Utgång

Trotts en viss trötthet så hängde jag med Daniel ut igår. Vi åkte upp till nicklas nya lgh på Haga och där var hela travgänget nästan. Har varit Open Trott i helgen (tror jag det heter) så pojkarna hade grundat i två dagar. Rätt så trevligt, mysigt med lite vin och senare på kvällen så blev det värsta danskusren i vardagsrummet. De är några stycken som är riktigt intresserade. Hoppas att de kommer sig iväg på någon kurs under hösten!!!

Nere på stan gick vi på Avenypremiären, Ständ ut Black stod på scen. Hej och hå vilken utstrålning och blick den mörkhåriga killen har, man kan stå och bara se på honom en hel kväll. Närvarande och busiga ögon gör verkligen mycket för hur man uppfattar en person.

Men hur kul är det att gå ut på krogen??? Gå varv på varv för att se om man hittar någon man känner, en så meningslös syssla... Och ska jag dansa disco är jag extremt musikkräsen, shlagers ger mig ingen energi alls och det är typ bara sådant som de spelar uppe på Aveny.

Idag skiner solen. Två dagar kvar till nästa dans : )  Två veckor kvar till övik!!!

Shoppingfynd, allt på rea förutom shortsen. HM, Fanny och Gina.


Ösund!

Oh my. Ännu en lyckad kväll. Vi kom lite sent och i början så var det inte så många jag såg som var kändisar. Mycket äldre och väldigt mycket sittande publik (damer) och stående (herrar). Såg inte så många dansess i början av kvällen men tur nog så hade jag ju härliga grabbar i bilen Marcus, Berkö och Wiklund åsså Anna. Englunds var där och de är ju inte fy skam och så upptäkte jag tillslut  fina MilJon efter pausen... Gud va snyggt han dansar, särskilt bugg! Tillslut fick jag dansa för det mesta men jag bjöd inte upp någon ny och ingen ny verkade sugen på att bjuda upp mig heller...

Ibland fundera jag på om jag för utomstående verkar dryg på dans. Har fått en kommentar att jag inte ser glad ut när jag dansar fox och att det därför är svårt att våga bjuda upp mig...  Vad vet jag. Fox är den största lyckan i mitt liv och jag tcker att det är det bästa som finns. Men det är lite svårt att le medans man njuter i fulla drag =)

Zlips, vad ska jag säga... underbara! Melissa körde en halvprivat show för Jonas E då han fyllde 30 år igår, det var härligt att se ; ) Det var även mysigt att stanna kvar en stund och prata och KRAMAS, vilka härliga människor de är!

Istället för att försöka sova igen min, efter denna vecka, enorma sömnskuld så har jag tvättat idag. Hur mycket som hällst. Men nu är jag trött trött trött trött... Får se vad jag orkar med, om partylusten anfaller så kanske jag följer med Daniel ut.

Lyckades jättebra på en liten shoppingrunda i fredags oxå. Rea på Fanny! Jag skulle kunna börja kalla mig fyndexpert snart. :) Nu har jag bra danskläder för ett tag igen samt en jättesnygg långärmad randig tunika/klänning.


Uppdateringsdax?

Kändes som att det var länge sedan jag skrev något med det var bara tre dagar sedan. Är helt dagvill trolilgtvis beroende på sömnbristen!  En brist som delvis beror på att jag jobbat mycket natt och kanske främst på att jag är ute och slarvar på nätterna ;) I onsdags umeå, igår kovland och ikväll Östersund. Underbart med mycket och BRA dans men liiiite tungt när jag jobbar kanske. Men i kärlek, krig och dans är allt tillåtet... eller hur nu ordspråket gick *haha*

Jagade skjuts upp till Baggböle som en tok från och med måndag, ringde nog alla kontakter jag kunde komma på. Då danslusten var Omöjlig att häva så blev vi bara två i bilen, jag och Yohanna. Dyrt men kul, är man skadad när man lägger 350 på bensinpengar bara för att få dansa...? Förmodligen. Dansen var jättebra, fick många urroliga bugg. Kan inte beskriva hur kul det var. Jag börjar känna mig duktig på riktigt faktiskt : )
Den bästa foxen var.... ja bäst helt enkelt. Musikanpassning är bara förnamnet. Att en fox kan kännas sååå... Åsså flytta på en onsdag?? suck. Men Umeå åker jag mer än gärna till även om den största stjärnan flyttar, det finns massvis med jättebra killar kvar ändå : )

Ånäsparken igår var jättebra så klart! Zlips, jag säger bara kärlek! Så bra dans. Inte lika överhett i lokalen heller som det brukar vara. Kände i och för sig av benen när vi hade dansat ett tag. Hade inte kraft eller energi som vanligt.

Nu måste jag sova för att orka dansa om några timmar igen!

Malin är festen vecka 41, 11/10. Hoppas det! Då måste jag ordna med det, kanske ta någon semesterdag. Är det någon dans där nere då? =)

Roffe!

Man kan faktiskt inte var på topp jämt Malin ;) Men okej jag tar och taggar till lite.

Ikväll är Danne på dans i Nor utan mig. Känns mycket märkligt då det är jag som brukar åka på dansäventyr utan honom tätt som oftast... Men det var tur att jag inte åkte är så trött så hälften skulle vara nog. Det var första dagen på mottagningen idag och då jag klev av natten i gårmorse kunde jag inte somna förren fram mot 02 tiden inatt som var. Det var JÄTTEMYCKET på jobbet, jag gillar verkligen när det är tempo men efter ett par tre, fyra timmars jättetempo så minskar i alla fall min prestationsförmåga några snäpp.. eller snäpp var kanske en lite väl stor fösköning av kaoset i huvudet jag kände idag...

Direkt efter jobbet hem och snabbvila inför syrelsemötet med kören på 1891, eller innergården som restaurangen heter nu. Det var kul att träffas och snacka några timmar, riktigt bra möte faktiskt.

Nu sitter jag och diggar Zlips skiva, är helt såld på den, även de lite mer konstiga låtarna ;)

Söker med ljus och lykta efter färdsällskap till Umeå och Expanders imorgon.... VILL åka men har ingen skjuts än :( 

Vill inte missa de kvarvarande sommardanserna! Hur som så blir det Ånäs på torsdag och förhoppningsvis Sandviken på fredag.... om jag hittar skjuts =)


kramar till mina läsare!

Mina dansställen genom åren

 1. Vi börjar väll norrifrån och går mot söder. Denna sommar har jag besökt tre nya toppenställen JärvsöNor,  Baggis i Umeå och Hanssonsloge. 

 1. Tegs loge Umeå                            Vinter
 2. Umeå FH Äpplet                             Vinter
 3. Baggböle   Umeå                          Sommar
 4. Övik FP                                            Vinter
 5. Docksta Kustladan                       Sommar
 6. Bollstabruk FH                               Vinter
 7. Gussjönoret, Viksjö                      Sommar
 8. Hanssons loge Långsele           Sommar
 9. Parkaden i Härnösand                 Vinter
 10. Brännaborg, Härnösand              Vinter
 11. Borgvattnet                                      Sommar
 12. Hällesjö Furuviken                        Sommar
 13. Östersund Sandviken                   Sommar
 14. Östersund, Furuparken
 15. Vemdalen Högfjällshotellet
 16. Torpshammar Sandmonöjet            Sommar
 17. Bergeforsen FP                                    Vinter
 18. Skönsberg Sundsvall                          Vinter
 19. NorraBerget Utedansbanan Ssvall  Sommar
 20. NorraBerget Danslogen Ssvall          Sommar
 21. Sundsvalls FP
 22. Sundsvalls FH Aveny                            Vinter
 23. SödraBerget, Sundsvall
 24. Åsen, Liden Sundsvall                         Sommar
 25. Ånäsparken, Kovland Sundsvall        Sommar
 26. Matfors FH Sundsvall                           Vinter
 27. Gnarpsbaden, Gnarp                           Sommar
 28. Älvstagården Jättendal                        Sommar
 29. Hybo Fp
 30. Bergsjö                                                   Sommar
 31. Hög Hudiksvall                                      Sommar
 32. Hudiksvall FH                                         Vinter
 33. Järvsö Nor                                              Sommar
 34. Skultuna Lagårn                                    Sommar/Vinter
 35. Skinskatteberg FP
 36. Lundegård Öland                                Sommar

Rastlös

...redan utråkad och det innan jag ens kommit till jobbet. Är det lugnt inatt igen så får jag väll städa hela medicinrummet... underhållande värre *haha*  Några timmar senare: Tja än så är det lugnt i allafall, håller på att strukturera upp narkotika och kontrollläkemedelspärmarna har gjort hälften : ) Kontrollräknat och donat. Det är lugnt så in i norden. Tänk om jag var så strukturerad och ordningsam privat som jag är på jobbet, men så är det inte riktigt.

Är faktiskt på ganska bra humör... men det hade varit roligare att vara med Danne och grabbarna som skulle på fest hos Per.

Glömde att skriva att jag var på stan och shoppade en del i går innan jobbet. Har inlett mina Maraförberedelser med att införskaffa ett rött glansigt linne från Gina för fantastiska 29kronor. Längtar efter att få dansa i det! Samt en halterneckBh till och ett par korta svarta shorts. D tyckte att jag blev så fin så han tvekade över att släppa iväg mig själv till Övik =) Måste bara hitta lite fler överdelar som passar till så jag har ombyte. Men det är ju en kväll till och då vet jag inte alls vad jag ska hitta på! Kläderna som jag slitit på i sommar känns helt utdansade.. jag vill ju vara fräch och nystajlad på Maran! Tyvärr så kryllar det av höst och vinterkläder i butikerna och jag måste ju ha FÄRG, glitter och glamor så jag syns och inte behöver slita häcken av mig för att jaga efter killarna ; ) Måste åka till Birsta!

Jag är så nyfiken på vilka som läser det jag skriver! Det är inte så många, bara runt 20-30 stycken per dag men det är ju ändå några stycken : ) Ni som är inne ofta får gärna skriva ett hej : )

De bloggar som jag läser mer eller mindre ofta är:
Roffes  malinisaksson.blogg.se
Biggis elinedholm.blogg.se
Fridas livsdans.se
MäklarMarias
Lina och Jonas vintertjärn.blogg.se
Annas annaskaos.blogspot.com om tonårsröven
Rogers Har jag tid med blogg?? http://blogg.aftonbladet.se/6291/ Denna kan verkligen rekomenderas skrattar kopiöst ofta. Gillar killar som har en god hand med orden :) 

å så är det en massa andra men dessa har jag på favoritlistan hemma.

Dansmiss

Fy och blä va tråkigt det är att vara på jobbet medans andra njuter i Jättendal. Riktigt riktigt jättetråkigt.


Jag kom med i rutan från Baggböle i alla fall, 05:34min in så kommer jag buggandes efter kanten i ett svart linne. Jättekul, men jag hade önskat att det hade varit en längre stund. Vill ju se hur det ser ut när jag buggar...  http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1224667


Det är återigen jättelugnt på jobbet, ska ta och passa på att softa med en bok och lite the.

Understimulerad

Asså vad är det för krafter som sätts i gång i kroppen av dans? Det kan inte bara vara oxytocin... vad det än är så är det extremt beroendeframkallande. Efter två kvällars fantastisk dans så kryper det i hela kroppen och det gör nästan ont i magen av viljan att ha mer, få göra det igen och igen! Maran känns så långt borta fast ändå nära... Jag är verkligen dansskadad och det är inte särskilt mycket att göra åt det förutom att njuta av det :)

Tittar i almenackan och det finns möjlighet till väldigt mycket Zlipsdans framöver föutom nästa veckas två danser så spelar de vecka 36 i Järvsö, Baggböle och i Matfors :)

Blender Ånäsparken

Asså hur bra kan en danskväll bli igentligen?! Känner mig verkligen bortskämd =) Kvällen började dessvärre sorgligt, minuten innan vi skulle iväg drar Ankan sorglöst på sig sina trotjänare till dansskor och upptäcker att det gått hål i sulan på högerskon... som jag har bävat för den dag :( Tack och lov köpte jag ett par skor av Jenny tidigare i sommar men de hade jag inte börjat att dansa in än, men nu är de på gång. Som ett mejl i inboxen så fick jag skavsår på foten... Sommarens danser har ju såklart slitit musten ur sulorna på de gamla skorna, sedan sommarpremiären den 24/5 i Nedansjö så har jag dansat 31 gånger... :) I stort sätt endast 10poängsdanser... hon dansade en sommar... vild och galen!   Hursom det var skofrågan.

Vi kom till ånäsparken ca 20:15 och det var kö in! Började med två härliga danser med min Daniel och sedan så kom pojkarna på rad, stod bara en halv dans på hela kvällen och det var en damernas. Trots tjejöverskott =) Hade verkligen flyt ikväll. Fick flera roliga bugg... jag tycker att det är så galet roligt att bugga, är så lycklig över att min buggångest har släppt. Men vissa vill jag främst foxa med och det fick jag ikväll. Att man kan foxa så underbart som vissa... SS är i en klass för sig... Fick dansa med två nya oxå, kul : )

Kvällen gick såå fort, trots skoskav, och som avslutning hade jag och D en liten pratstund med Lasse i blender och jag vågade mig på en kram oxå :) Blender var lika bra som igår i Baggis = Underbara! Gillar låtarna så mycket och tycker om att bara stå och titta på dem när de spelar oxå! Jättebra med deras små högtalare som inte skymmer hela scenen när man står på kanten av scenen.

Förhoppningsvis blir det dubbelZlips nästa vecka på Ånäs och Ösund. Nu väntar tre nätter på Onken.

Blender Baggböle!

Åh vilken helt fantastiskt trevlig kväll jag fick i Umeå! Massa goa danser, vissa mer sagolika än andra... och en ny grabb som jag spanat på en del fick jag nöjet att dansa med. Bara älskar att få dansa med nya duktiga killar! :) Buggade en hel del och det är så kul!! Blenders musik gör att benen bara går av sig själv! De i Blender var såklart jättebra! Energin flödade över alla kanter på scenen! Underbart! Verkligen värt att åka några mil extra, en sisådär 27mil enkel.

Men det var många mer eller mindre oprövade kort som jag hemskt gärna hade velat dansa med som jag inte han med... Men det kommer fler Umeåturer :)


 Får se om man fastnade på filmkameran. Nu ska jag ta och sova!


Obeskrivligt lugnt

på jobbet i natt. Jag har faktistk ofta flyt och jobbar när det är lugnt faktiskt. Känner mig hängig, inte kul att jobba då. Har till och med på mig munskydd inne hos vissa patienter som är extra infektionskänsliga.

Läste om det här med gängbildning på DM. Jag blev inspirerad så jag tänkte skriva om hur min utveckling angående danskretsar har sett ut sedan jag började att dansa för 12 år sedan.

De första åren dansade jag inte med så väldigt många. Från början var det Indalsgänget med Lillebror i spetsen och Nina som min stadiga kompanjon (å vad jag saknar henne, att det ska vara så svårt att orka ta kontakt igen, har ju tänkt ringa henne lääänge). Det var mycket betoning på party i det gänget.

Något år senare byttes danskretsen ut, dansade nog mest med bara en handfull killar och så var det bra länge. Det var Jocke, Peter, Krister eller porrkungen som jag och Sandra kallade honom, Dennis, Daniel, Henrik ja jag minns inte riktigt.

01-02 hade jag utvidgat min danskrets mer och mer. Några Härnakillar, Tony och en som jag glömt namnet på bla. Började att dansa mer och mer med Altiradansare som Mats och Thomas Andersson, Krister E, Magnus W, Thomas Shoultz, Kjell. Hudikkillar fanns det  på favoritlistan oxå. Och många fler. Började bugga lite smått oxå. Började känna mig riktigt duktig och eftertraktad på  fox =)

Från sommaren 03 till och med sommaren 06 dansade jag tyvärr nästan ingenting alls. Kanske 2-3 gånger per år. Jag fattar inte att jag överlevde det!

När jag väl började dansa igen -06 var jag orolig att dansvärlden glömt bort mig, men det gick fort att känna sig som hemma igen =) Sedan dess har min danskrets närmast exploderat i omfång, DansMaffian har haft en ganska stor del i expantionen. Nu dansar jag med folk från hela sverige! Man får många danstips där, läser komentarer om personerna i fråga och så. Och blir även upptäkt själv oxå av andra och det är ju extra kul! Nu har äntligen buggen börjat kännas naturlig. Är så glad över det men foxen kommer alltid att vara det viktigaste för mig!

Tre timmar kvar nu och jag läääängtar hem till min säng och till Daniel. Är så himla kär just nu, det går verkligen i vågor. Grundkänslan finns där hela tiden och så ibland blommar den upp ändå mer och jag blir helt nyförälskad igen. Härligt!

Jag tycker att det varit ont om kommentarer sista dagarna :(  Trist tycker jag. Särskilt när jag jobbar natt och letar efter så mycket aktivitet som möjligt.... utanför vårdmiljön =)

Natt på sjukan

Ute är det mörkt, inne är det oxå mörkt i allafall halvmörkt. Om sju timmar är jag hemma, längtar dit. Det är andra natten... läget är rätt så lugnt just nu och tiden går låååångsamt samt att DansMaffian är ur funktion.... strålande stickan! Trååååkigt. Plus att jag har fått ont i halsen, det började igår natt. Tråkigare än tråkigast!  Jag tror att jag förmodligen lider av dansbrist... något annat kan jag inte komma på. 

Skrev på delegeringen angående att få konstatera förväntade dödsfall här på avdelningen nu ikväll. Det känns skönt att ha en sak mindre att behöva ringa till kirurgjouren för. Har fått en hel del erfarenhet om livets ändstation de senaste åren. Jag ser det som en del av livet, jag är hur konstigt det än kanske låter för en utomstående tacksam över att få jobba just innom det här området. Igår så stöttade jag en familj som förlorade en älskad maka, mor och far/mormor. En otroligt fin och varm familj, det var en skön känsla inne på rummet. Ibland så undrar jag om jag blivit känslokall som klarar av att finnas till utan att bryta ihop själv när de anhöriga ibland blir så hysteriskt ledsna. Med tanke på hur otroligt känslosam jag har varit tidigare i mitt liv... Jag vill ju framför allt att de anhöriga ska känna att jag är stabil och proffesionell, och det lyckas jag med ganska ofta hoppas jag!

Senast jag grät riktigt ordentligt var två dagar efter att jag permanentade håret i maj. Å då var jag hysterisk, grät en hel dag och var heeelt förtvivlad. Tänk att håret kan betyda så mycket! Ja jisses vilka problem en kvinna kan ha =)

Känns skönt att vara på mottagningen en period nu, få jobba med det mer friska. Fast jag bävar för att lära mig den administriva telrådgivningen...

Nu är klockan snart sex, natten har sprungit iväg trotts att det varit toklugnt här.

Manisk

Jag börjar känna mig lite lätt sjukligt beroende av dansen. Men det gör kanske inget. Bara Daniel säger ifrån om det blir för mycket och det hoppas jag att han gör. Fast jag vet ju själv hur det kan vara, i mitt tidigare liv då jag inte var helt lycklig gick jag runt och hade ett enormt tålamod. Så mycket tålamod så att jag inte tyckte att det var så farligt med saker och ting men när jag väl fick nog fick jag nog regält och då var det omöjligt att gå tillbaka.
Är fortfarnade arg över att någon kunde ta dansen ifrån mig. Ännu argare över att jag tillät det! Gud alla tårar jag grät för all förlorad dans och frihet under de åren. Allt förlorat liv, då mitt liv är så tätt sammanflätat med dansen.

Det är delvis därför jag dansar så extremt  mycket nu. Fast det nu har gått två år.

Är det bara jag som har börjat fundera på vad man ska ha på sig på maran? Jisses vad jag längtar och så otroligt kul vi kommer ha på hotellet, undrar vilken den fjärde tjejen blir. Nu ska jag ner och tvätta.


Fox och styrdans är en livsstil och jag lever fullt ut!


HÖG på SHAKE!

Olalala! Waht a night :) Som någon sa "kvaliteten är HÖG i kväll"  =) Det kom folk från när och fjällan igå och det var massor med bra folk både på kill och tjejsidan, riktigt mara stämning faktiskt förutom att kväll tog ju slut innan den ens hade börjat ungefär. De bästa danserna förutom med min älskling var de underbara foxarna med Stefan och snabbfoxen med Melker. 
Sedan var det danserna med Fredrik. Jag hade verkligen inte tänkt bjuda upp honom då jag gjorde det förra veckan och inte vill verka efterhängsen men ibland gör kroppen annat än vad huvudet tänker :) Den killen är bara för bra att vara sann. Trotts att det var en snabb låt så kändes det som att vi svävade och smekte fram över golvet. Låt nummer två ville han bugga (nervöst tänkte jag) men inte då! Måste vara den bästa buggaren i hela landet, han anpassade sig till mig, spexade men på ett sätt som gjorde att jag kände mig delaktig och inbjuden i dansen. GUUUUD va roligt det var, i alla fall för mig ; ) Fick roliga extranummer med en ölandsstjärna från Ösund oxå, riktigt kul.

Då det var så mycket folk var det svårt att hinna med alla jag ville hinna dansa med, jag lyckades inte med det heller. Synd att jag inte hann med Micke :( Men det kommer ju en mara om nästan bara en månad och då lär det ju gå vägen!

Shake vad ska jag säga, förutom att de var övergrymma så var de även hur snygga som hällst. Fast det brukar de vara annars oxå. Jag har slut på superlativ för att beskriva hur mycket jag tycker om Shake både deras musik och deras personligheter. Jag fick nästan slita Daniel bort från scenen där han och Larse satt och skvallrade efter kvällens slut.

Denna vecka blir det ingen dans. Jobbar natt onsdag, torsdag och fredag. Har bara sex nattpass kvar på avdelningen innan jag går över till mottagningen och måndag-fredag veckor ända till januari. Det blir skönt, fast OBn kommer att saknas ordentligt.

Less

Man ska väll inte klaga men det är såååå lugnt på jobbet, trots att jag är ensam syrra det här passet. Tiden bara drar sig fram och insperationen är inte direkt så stor.  Det var likadant igår.

Hade mycket hellre varit med Daniel occh strosat nu när det är drakbåtsfestival nere på stan. Ta ett glas eller tre.

Efter den här helgen så har jag bara sex nätter kvar på avdelningen innan jag börjar på mottagningen. Längtar efter OB men det kommer väl inte in förren oktoberlönen kan jag tänka mig.

Imorgon blir det dans igen. Hög det bästa stället av dem alla! Och det kommer att komma mycket folk, helt galet.


Nästa vecka finns det risk att det inte blir någon dans alls för min del fast kanske kanske blir det Zlips i Östersund på lördag :)

Ledig

Nu ska jag försöka att skriva om något annat än dans. Man vill ju inte verka heeelt enkelspårig, trots mitt minst sagt brinnande intresse! Börjar faktiskt känna mig ganska mättad, det har varit ohyggligt mycket dans sista tiden och jag är så tacksam över att min käraste har förståelse över mitt behov även då han ofta stannar hemma.

Men nu längtar jag otroligt mycket efter Daniel! Vi har knappt träffats på flera dagar...

Senaste dagarna har jag tillbringat i Säter, lungt och skönt. Har sovit, läst och gosat med Bilbo massor. Samt länsat delar av gården på dess frukter, plockat hallon och jordgubbar i munnen :) Det är verkligen ett bärår i år. Det finns hur mycket som hällst, i körsbärsträden dräller det av kart och en del röda bär. Både mor och far var lediga mycket trevligt!

Nä jag kan inte hålla mig! Det är 5 veckor kvar till maran i Övik! Hej och Hå vad jag vill dit, hoppas att många av mina favoriter som är så hiskligt utspridda över landet kommer!

Igår spelade Shake i Hällesjö, det var betydligt mer lättdansat är förra veckan då Blender var där. Inte lika mycket folk och inte lika varma men förbannat mycket mygg och något knottliknande väsen som svärmade in genom fönsterna! Shake var naturligtvis underbara som vanligt, Peppe var tydligtn lite krasslig i halsen men det märkte jag inget av. Några nya låtar hade oxå tillkommit KUL!  Men lika som förra veckan så var inte applåderna precis öronbedövande... märkligt. Så fantastiskt bra musik och inget gensvar från dansarna. Annat lär det blir på söndag, känns som att det kommer att bli en av de bästa kvällarna på hela sommaren.... 

Jag både buggade, bjöd upp nya och fick mysiga foxar med flera av mina dansgrabbar =)

Morgontimmar på Onken

Eller natt är väll kanske mer lämpligt att kalla det. Det är mörkt ute. augusti och snart kommer vintern oxå. Hoppas att det kommer någon till värmebölja över medelpad, det skulle vara så trevligt.  Om fyra timmar kommer min papps och hämtar mig, tänkte vara där fram till Hällesjödansen på onsdag. Väldigt skönt : ) Sov över i Säter i helgen efter Elin och Kristers lyckade kräftskiva. Skrattar fortfarande när jag tänker på enkronor ; ) Glömde tyvärr kameran  hemma så det blir inga bilder.

Förra veckan slog jag nog personligt dansrekord (om man räknar bort Öland). Första veckan efter semestern och detta firade jag med fem danser varav fyra på rad! Smått galet kan man tycka...  I fredags var vi i Jättendal på Blender, riktigt skoj. Date på Hög var helt ok det oxå men de höll inte samma klass som i torsdags på Ånäsparken.

Veckans dansplaner är än så länge endast Hällesjö på onsdag och Hög på söndag Shake båda gångerna. Det känns som att det var jättelänge sedan jag fick dansa till dem så det ser jag fram emot!!!

Mycket dans nu!

Jag börjar med den bästa danskvällen hittils den här veckan, återstår två kvällar. Å det var igår på Ånäsparken, jäklar i min låda va killarna i DATE är bra! Det var flera månader sedan jag dansade till dem. Ledsångarens röst är ljuvlig och jag gillar hans lite tillbakalutade scenspråk. Låtvalen är fantastiska, de spelar många superhärliga foxlåtar, endast två stycken snabba låtar som jag inte gillade igår. Det var inte så väldigt mycket folk tyvärr men det ger ju å andra sidan utrymme. Dansade med flera nya igår som jag kikat på länge men inte kommit mig för tidigare och det är ju alltid kul.

Så kära meddansare, börja gå på Date igen. Tidigare har det varit en del tendenser till att de inte passade tiderna men inte nu längre.... På söndag är det dax igen då Date spelar på Hög. =)

I tisdags åkte jag och Stoffe ner till Järvsö Nor och dansade till Jannez, jag var grymt skeptiskt till att fara så långt för att dansa till just dem då jag inte varit så förtjust i deras musik och folket de drar. Men åkte gjorde vi i allafall och visst det var mycket äldre och en del låtar var katastrofala i mina öron. Roligt hade jag ändå och stora delar av repertuaren är riktigt bra!  Något som var tråkigt att det knappt uppkom en enda applåd på HELA kvällen.

I onsdags var det dags att vända kosan mot nordväst och Hällesjö där fina Blender stod för underhållningen. Hällesjö har inte precis det största dansgolvet att stoltsera med så det blev fort trångt och mysigt på golvet. Lätt att känna sig klastrofobisk där inne till och med... Var väldigt trött den här kvällen, fikade innan pausen till och med och stod ganska mycket. Men fick många mysiga danser tack vare att en av mina främsta dansfavoriter var på plats : )

Apropå värmen tror jag att Blender höll på svettas ihjäl där i holken i Hällesjö. Men de spelade av själva dem, Maria rockade på och stämningen var på topp. Jag säger bara det att killar som spelar bas ser så coola ut... :)

Ikväll blir den Blender igen fast denna gång i Jättendal, Älvstagården. Ska försöka sova en stund då jag jobbar imogonbitti igen.


Det är bara så underbart att leva!!!!

RSS 2.0