Irritation

Idag var det adventspyssel på jobbet. Blev riktigt inspirerad : )

Väl hemma efter lite sedvanlig vila städade jag ur några överskåp i hallen för att bereda plats för Julkartongerna som stor del under året bor i förådet i källaren. Det blev en tung börda att konka ned. Men då jag är en stark flicka så samlade jag ihop grejerna, lyfte, bet ihop och ställde mig ute i korridoren för att invänta hissen...... Då jag väntat en halv evighet på hisseländet som inte kom bet jag ihop lite till och gick till den andra hissen i andra änden av huset. Tur man är utrustad med ett oäändligt tålamod... *host* Med kraftigt röda axlar efter de tunga axelväskorna kom jag till slut ner till förådet. Vid det laget var jag liite irreterad kanske, så jag kastade iväg väskorna på golvet. Det var ett tag sedan jag öppnade dörrarna till det kära förådet, det var bildligt talat som att stå ivägen för en mindre lavin. Jesus va prylar vi har som inte behövs eller används, då de är hänvisade till en garderob i källarn! Kan säga att det inte riktigt hjälpte med att bita ihop längre... Det var bara att ta Gud i hågen och tackla sig in mot hyllan med lådor, ta ut lådorna med Julatiraljer (förhoppningsvis) för att sedan knö in det som stod utanför och fort som ögat stänga dörren igen...

Kan ju säga att suget efter att  Advent och Julstöka hade hunnit släppa en aning då jag väl var tillbaka välbehållen i lgh. Å inte hittade jag mina Adventsljustakar heller : (

Hur som hällst, det är jättefint ute. Snöigt, nollgradigt och härligt  : )

Igår fyllde Daniel 29 år, i onsdags kom Ann och Thomas samt en kompis till dem förbi på fika. Igår kom Gun, Eva, Olle och Malle för att göra det samma. Danne fick en fin, hamrad, tumring i silver av mig, den blev riktigt bra : )
Ikväll känner jag mig riktigt trött, det har varit något varje kväll hela veckan. Måndag buggkurs, tisdag kören, onsdag gäster, torsdag först långövning med kören och sedan gäster. Tror att det blir en tidig kväll ikväll.

Åsså en jätteglad nyhet! Jag har äntligen fått en tjänst i förvaltningen =) Från och med den 26/1 -08 och frammåt. Hade en liten glädjedans i läkemedelsrummet med chefen kom med papper om erbjudandet om tillsvidareanställningen =) Och AS och C har tydligen oxå framtiden tryggad för ett tag : ) SÅ skönt!

Förra Idolvinnaren Markus vinnarlåt är på RIX nu. Den och han är verkligen såå bra! Önska att Daniel Karlsson hade haft chans att vinna i år....

Nya friska tag imorgon : )

Elonamässa

Nyss hemkommer från en återhämtningsstund i GA kyrkan. Mixkören som Daniel är med i stod för sången. Det var så fint, de sjunger verkligen bra, stämningsfullt och från hjärtat, fick tårar i ögonen flera gånger : ) Just vid de här mässorna så sitter alla deltagare vid koret även församlingen. Så jag tågade fram till en tom rad där framme och slog mig ned :) Sedan kom flera kyrkvärdar och satte sig bredvid mig, jag kände mig lite spänd och felplacerad från början *ler* 
Jag tycker verkligen om kyrkorummet och stämningen där. Började ju sjunga i Indals barnkör när jag var 8-9 år och var den trogen ända upp i gymnasiet. Sista åren enbart vid Lucia då kören levde upp igen... många minnen. Tack vare Dannes deltagande i MIXkören har lätt till att jag besökt ganska många mässor och gudstjänster sista 1,5 året. Har man ingen anledning att besöka en gudstjänst så blir det ju inte direkt att man slinker in i GA kyrkan en söndagsförmidag precis.


Redan nu är jag jättesugen på att åka iväg och dansa igen... Att lusten aldrig släpper.

På Date i Hudik ; )

Efter idogt arbete med att hitta någon vänlig själ som ville dela bil med mig till Hudik, tack Mattias, så blev det dans även ikväll. Det var väldigt glest i lokalen och det var inte många av mina vanliga danskillar som var på plats. Satt en hel del i början av kvällen men efter ett tag så tog det sig. Hade jättekul. Dansade med ett par nya, superskoj men nya stjärnor : )

Date var jättebra, men det var flera som inte gillade flera av deras låtval, men jag gillade det allra mesta jag fick höra. Deras sångare är verkligen grym och ger gärnet på scenen.  

Nu ska jag sova.

Muskelvärk

Jag har helt obegripligt ont i höger vad : ( Som att jag haft kramp i flera timmar... Finns risk att dansen i Hudik ikväll ligger pyrt till. :`(  Som inte det vore nog gör det nästan lika ont i höger axel, nacke, skuldra. Inte mycket som är bra med den här kroppen för tillfälligt. Doften av linement ligger tung i lägenheten kan jag säga!
För att forsätta med min självömkan så snittade jag upp ena pekfingret på en ampull Primperan igår på jobbet, skickligt. Annars så är det bra med Ankan =)

Njöt av den första fredagshemmakvällen på länge igår. Satt som klistrad framför Idol hela kvällen. Marie Picaso var helt klart bäst. Jag röstade på dem som gav mig sköna rysningar, alltså Marie och Daniel. Men så hände det ofattbara som gjorde att Sverige (iaf för de som följer idol) stod som stilla för några sekunder...
Daniel Karlsson åkte ut!

Kan inte ens skriva något om det. Pinsamt.

Nä nu måste jag faktiskt städa. Tänk om jag kunde hålla ording på plejset mer än en halv dag i taget. Finns nog inte så många som är lite slarviga som mig....

Men sån är jag =)

Shake på Aveny

Efter tre låånga dansfria veckor var det änterligen dax för ännu en förlösande dans igen. Underbart. Shake är verkligen så otroligt bra, både musikmässigt, sceniskt och personligt. Igår hörde jag dessutom flera nya låtar i deras repa, kul : )  Ser verkligen fram emot att få köpa deras skiva på maran. Tack för pratstunden Larsa : )

 Jag fick skjuts av Mangan då Daniel var på kurs igen. Väl där, fort in med kläderna i garderoben, snabb repa förbi damernas spegel, skynda uppför trappan och ut mot det väntande golvet. Publiken denna kväll var verkligen över förväntan. Flera lokala förmågor fanns på plats men dansgalna människor från Sthlm, Ösund, Hudik, Hsand, Övik, Umeå och Skellefteå(!) hade oxå letat sig till Shakes spelning en vanlig torsdag i sundsvalls krogdansmecka Aveny... otroligt! : )

Buggmässigt fick jag inte till det igår... förstår inte vad det var : ( Men foxen satt som den skulle i alla fall.

Kvällen avslutades med en extradans av Shake som fick en gästsångare hastigt och lustigt. Det är inte ofta banden har möjlighet att spela extralåtar som på en vanlig danskväll men Shakarna tigde sig till en snabbismed lokalen i helljus; )

Väl hemma somnade jag kanske vid tre. Upp kl sju, kände faktiskt inte av någon trötthet på jobbet men väl hemma så blev det tungt!

Om några timmar kommer min älskling hem. *Längtar*

Nattarbete

Tre timmar kvar. Har gått riktigt skapligt hitils... fast det börjar gå trögt i skallen. Sov bara till nio i morse och sov en halvtimma innan jag började mitt pass. Fullt hus med lugnt ändå. Har gjort klart mina sysslor i läkemedelsrummet.
Jag säger bara en sak, tack och lov för internett och alla dnavänner. Upptäkte tidigare idag efter ett besök inne på Lejons sida att jag lagt mitt scchema januari-februari helt uppåt väggarna. Lagt en jobbhelg under öviksmaran. Detta måste fixas ögonaböj på måndag!

Angående dans så har jag otippat varit helt dansabstinet hela dagen. Kollade in YouTubes diverse dansklipp. Vissa är verkligen så extremt bra. Vill jag oxå. Fick tillsägelse att jag dansade lika dant hela tiden senast på kursen. Men hur ska man lyckas ändra sin stil.......  LÄNGTAR till på torsdag!!! Shake på Aveny! Det blir kallas det  : )

Har anmält mig och Danne till Dansmaffians 1års fest. Det lbir säkert kul, bara det blir av...

VILL DANSA NU....

Utgång...

blev det igår. Muffen ordnade party, det var jag Maria Lina och Linas gamla granne Henrik och hans polare Daniel som var där och höjde upp stämningen. Riktigt kul förfest! Vid 23:30 tiden gled vi upp mot Aveny, lyckades få skjuts från bankomaten vid posten av några grabbar, smidigt : ) Det gäller att inte vara blyg, minns inte om någon av tjejerna kände någon av dem i bilen??

På Aveny underhöll Marmelad Orkestern, väldigt bra partyband! Lyckades komma ihåg att ta med min öronproppar för en gångs skull, tack och lov!  Rätt så mycket folk. Efter två passade jag och min D att bugga några låtar. Gick fint även i högklackat.

Väl hemma efter en tur via Statoil på Bergsgatan och en ganska keokig hemfärd, ånöt vi underbart goda varma mackor i hemmets ljuva vrå...

Idag har det varit Fars dag, pratade med min kära far på telefon och hälsade på Daniels pappa på sjukhuset. Han har börjat få dricka lite vatten men fastar fortfarande. Tydligen har han inte fått sina Parkinson mediciner då han fastat och det märktes...

Daniel var värd för Bingogänget idag. Ola, Henke och Kricka var här och vi åt snacks så jag fortfarande mår illa... Riktigt kul =)

Imorgon väntar en ny vecka på mottagningen och buggkurs. Längtar verkligen tycker att det är otroligt roligt med kurserna!

Klinikparty

Igårkväll gick då Onkologensklinikfest av stapeln på Brandstation. En riktigt trevlig tillställning med ca 60 deltagare. God mat, strååålande underhållning, tävlingar och härligt sällskap. Här kommer några bilder på några av mina kära arbetskamrater!


Torsdagkväll.

Har jobbat fyra dagar på Onk mottagningen nu, har kommit in i jobbet bra tycker jag. Hade en cytstart idag, är alltid nervös inför sådana. Dels pågrund av alla frågor man får som man inte alltid kan svara på, dels pågrund av att det kanske kan bli en allergisk reaktion. Men det gick jättebra, jag hade de allra flesta svaren innom mig och jag kände mig trygg i det jag gjorde och sa. Blir fassinerad varje gång på mig själv när jag verkligen KAN saker... Så roligt.

Kom nyss hem från en öppen föreläsning som bröstcancerföreningen OLIVIA höll i, Mattias Brian och Lena Carlsson föreläste. Jättebra föreläsning! Fantastiska människor, är så stolt som får och har fått jobba med dem båda!

Imorgon är det klinikfest! Ska bli så kul!

Därav hoppar jag Aveny ikväll... känns trist men man måste prioritera. Måste vara någorlunda allert på jobbet. =)

Nu ska jag göra mig lite te och slänga mig i bingen med en bok : ) Underbart!

Väntan

längtar efter D... jobbigt när han inte svarar i mobilen.

Apropå mobil, min Samsung gick i två bitar igår. Så om någon undrar varför jag inte svarar på sms och så...
Undrar hur mycket jag sparat på mobilen istället för på simkortet.

Igår var det dans igen. Blender i Matfors. Blender var strålande som vanligt, Maria är verkligen hur bra som hälst!  Dansmässigt var det som vanligt på Folkan i Matfors. En del dansfolk, en del ortsbefolkning, ganska knuffigt imellanåt. När jag kom ned i lokalen slog doften av HemBränt mot mig, det hör inte till vanligheten.
Buggade rätt mycket. Men igår var foxen bäst, jisses. Tänk att det kan vara såå härligt att dansa... särskilt en dans jag tänker på.

Hoppas att det kommer bra folk på Aveny på torsdag, Expanders på scen.

Imorgon väntar mottagningen.


Mysstämning

i lägenheten. Bara D som fattas.
image109

Tålamod är det ont om : ) Är så DANSSUGEN, min kropp gungar av sig själv till radions rytmer, varit så hela dan. Då jag trodde att jag och mamma skulle träffas redan vid 10 på förmidagen slet jag mig från sängen några timmar innan jag borde.... Traska ned på stan för att leta skor, var nog på EuroSkor i mer än en timme. Suck det finns få saker spom är så tröttsamma som att prova skor... inget föll mig riktigt på foten. Strosade en stund, tittade på mitt ögongodis på Systemet, ringde mamma x flera men hon hade som vanligt inte telefonen på... teknikens under. Smått jätteirriterad gick jag hem då jag var trött som en gnu! Hann dock inte hem till sängen då mamma behagade ringa : )

Mot Birsta City köpte en topp och en klänning på Weromoda, jätte kul : ) Och smarrigt, kryddigt the.

Imorgon blir det Säter för hela slanten, pappa skjutsar in mig till Matfors på kvällen. Skönt att vara hemma lite, mysa med mina kissa och andas lantluft.

Nu börjar Idol!

Zlips på Aveny

Jag har sent om sides blivit Zlipsfrälst! Gudars va bra de är! Personligt och så musikaliskt... mumma! Åkte till dansen själv då Daniel spelade innebandy istället. Det var mycket bra dansfolk och hyffsat rymligt på golvet. Riktigt kul var det. Försökte att bugga så mycket jag kunde... känns verkligen skönt nu när jag kommit över min blygsel för bugg som jag hade så senast som i våras. Övning ger färdighet.

Igår var det ännu en dag med storm i sundsvall. Att det kan blåsa så mycket!

Idag är jag ledig och ska shoppa med mor på stan. Behöver verkligen nya vinter skor, och fina stövlar och "gåutskor" och DANSSKOR(!!!!). Sorg och elände, nu börjar de gå på sista versen. Blev påtrampad på Hudikmaran x flera, så båda bakkapporna har spruckit någon cm.... får inget stöd i dansen. K'ände mig som Bambi på hal is flera gånger igår... : ´(

RSS 2.0