Capricehelg och förkyld

Äntligen är Caprice 08 gjord. Det var riktigt kul men jobbigt och känne mig riktigt less ett antal gånger. Främst för att jag upplever att Confetti inte får den plats vi förtjänar. Det är itne kul att springa in och ut på scenen hela tiden även om det kanske är effektfullt för publiken. När vi väl är på scenen så står 40 brudar ihoptryckta som sillar i en burk framför en hel skock med karlar med sin speciella chargong. 

Tripel & Touch
var helt makalösa! Vilken stämning de skapar bara genom att komma in i rummet. Obeskrivbart :)  Tonhallen riktigt kokade i slutet av koncerterna! Kan ju oxå tillägga att jag och Anna i kören är numera T&T frälsta, då vi blev uppdragna och fick hjälpa till med några nummer ;) Jag fick till och med en puss rakt på läpparna för besväret. Tur man inte är blyg..

Väl när det var klart var det bara till att spurta hem, svida om och ta taxi ut till Bredsand och 30års kalas. Kändes lite tungt då det var dans i matfors men det gick över. Vid 24 tiden hade de flesta åkt hem eller dragit in till stan. Jag, Danne, Ola och Peter tog det mycket kloka beslutet att åka direkt på Max från förfesten *haha* Därefter blev det taxi hem till The Big Streat.

Som grädda på moset vaknade jag upp imorse med halsont och är helt slut i hela kroppen. Har sovit mestadels av dagen. Trist.. :(

TransDans

Guuuue va kul det var nu ikväll i Hudik. Ville INTE att det skulle ta slut men nu sitter jag ju hemma igen. Åkte med Lumba och Stina samt Jenny S som tillkom på hemvägen. Med Jenny L i bilen så går tiden fort, det är då ett som är säkert =) 

Det var Zlips som stod för underhållningen på scenen denna kväll och de är ju bara helt grymma. Bara älskar deras nya Bondmedly.. Och så även akapellalåten, mumsigt bra. Det var massor med bra folk på plats, bjöd upp en helt ny kille för mig och det var en trevlig upplevelse. Så skoj att hitta nya skickliga killar! Och jag har flera på min "lista" som jag vill få tag på och bjuda upp... Satt i och för sig mer än vanligt och buggade inte så jättemycket men det var bara så kul ändå. Tror att hela jag var ett leende hela kvällen.

Mina favoritdansare är så utspridda över landet så det blir ju ett himla flängande åt de flästa vädersträck för att få dansa med vissa...

Igår på dan demonstrerade jag för första gången. Det var Vårdförbundet som anordnade ett taåg för att visa politikerna och allmänheten att vi inte går med på de löner vi har för det arbete vi gör! VI har diskuterat mycket på jobbet hur lönerna borde fördelas och mellan ssk och usk borde det åtminstånde skilja 10 000 kroner och inte ynka hundralappar och tusenlappar som det är idag. Och upp till läkarna kanske 20-30 000 från vår lön.

Hoppas verkligen att det blir ett genomslag så vi får en mer rättvislön för det arbete och det ansvar vi har!
Det är ju inte direkt bara att strejka heller. Vårt arbete handlar och människor, liv och död.

Sömn

Jesus va jag har sovit mycket idag! BÅde på för och eftermiddagen samt kvällen. Å när jag vaknade så sände jag ut Daniel för att köpa mat. Pizza blev det :) Nu ikväll var det nära att jag försov mig, vaknade 20:10 och inte hade jag ställt någon klocka heller.

Nu väntar jag bara på att några Antibiotiker ska gå in, sedan blire fika! =)

Trotts all sömn så skulle jag lätt kunna sova inatt oxå. Men så blir ju inte riktigt fallet.

Kraftigt abstinent!

Senaste danskvällen var förra lördagen och det är måndag nu.. Förstår inte hur jag ska klara av att hålla mig i skinnet ända till nästa dans. Vill dansa nu!!!! Det är iof buggkurs ikväll men det är verkligen inte samma sak. Ingen fox och jag behöver FOX just nu... Först om en och en halv vecka är det dax igen.. Suck!!!! Jobbigt länge dit :(

Längtar till Öland, troligtvis kommer de allra flesta av mina favoriter att vara där. Dans, party, glada vänner och sommar.. I en hel vecka.

Jag har funderat lite på det här med favoriter, jag har ju många jag gillar att dansa med, men det är åtmindstånde  två-tre som jag tänker på som är något utöver det vanliga. Där det är som att krypa in i killens famn och bara flyta bort i ett ljuvligt danstransliknade tillstånd... 

Nu har jag verkligen jobbat upp ett kraftigt danssug. Lyssnar på dansmusik, mest bugg och det bara rycker i kroppen. Men snabba foxar är bra det oxå, jättebra. Tur ändå att det  är bugg ikväll. Det fanns några riktigt bra killar som hittat dit, det var ju kursstart förra veckan.

Nu ska jag börja planera min resa!

Vaknat på helt fel sida

Fy F för att vakna förbannad. Min frisersalong ringde nyss och väkte mig med budskapet att min frisör fortfarnde är sjuk. Som den förstående människa jag är blev jag heligt skitarg... Det är ju lite stressigt då jag åker till Portugal på fredagmorgon och jobbar natt tisdag och onsdag. Fick en tid imorgon kl 10 istället hoppas intensivt att hon är bra på att färga, eller tona menar jag ju.

Å ute är det jämngrått och regn, Lovely!   : Z

Kak kalas :)

Igår var vi hos Karin och Magnus och roade oss. Det blev en riktigt rolig kväll! Jätteskoj att få träffa Lollo igen oxå. Runt 24 gled vi ner på Aveny, det var mycket folk och bra drag. Skakade rumpa både nere och uppe. Träffade nästan inga kändisar alls, förutom en hög av Daniels kompisar.

Några kort ifrån festen (Kameran dog efter en stund)

På korten. Jag, kusin Lollo och syster Lotta. Andreas och Daniel. Åsså Karin.

   
  

Party i kväll

Va kul med lite partaya för en gångs skull. Å att träffa Lollo igen, det var ju ett tag sedan sist. Nyss hemkommen med en påse från Dannes jobb så då är man ju redo. Bortsett från att ja ginte vet vad jag ska ha på mig men det är ett ständigt problem.

Igår var jag med mor i Birsta, och då hade jag verkligen spenderarbyxorna på mig *ler* Har inte handlat så mycket på år och dar. Fast det ena paret skor, de helvita inhandlades tidigare i veckan. Så nu har jag skor att ha på mig i portugal.  Jobbar hårt för att gå in jeansen oxå, börjar kännas riktigt skapligt.

Nu ska jag fortsätta att städa innan Mr D kommer hem.

image216

Trött..

..som en ap. Har inte sovit så bra idag, så nu snurrar det i skallen. Ca 7-8  timmar kvar till nedsläpp i sängen. Förhoppningsvis kommer jag att träffa Daniel efter ån på väg hem. Läääängtar efter det! Vill ha hans armar runt mig nu... 

Irriterad

Jag hade bokat tid för klipp och färg imorgon å så är min frisör sjuk :( Jag som ville vara nystailad till helgen när Lollo kommer. MEn huvudsaken är ju att det är fixat innan Portugal.

Jobbade inatt och ska jobba inatt igen. Otroligt att jag vaknade kl 12. Kunde knapp sova något alls igår på dan. Det var full rulle nästan hela natten, satte mig i fotöljen först kl fyra i morse för att fika. Då värkte det i benen kan man säga.

Jobbade med AnnChristin, det är verkligen jättebra att jobba med henne. Tryckt och roligt.

Findlandsfärjan

Har fått en del klagomål att jag inte skrivit något om båtturen till Finland i början av mars så här kommer det!
 
Det var jag och Danne, Eva och Olle och Linette och Birger som sällskapade det. Vi åkte första klass på tåget ner och det var inte dumt det =) En snabb resume. På buffen åt jag en massa "alger" eller vad det nu är, sån där topping man får när man äter sushi, är verkligen helt galen i det! Första kvällen tappade jag och Daniel bort de andra som höll till i karioken hela kvällen. Dag två, sovmorgon och sedan en snabbtripp till huvudstaden, Helsingfors. Tyckte inte att stan verkade vara så stor precis... Badning på båten i nyshoppad bikini, även Danne hade köpt badbyxor och just den modellen  var populär i vårt sällskap :)  Kvällen blev riktigt lyckad. Hemresan i buss var lååång. Det blev en mycket trevlig resa =)

            

     

RSS 2.0