Vårruset!

Nu har jag varit hurtig värre :) Gick och prang runt på en 40-45 minuter, jag som bara springer till bussen i vanliga fall, det var riktigt kul tack vare min kollega Carina. Måste snart gå och sova för att orka med ännu en fullbokad dag på Onken, pust det är så mycket nu på jobbet! Imorgon blir det dans på Ånäsparken, Blender längtar a lott. Men först måste jag göra några varv på min stickning!

Det känner att tänka på detaljerna inför festen....

Jag säger bara SOMMARDANS det är livet det!

Dans på Norra med Shake

Såååå kul det var på Altiras terminsavslutning igår! Hade laddat för en kall kväll, då förra årets dito dans utövadas på utomhusdansbanan, men nu blev det inne på (lilla) danslogen istället. Det blev varmt! Dansade de flesta foxarna men satt nästan alla bugglåtar utom två. Blä vad jag kände mig stel och kass i buggen, aldrig att jag skulle våga bjuda upp någon på en snabb låt på en buggavslutning. Problemet är att jag vill vara bäst på en gång, annars så får det va! Eller så blev det igår i alla fall : (  *feg* Men som en klok kvinna sa (Jenny) det blir lättare på öland för då har man druckit innan dansen så då är det bara att köra på och inte bry sig. För det är ju det jag vill haha. Asså inte bry mig och bara göra. Men jag hade tokroligt bara av att sitta bredvid och titta när alla otroligt duktiga buggare, en del är verkligen utöver det vanliga.  Fick ett par riktigt supermysiga foxar och några helt nya dansbekantskaper oxå.

Musiken stod Shake för, jag är fortfarande aldeles lyrisk över deras jobb igår, det måste varit deras bästa spelning hitils! Vi dansare var som galna av dansglädje och det aplåderades till och med mellan låtarna och det var de verkligen värda! Den här gången blev jag extra imponerad av basen, vilken rytm och vilket gung! Det är precis ett år sedan jag dansade till dem första gången och då tyckte jag att de ofta avslutade sina låtar väldigt abrupt, nu ett år senare har jag bara superlativ att säga om Boogarts efterträdare Shake. Det blev många utropstecken här =)  På Öland blir det fest!


Väl hemma så hade min älskling kommit hem och det var minst sagt supermysigt det oxå! *kär*

Solsken

Igår var det personalfest i Fias stuga i Skedvik, riktigt trevligt men jag åkte hem rätt så tidigt. Missade trotts allt Shakes nyinsatta danskväll på Aveny : (  Men det blir ju en ny chans på söndag! Daniel åkte för en stund sedan ner till Stockholm och Elitloppet. Så jag får gå själv på Altiradansen... lite trist, men huvudsaken jag får dansa i alla fall!
Mitt dansbehov är så kopiöst stort, och det beror inte på min tidigare ej självvalda avhållsamhet från dansgolvet att jag vill dansa hela tiden nu. På dansgolvet och bland alla dansare är jag i mitt rätta element. Att få dansa en hel kväll med olika människor, känslan när det stämmer perfekt med danspartnern under några minuter. Musiken, stämningen, olika dansstilar, när kroppen bara följer med helt automatiskt när killen för mig över dansgolvet. Ahh det är livet det! Önskar att det skulle vara myslåtar en hel kväll då det är den musiken som jag allra helst vill dansa till.. Fast omväxling förnöjer ju oxå har jag hört. = )

Om ett par timmar hämtar mamma mig för en helg ute i Säter, skönt att vara hemme, vara ute i trädgården, mysa med mina kissar. Fast jag skulle behöva vara hemma och städa!!

Åter till det här med dans. Jag pallar knappt med att gå ut på krogen nu för tiden, det är så jobbigt att dricka alkohol och antalet gånger man har kul ute på krogen kan man ju räkna på fingrarna! Jämförelsevis kan jag räkna de få gånger jag har tråkigt ute på dans på endast ett par fingrar under alla de år jag dansat. Så valet över vilket nöje jag prioriterar är inte så svårt.

Fast det finns ju alltid undantag, såsom nästa helg. Och den festligheten ser jag mycket fram emot!

Då blir det fest så det står härliga till!!!

Hurtbulle

Efter mitt klagande om min kondis och figur en längre tid nu så drog jag med mig Daniel på en liten prommis igårkväll. Efter ån via skolan och så en sväng på kyrkogården och tillbaka igen. Vilken frid och vördnad man känner på en kyrkogård föresten, i alla fall jag.  Idag letade jag reda på ett par träningsbyxor och gick en prommis igen, efter ån och en bra bit utefter hamnen. Sprang till och med en bit (visserligen en mycket kort bit). Nu är jag hemma igen och det gäller att jag inte fastnar här framför datorn....


Zlips på Älvstagården

I fredags var det dax för min personliga premiär för -07s sommardanser och det kommer att blivit många när sommaren väl är till ändå! Åh det går inte att beskriva hur mycket jag ser fram emot sommaren och framtiden med min älskade. Vi har så kul. Livet ler mot mig : )

Till ämnet. Var inte direkt taggad till tänderna för dans i fredagskväll. Var slutkörd efter dagens övningar på onken, full fart var det hela dan på jobbet. Så väl hemma sov jag fram till Daniel kom hem från jobbet. Och då vi inte är så där världsbäst på att komma iväg i tid så kom vi inte fram till dansen förrän vid 22 tiden. (dansen började 21) Det var inte så många av mina kändisar där men jag fick en riktigt bra kväll ändå. Hade bylsat på mig ordentligt då det var kallt ute men inne på logen var det helt OK tempratur, se det blev till att strippa redan från början =)
Det kostade 120 pix. Klädsel jeans och

I lördags var vi hos Lotta och Andreas. Grillat, yatzy och kortspel sedan somnade vi alla fyra i soffan vid midnatt =)

Inatt jobbar jag enkelnatt. Rätt så lugnt.

Idag har det varit fint väder, soligt men lite blåsigt. På förmidagen var jag i kyrkan och lysnade Daniels kör, det var konfirmation och riktigt mycket folk i kyrkan. Sedan hade vi en mysig eftermiddag, var upp en sväng på norra berget och åt glass och njöt av tillvaron, härligt!

Hus!

Å vad ajg skulle vilja ha ett hus! Ett drömhus skulle det vara oxå (naturligtvis) Var hem till Lotta och Andreas igårkväll, tänk vad mysigt att ha en trädgård, altan med grill och ett helt hus att pyssla med. (Undviker att tänka på kostnaden, ytorna att städa och alla andra krav) : )

Jobbade första dagen efter semestern idag, fullt tryck, fick tre överbeläggningar frammåt lunch! Så nu är jag helt slut somnade när jag kom hem innan jag blev uppväckt av telefonen.

Mår dåligt över att jag är så osportig samt över min kost, är inte nöjd med min figur längre : ( Pisstråkigt. Och ju mer jag tänker på hullet  ju hungrigare blir jag, nice. Suck ser ju step in ifrån fönstret kanske måste ta mig i kragen och göra någonting åt detta!

Är mycket sugen på en RG sammankomst oxå men det lär väll dröjja kanske?

Sommarjobb

Chefen ringde precis och frågade om jag ville jobba på mottagningen i sommar 7 veckor efter semestern. Har lite svårt att bestämma mig. Har kommit ur det där med cyt har varit så lite av det på sista tiden så jag skulle ju behöva öva upp färdigheten igen. Att jobba måndag till fredag känns väldigt främmande, inga lediga dagar mitt i veckan...men plusset är å andra sidan inga helger, kvällar eller nätter. Fast då bler det heller ingen OB.

Fast det är klart att jag ställer upp som den flexibla kvinna jag är ; ) Tänk vad tankarna klarnar bara man skriver lite grand. Fast jag lär ju inte tjäna ekonomiskt på det direkt...

Turkiet

Här kommer lite bilder från Turkiet


anka ? daniel

kleopatra

Ank ? Daniel p? stranden


anka


ank p? ballen

Längtar tillbaka till värmen, för trots mulet väder där så var det ändå varmt!

Har varit en sväng på stan med Malin nu på eftermiddagen och det är verkligen ruggigt vårväder...  Det gick inte nå bra på shoppingfronten för min del men Malin hon hittade lite av varje :)

Hemma!

Nu är vi hemma igen efter en sju dagarstripp till Turkland. Det var riktigt ok, blev vissa missöden men det försöker vi glömma :) Tyvärr var inte vädret det bästa första dagen gassade solen och då reseledaren sagt att det skulle vara sådant här väder hela veckan så åkte vi på en rundtur i Alanya på förmiddagen och besökte Hamam (turkiskt bad) på eftermiddagen. Resten av veckan blev växlande molnighet, inte en enda heldag vid stranden eller poolen, så den efterlängtade brunfärgen får vänta till sommaren :((( Det var väldigt dyrt där oxå så jag vet inte riktigt om jag kan rekomendera detta resmål....

Det var underbart att få vara ledig, koppla bort jobbet och få vara med Daniel dygnet runt! 

Vill åka ut igen nu snart, hälst på en gång! :)

Malin: Jag har slarvat bort inbjudan, pris och kontonummer men du vet att vi kommer

Nedräkning

Snart, snart, jättesnart är vi i Turkiet, håller på att längta ihjäl mig. Men först är det Caprice som skall avhandlas. Känner mig inte allt för jättesugen men det blir självklart kul imorgon.

Jag har verkligen ingen ork! Vet inte hur många blogginlägg jag påbörjat sista dagarna men jag "ork int" och att publisera en så där tre fyra rader känns lite fjuttigt.

Igår var jag ledig efter min svit av nätter på sjukan... tre på rad är tre för många.  *ehh*
Spenderade dagen i Säter, hade stora planer på att få utlopp för mina gröna fingrar men den där orken var ju bekant inte på plats. Istället drog jag fram en solstol, kudde och filt och somnade till fågelkvitter och vindbrus på baksidan, underbart! Kvällen tillbringades i Tonhallen med Kjell och grabbarna. Liksom ikväll.

Nu ska jag lägga mig!


RSS 2.0