Less

Klockan är bara 23. men känns som 02:30 typ. Är trött en ändå inte. Får ont i ögonen och pannan av att sitta framför datorn, har läst en pocket om dan = 3 stycken nu när jag varit i Säter, TV.n funkar inte här ute, mamma sover, pappa är i stockholm, vill att Daniel ska komma hem. Saknar honom hur mycket som hällst! Vet inte vad jag skulle göra utan honom i mitt liv...

Måste börja träna, känner mig pluffsig, inte min favoritlook precis. Måste göra något med det här håret!! Det är platt, fett, omöjligt att stajla, hårslingor (rättare sagt halva hårmanen) far ur snodden när jag dansar och kommer mitt i fejan. Vill inpacka, färja, göra någon dunderkur, klippa, få uppsättningstips... Måsta boka tid hos Emma!

Har "silkepilat" ena benet och ena armen idag, orkade inte med mer smärta...

Verkligen nöjd tjej.


(åsså vill jag att roffe ska bo i sundsvall)

Shit

.. vad det känns ledsamt och tomt.

Sitter ensam i Säter, mamma och kissarna sover. Jag kan fortfarande inte sova efter mina nätter. Daniel och bortrest. Roffe har flyttat och det är därför det är så ledsamt.

Men det är bara att bita ihop och vänja sig. Men jag är verkligen världsmästare på att gräva ner mig

Aveny Arvingarna

Jäklar i min låda va skoj det va i kväll. Jag malin och kicka var först hemma hos mig och kolla Idol, sedan for vi till aveny för att käka innan dansen. Det är verkligen super för man får dra av inträdet på maten, vi åt Hjortytterfilé med potatisrulle... bland det godaste jag ätit någon gång, oxfilé kan slänga sig i väggen! När vi kom dit var varenda bord upptaget av kvinnfolk i alla åldrar... lysande tänkte vi. Går man på dans så vill man ju gärna DANSA och det är en fördel om det finns en och annan grabb där då. Tillslut kom det lite karlar i alla fall. Dansade en hel del med både kändisar och okända mer eller mindre nybörjare. Folk behöver inte vara proffs för att man ska uppskatta att dansa med dem. Fick en jättetrevlig och rolig dans med en kille som nog skulle behöva någon fler buggkurs för att få till finnichen, men det gjorde absolut inget =). 

Arvingarna började sådär, lät mycket dansband men de blev bättre och bättre ju längre kvällen gick. De spelade ett Ugglamedly, superbra, buggade med Mangan och det var superskoj. De är ett helt OK band.

Malin åkte hem tidigare, saknar dig hur mycket som hällst redan. Fattar inte att det verkligen är dax nu. Så sorgligt : ( Sista månaden gick så fort. Men men så är det i alla fall. Hoppas att flytten går bra!

Massa kärlek till Malin och till min Daniel som är i Italien.

Peppar

Asså Guud va jag vill ha ett Pepparhus från Skidsta! Verkligen hur fint som hällst, perfekt storlek. Ser fram emot innflyttningskalaset och jag är så avundsjuk =) Om det inte vore så dyrt att bygga bara..

Pratade nyss med min underbara älskade. Längtar efter honom!

Idag vaknade jag först 15:30, pigg och utvilad. De andra dagarna var det totalt omöjligt att somna om efter 13tiden.

Fullt ös

Snart är min triologi på Onken som nattsyster över för den här gången. Shit Pomfrit vad jag har gjort lön för mödan de här dagarna. Inatt har det dock varit helt ok förutom mellan 21:30 och 23:30, så man ska inte klaga. Känner mig hyfsat pigg oxå.  Ser fram emot en fyra dagars ledighet, ska bli så skönt. : ) Slappa och njuta av livet och naturen i Säter, mysa med Bilbo och Frodo. Hoppas på fint höstväder!

Om två timmar åker Daniel, bedrövligt att vi inte hinner ses innan. : ( 

Men först ska det sovas och sedan ska jag njuta av min vän Malin Roffe isakssons sällskap ikväll. Det är verkligen något jag ser fram emot, för det kommer att dröja till nästa gång...


Det är inte jobbigt att vara vaken på natten, det är baksmällan dan efter som är det besvärliga med nattarbete.
I alla fall för mig : )

En patient frågade nyss; Är du här varje natt? 
Gud va jag gillar mitt jobb och just min patientgrupp!

Nä nu ska jag koka kaffe.

Avsked

Det var hög klass på kalaset i lördags... Det var den innersta kärnan som var där. Lina, Kicki, Jonas, Biggis, Muffen, Maria, jag och Malin. Snacks ur folieformar, braj, bål och flyttlådor här och där. Helt klart en omgivning given för utflyttningsfest. Det blev mycket prat om allt möjligt, dans, fester, tid, livet. Och det var faktiskt inte jag som började gråta : )  Det blev en hel del härj oxå, kan man lugnt säga ; ) Den finaste stunden var ändå Roffes tacktal till oss alla. Dina ord om mig värmde mycket!!!!!  Sju år är en lång tid i en stad. Å vi har varit vänner i 5-6 år av dem, är så tacksam för att vi kom in i varandras liv!

Då min kamera gått sönder så knäppte jag som en besatt med malins i ställe : ) Så bilder kommer sedan.

Vid tolv gick vi ned till Aveny, det blev lite dans och en intensivkurs för Muffen i fox... vet inte riktigt hur resultat blev ; ) På det personliga planet fick jag ett litet uppvaknande, blev svartsjuk på min D. Han är verkligen bäst och jag är så rädd om honom! *så mycket kärlek*

Nu är det måndag, ska jobba tre nätter i rad.

Det gäller att se framåt helatiden, det som har varit finns alltid kvar någonstans, i någon form.

 Jag är mycket nöjd över helgen som passerat...

Dagen D

Idag är det dax för Roffes avslutningsfest... Mycket konstigt! Kommer att sakna självklara träffar framför Idol, fikan på stan, partyn och förfester, danssällskap och en massa annat. MEN ikväll ska vi slå klackarna i taket! Kommer troligtvis inte att kunna ta mig ur sängen imorgon på hela dan : ) Är partysugen igen, men självklart ännu mera danssugen. Känns som väldigt länge innan torsdag och dans på Aveny. Hoppas att det kommer några bra dansare dit!

Daniel åker till Italien på torsdag och är borta en vecka, suck!

Det är fint väder, ska bara vila lite till så ska jag in i duchen och ut på stan sedan.

Kramar till alla och särskilt till Malin!

planeringsdagar

Nu har vi haft två planeringsdagar på jobbet. Jättekul att vara hela jobbgruppen utanför avdelningen. Men otroligt tröttsamt, känner mig helt slut nu. Igår em var vi på södra berget och gjorfe i Team bana, något som jag verkligen kan rekomendera till alla sorters grupper. Väldigt roligt och en hel del eftertanke till hur man själv är och har för roll i en grupp. Idag var vi på BlåKatten, jättemysigt ställe. Ungefär sådär skulle jag vilja bo, på landet men ändå nära till stan och till lokaltrafiken. Hoppade after worken på Stadshuset nu idag, orkade inte och så är jag sugen på att övningsköra litegrand....

D som i Daniel

Snart kommer han hem efter tre dagar i stockholm *Sakna jättemycket* : )

Jag är mätt som bara den! Har svullat 6 bitar suchi, att man blir så mätt på det : )

Nä jag hade faktiskt inte så mycket mer att säga just nu!

Malin jag vill att du kommer hem så vi hinner träffas nått innan du tar å flytt!

Ledig tisdag

Jag uppskattar verkligen friheten i att jobba treskift samt att få lägga mitt eget schema!

Har som mål idag att städa=slänga saker och kläder som jag inte behöver eller använder. Har sååå mycket saker, försöker ofta att rensa och sortera men det är svårt. Jag och D är väldigt lika på det planet, värsta hamstrarna, det där och det där kan ju vara bra att ha någon gång... Suck. Det stora problemet är att när man väl vill använda den där bra att ha saken så finns det inte en chans i världen att komma på i vilken låda/skåp/förråd man lagt den i.

Upptäkte precis en platt låda under tvn där jag lagt min Legitimation. Där hade jag aldrig kommit på att leta i första taget. Nä åter till städningen!

Muffparty

Ja i lördags blev det kalas. Något man inte kan beskylla kära Lina för är snålhet, det är då ett som är säkert. Hon hade gjort paj för ett helt kompani, för att inte nämna kladdkaka och brajost! Det blev en riktigt rolig tillställning! Först så kändes det som att jag inte kände någon på kalaset, men det gick till sig : ) Kul att lära känna nya människor och att få träffa sina okända bloggläsare. Karro, du är så välkommen så att läsa om mitt liv ; )

Tiden gick fort och vid 00:30 drog vi ned till Oscar. Daniel hade vissa besvär med att bestämma sig, men till slut så gick han på Aveny. Jag var kvar rekordlänge på krogen hämtade ut jackan kvart i tre. Mannen med stort D mötte upp på torget för en slingrande promenad hem till lyan.

Med en obeskrivlig skallebank jobbade jag söndagkväll....

Imorgon är jag ledig, såå skönt! Daniel är på kurs i stockholm, inte lika kul.

På torsdag och fredag är det planeringsdag, ser verkligen fram emot det!

Partyhumör!

Tänk, helt plötsligt kom partymumöret över mig. Härligt! Känns dock trist att inte Malin är hemma (ännu tristare det som komma skall..).
Men här skall ej gråtas över spild mjölk, det får vänta till nästa helg.

Ikväll ska Muffen firas och Ankan bestraffas för sin disträa glömska den 11/9. Vinet är på kylning och jag har just smuttat i mig en Baleys : ) Tranbärsjos finns oxå. Tror det blir lite drinkar ikväll.

Struntar i att städa nå mer nu. Har faktiskt damsugit nästan hela lyan.

TV höst

Jag som i princip aldrig tittar på tv har fastnat i ett gäng serier helt plötsligt.
19:30 på 3an Sjukhuset, skoj med lite branchskvaller
20:00 på 4an Idol, mycket underhållande tv. Väntar ständigt på Kirstis Hallelujamoments och i väntan på det får man skratta sig halvt till döds till akompanjemang av alla mindre talangfulla individer.
21:00 Tisdagar kanal 4, Dr House. Min husgud, han är bara så grym!
21:00 Onsdagar och Torsdagar. Heros. Spännande och välgjort.
Å i bland glider man ju in på något CSI på måndagarna kl 21:00....

Jag har inte tid med allt det där, plus all surfingtid som grädde på moset. Bloggs, Dansmaffian, Facebook, Taipei och ABC.

Vintertid innebär oxå betydligt mindre danstid... måste börja träna!!! På måndag är jag nog frisk nog att gå på vattengympa. Superskoj : ) Ni som inte har provat på det.... gör det!

Imorgon blir det körfest/mys i Timrå. Det blir kul! På lördag blir det Muffparty, 25 år gammal kvinna. Det känns som väldigt lång tid sedan jag var 25, fast det bara är tre år sedan. Jag var inte så lycklig när jag var 25 så det kanske är därför det känns så fjärran. För nu är jag såå lycklig : )

Nopp nu ska jag försöka slita mig från datorn. Inte bra att sitta och hänga här för mycket.

Malin: Hoppas att du får en härlig helg = ) Fattar inte att det bara är två veckor kvar tills du flyttar...

Shop chohej

Jisses va trött jag är. Jobbigare att jobba med förkylning i kroppen än att dansa sig igenom ett arbetpass. Det är 5,5 timmar för länge kvar tills dagpersonalen kommer och löser av mig.... *suckar högt och tydligt* Men det är bara att bita i det sura äpplet. Har i alla fall fyllt på hälften av alla medicinlådor än så länge.

Har fått en påminnelse om att ta mina kontrollprover oxå.... det är ju själva den att jag inte får arslet ur när jag kan ta dem på jobbet. Har i alla fall remissen med mig, är ju som svårstucken av mig oxå.

Nu ska jag ta och titta till en patient och sedan ska jag fika!

ÖviksMara -07

JA, nu ska jag skriva en liten snabbversion av dansmaran H07. Snabb på grund av att min förkylning som jag nämde i förra inlägget kanske inte riiiiktgt gått åt det mer friskare hållet samt, bättre snabb och kort än ingen alls =)

Jag och Daniel kom oss iväg en timma senare än planerat kl 17:15,  med lite mac D i magen så kändes Ankans AT lite bättre. In på Focus i flygande fläng för tillpiffning och därefter uppför stadsbacken med plattan i botten och rakt in i dansens mecka = ) Kvällen blev underbar!! Blev ovanligt mycket uppbjuden så det var svårt att ta det lugnt och vila, dansade på som en galning. Dansen som jag minns mest just nu var Highlights 10minuters nonstoppare, guuuud så roligt det var, buggade på som bara den, jättekul. Hoppas att kavaljeren tyckte att det var skapligt oxå... Vill verkligen gå kurs NU.
Fick såklart många fler underbara danser oxå, fick nöjet att dansa med en ny stjärna och det är ofattbart att man kan vara så asgrym på fox vid så ung ålder *mumma* Kära dansåterseenden blev det oxå med både nya och gamla dansvänner. Fredagskvällen var verkligen en höjdare, förkylning trots allt.

Lördagen var oxå bra, vaknade åt hotellfrukost, kort sväng på stan, mycket sömn, middag på Olearys med mycket trevligt sällskap.






Dansmässigt och energimässigt var inte lördagensdans helt optimal för min del. Men sånt är livet, man har sina begränsningar. Fick dock några superba danser och ett fåtal riktiga katastrofer.... jag kan verkligen inte förstå att folk inte kan ha känsla för takt och ton samt sina egna begränsningar.  Att tokjucka, rulla upp och ned på ett dansgolv behöver INTE vara mysigt någonstans. Önskar i efterhand att jag skulle gett killen en vink om att tagga ner ett par kilo...

Hur som dansmaran i Övik år 07 är över för denna gång. Det var den 16 maran i ordningen för mig, varav 14 hela och två endagars maror. Det har hänt mycket i mitt liv sedan jag var på min första Mara i september 1997. Jag har bytt danskretsar ett flertal gånger, hela tiden utökat min danskrets men man kan aldrig få för många dansvänner!

Nu längtar jag oerhört till HudikMaran!

Här kommer lite bilder från dansen. Måste öva på timeingen för på de flesta kort så fick jag bara med ryggen på folk : )
     


Maradag och Förkyld!!!!!!!

Hur är det möjligt att ha ett sånt oflyt?!?! Jag mår som ett AP i halsen. Så ont, vaknat en gång i timmen fram till 2-3 inatt. Känns som lite feber så jag sjukskrev mig idag. Här ska sovad, drickas honungsthe och krängas Echinagard så det står ut genom öronen.... För kl 16 SKA det bäras av mot Övik.

Lär inte kunna bugga någonting.... känns jättetrist när jag precis har börjat känna mig säker på det och tycker att det är KUL. Hoppas jag inte är allt för smittsam....

Det blir säkert bra, och blir det värre så kommer ju maran i Hudik om ett par månader bara. Men inget slår Öviksmaran. Bara känslan när man springer uppför trappan, hör den ljuvliga musiken från bandet, glider in på stora dansgolvet, atmosvären, ljudet av hundratals fötter mot dansgolvet, alla glada människor, nya och gamla dansvänner. 

Dans är LIVET !

Men det är lite roligare när man är lite mer fit for fight....


Snart...

imorgon är det dax för Mara i Övik. Längtar och har längtat så länge! Just nu känner jag mig dock förkyld, kul! Dricker honungsthe för fulla muggar, knaprar avledon men känner mig ändå vimmelkantig : (  Tar för givet att danslusten kommer att svepa bort all trötthet imorgon kl 19.00 och hålla i sig ända till lördagnatt klockan 03:30!

Träffade mina vapendragare i Roffes Gäng i går. Underbart som vanligt. Har nog aldrig varit så mätt någon gång, trodde inte att jag skulle klara av att gå hem =)  Det kommer inte att bli som på den gamla goda tiden framöver,  men livet är till för att förändras och RG kommer alltid att finnas! Pussar och Kramar till Roffe, Biggis och Muffen!

Snart väntar ett nytt pass på jobbet.... Vill inte dit just nu då varje pass jag haft på sista tiden (förutom nätterna) har varit fruktansvärda. Det är så jobbigt när det är full rulle heeeela tiden, så mycket att göra så vi i personalen inte hinner komunicera, när det är så fullt med information i skallen så det bara snurrar så jag inte vet var jag ska börja för att beta av i den långa "att göra listan" efter ronden och annat som kommer upp under dagen. När sedan något akut kommer upp ex feberfrossa hos någon så blir det för mycket.  Är det bara jag som inte pallar trycket eller vad är det?!  Arbetsmiljön känns inte precis optimal. Undrar hur mycket jag missat igentligen de senaste dagarna....

Det är väll någon fas i rollen som sjuksköterska kan jag tänka mig... Har jobbat i 1,5 år nu, är inte nyexad men heller inte gammal i gemet. Osäker på mina kunskaper, det berömda "duger jag" och en massa annat. Blä.

Nä det är bara att dra på sig hårdhandskarna och bli syster duktig en sväng till. Tack och lov för patientkontakten, arbetskamraterna och arbetsuppgifterna, det är världens bästa jobb jag har men.... det är inte roligt varje dag. Ska inte gnälla.

AnnSo:  Så roligt att du börjat på Onken, jag har sagt det förut och säger det igen. Kramar till dig : )

Dans Bergforsen Zlips

Shit pomfritt! What a night! Om fredagsdansen var en kanondans då vet jag inte hur jag ska klassa dansen igår.... SååSåå kul =) Kan kanske bero på intaget hos AnnaKarin i och för sig *skratt* Jag och Malin spatserade de få metrarna från min lya ner till AKs. Vi mötte Emil nere i porten och Jenny var redan där. En halv vinflaska och lite cider senare kom resten av gänget från Ösund och Hudik.  Nedan kan man ana att vissa av deltagarna har en förkärlek till vapen...

        


Till dansen! Jisses vilken kväll det blev. Fick oräknerliga drömfoxar med då många av mina främsta favoritdansare var där....  mmmmm! Buggen var oxå kanonrolig. Måste nog festa till lite oftare innan dans om det blir sånna här lyckträffar! Kvällen gick jättefort... Kom på att plocka fram kameran mot slutet av kvällen.

   

Zlipsarna var apbra!

Nu är jag uppvärmd inför Öviks Maran!


Dans Zlips Sandviken

Vilken rolig dans! Helt klart värd att åka lite längre för = ) jag Malin och Jenny (Bondkvinnan för övrigt) tog bilen och åkte till Viskan och därifrån tog vi SalsaThomas monstertruck *ler* Väl framme var det INTE varmt ute. Och då jag hade på mig den kortaste kjolen i manaminne kände jag mig inte så bekväm...
Zlips var tokbra.... jag hade tidigare nämt i bilen att jag inte rktigt hade fallit för Zlips men de är ju verkligen riktigt bra! Och charmiga =) Ska bli kul att få dansa till dem igen ikväll! Dansade och myste nästan alla danser under kvällen. Härligt! Det var skön stämmning hela kvällen en aning knuffigt bara men det kan man ta.

Nu måste jag nog sova en sväng till. Det har inte blivit många timmar sömn de senaste 3-4 dagarna.

RSS 2.0