ett liv! Basta!

RSS 2.0