Lotta och Andreas bröllop!

Den 26/7 gifte sig min lillasyster sig med sin Andreas, det var såå fint och jag grät från och till under hela kvällen. : )

Vigselförättare var Pernilla Berg som jag under en kort period för några år sedan jobbade ihop med. Det var fint och de svarade JA båda två. Jag och Daniel sjöng Ulf Lundells vackra sång Kärleken förde oss samman. Det var helt otroligt känslofyllt. Jag råkade titta på Lottisen lite för många gånger och de sista stroferna kunde jag knappt uttala pågrund av tillbakahållna glädjetårar. Lotta snyftade så maskaran åkte all världens väg!

På väg ner mot dansbanan där vigseln ska äga rum.En mycket stolt storasyster..Brudparet fick tillbaka teckningarna som de fick göra under svensexa och möhippekvällen. Tacken var att de skulle måla av sin blivande ur minnen. Andreas bild av Lotta är verkligen detaljrik... eller hur var det nu :)

    

Lotta                    Andreas                         Jag och Andreas                  Lotta och Daniel.

Sommarvärme! Ljustorp & Järvsö

Idag är det äntligen varmt, kl är 21:30 å det är 22 grader ute. Ljuvligt! D är på Trav med Lööv ikväll. Så kvällen har jag njutit med en bok, först ute vid tjärnen och sedan hittade jag en bänk uppe vid kyrkans hus. Skönt med solen!

Denna vecka har varit helt fullbokad, i måndags var vi en sväng hos Dannes pappa Rolf sedan åkte vi ut till Lotta och Andreas för spontangrillning i regnet. Tisdag när vi kom hem så letade jag frenetiskt skjuts till dansen i Järvsö. Det gick bra tillslut. Whalströms var riktigt bra, jag hade väldigt skoj och dansade nästan alla danser.  Fick några riiiktigt mysiga foxxar oxå : ) Å några riktigt roliga bugg med! Så otroligt vackert det är i Hälsingland! Åkte någon innlandsväg från matfors och söder ut, väääldigt mycket skog och ett flertal sjöar efter den vägen men när det väl blev bebyggelse igen var det så fint. Delsbo och alla andra små ställen har så mycket charm.

Onsdag åkte vi ut till Nils, Anna och deras lilla Astrid i Ljustorp. Vad jag gillar den byn! Längtar verkligen ut till landet... Bara känslan av perfekt porös jord mellan fingrarna när man plockar upp potatis ur landet fick mig att känna mig som hemma. Sitta vid köksbordet och se ut över åkrar och lägdor, dalgångar och tallbeklädda berg, det är livet det... Nils är mjölkbonde så jag fick dricka "riktig" mjölk oxå : ) Igår var vi ute vid havet Smacken och idag uppe i Röjjesjön och solade.

Känner mig väldigt splittrad i hur jag vill leva och bo i framtiden. Har hela livet velat bo på landet men de senaste åren kännt att det är ytterst bekvämt att bo i stan. Just nu är det i alla fall dansen som är viktigast, hus och läge får vänta något år till.

Nu ska jag sortera färdigt tvätten inför imorgonbitt, tvätttid kl sju... Lovely

Blender HÖG

Jäklar vilken kväll..igen :) Blender var så grymma! Spelglädjen och scennärvaron i allas ögon blixtrade likt ett åskoväderväder i augusti. Underbart fantastiskt roligt med alla stjärnor som kom förbi efter Malungsfestligeheterna oxå. Fick massor med bra danser under kvällen. Stod nog bara en dans tror jag. Behövde knappt jaga alls då jag själv var extra eftertraktad igår *jätteglad* Jisses va jag längtar till ÖVIK, både att slippa tidspressen som finns under en vanlig dans och främst att få träffa alla mina storfavoriter som är så bedrövligt utspridda över landet...

Igår hängde två av Daniels kompisar med, Micke och Linkan. Jätteroligt, det lät som att de blev taggade istället för bortskrämda i alla fall :)

Sista semesterveckan nu. Och ingen dans :( :( :( Katastrof... skulle vilja åka till Umeå på fredag men Lottisen gifter sig på lörda så det är bara till att stanna hemma...

Shake på Ånäsparken!

Efter en liten danssvacka i Umeå så fick jag en heeeelt otroligt skojig kväll till Shake igår istället. Attans va de är bra, energin bara pumpar ut i lokalen!!! Å snygga är de oxå ; ) Känner fortfarande ett stort AGG mot Gklaven då inte Kickan fick sin mycket väl värda utnämning som Årets Sångerska. Men vi i publiken vet det ju redan. Å skivan har i alla fall jag lyssnat så mycket på så skavsår har uppstått *haha* Som bästa band samsas mina kära Shakear och underbara Zlipsar på förstaplatsen.

VIlken skillnad det kan vara på danskvällar. För en vecka sedan på Ånäsparken då Zlips spelade buggade jag en eller två gånger, mins inte riktigt. Mot igår då buggeriet stod för kanske 40% av kvällens danser för min del. Å riktigt kul var det, börjar gå riktigt bra men jag vill kunna leka mer, "gungsteg" eller vad jag ska kalla det har börjat att komma lite men det sitter inte helt naturligt i kroppen. Vill kunna dansa mycket mer rytmiskt än vad jag gör nu. Men det kommer väll... Skulle vilja gå något läger, måste man tävla för att gå på sånt?

Frustrerande när jag känner killens signaler, hjärnan vet ungefär hur svaret på signalen ser ut men kroppen hänger inte med... grr.

Fick en mycket intressant komplimang av en av mina topptopptoppfavoriter igår. Liknelsen var typ att jag var som ett paket smör på dansgolvet *hahaha* Jag ska tänka ut något riktigt bra till dig oxå Lejon. (Jag blev väldigt glad i alla fall)

Fick även äntlgen tag på en kille jag spanat på i minst ett år igår, mycket bra!

Ikväll blir det Zlips i Jättendal. Enligt info från många så är det Krickes sista spelning ikväll. Det är så trååååkigt så det är inte sant. Hans röst är obeskrivlig...  Så ikväll blir det njuta av. Hoppas att Melissa är piggare i halsen bara...

Räknade danser idag. Från första maj fram till igår så har jag hunnit med 23 stycken. Varav 20 är sommar/logdanser : ) Zlips 8, Shake 7, Blender 4, Perikles 2, Whalströms, Highlights och Bhonus 1 var.

Önskar att jag var på Dates spelning i Jättendal den 13 juni men man kan ju inte vara på allt.

Semester och Möhippa

Gud va jag önskar att jag hade ett hus med trädgård! Var hemma i Säter en snabbis igår eftermiddag/kväll/natt, innan regnet han börja strila ned så kastade jag mig över jordgubbslandet (det meterhöga ogräset) med liv och lust. Jag verkligen älskar att kunna vara ute och fixa i trädgården! Andas frisk luft, höra fåglarna och vinden i träden.... det ger livet mening.

Väl hemma i stan fastnar jag bara framför datorn eller med någon bok.... Inge givande alls!

I lördags var det i alla fall Möhippa och Svensexa för hela slanten =) Det blev riktigt trevligt. Först kidnappning till Spat på södra berget därefter skumpa innan middag och rumpskak på Oscar. Lotta kan verkligen med det där med skakeriet, minst sagt! Har knappt fått upp hakan än, hon är helt underbar min syster! :)

      

Tillbaka till verkligeheten.

Jag gruvar mig alltid inför att skriva inlägg  som kräver mycket innehåll.

Idag är det onsdag, fem dagar sedan vi kom hem ifrån Öland. Årets dansvecka var magisk, händelserik och otroligt härjig. Det gick lite över styr ibland är jag rädd...

Resan började natten mellan fredag-lördag och vi kom fram på lördag förmiddag, jag och Daniel var först. Väldigt skönt att få packa in utan trängsel. På kvällskvisten stormade Malin och Jiet in med buller och bong! Underbart. Och därefter kom skåningarna. Thomas och Markus.

Festerna har inte varit av denna värld, både dagar och nätter har det varit full gång. Dansen var sagolik! VIll bara ha mer... Buggade inte så väldigt trotts att det var Öland. De flesta ville foxxa med mig :) Har fått så många danskomplimanger under Ölandsdagarna så det kommer att räcka ett år frammåt skulle jag tro ; ) Fast beröm kan man ju inte får för mycket av.

Att det finns så många bra danskillar och att vissa av dem inte bara är bra utan även helt gudomliga i sitt sätt att dansa, föra, känna och läsa av musiken. Musikanpassningen är bland det viktigaste! Och kemin naturligtvis...  

Sammanfattning av veckan i bilder.
                     

RSS 2.0