Sammanfattning -09

Oj va åren går fort och så även detta år. Många saker har hänt.
Men det absolut viktigaste är att jag och Per-Erik tillslut blev ett par i somras, att vår dansförälskelse utvecklade sig till kärlek. Det var en lite krokig väg fram till att det blev vi med stort V och kanske därför värdesätter jag honom extra högt. Han ger mig stor lycka! Han berikar mitt liv. Gör mig lycklig. Framtiden är spännande och jag LÄNGTAR till nästa steg tillsammans med honom.


Detta år har varit till brädden fyllt med känslor. Det har varit många tårar. Separationen med Daniel var för mig oväntat smärtsam trots alla tankar innan och under vårvintern var det väldigt deppigt stundvis. Omställningen till att vara själv och att bo själv gjorde säkert sitt till. Men det var mycket bearbetning också. Jag är glad att jag bearbetade känslorna så mycket, avslutade kapitlet. Nu kan vi träffas som vänner utan att det känns konstigt på något sätt och båda har gått vidare i livet.


Hela året har jag arbetat på mottagningen, jag trivs fantastiskt bra med mina uppgifter där, patientkontakten och arbetskamraterna. Men under hösten trodde jag allvarligt att jag var på väg in i väggen. Hemsk känsla att inte ha kontroll över sina egna känslor men nu var det länge sedan jag brast samman och jag känner mig stabil och tillfreds. Jag är som vanligt igen och TACK gode gud för att det är så.


Dansen har förgyllt mitt liv äver detta år, 75 gånger blev det i år att jag svängde runt på diverse dansgolv. Nya ställen för året är, Rotan i Skellefteå, Allingsåsparken och Liseberg i Göteborg, Malung, Arbogaparken och parken i Örebro. Fem foxkurser har det blivit i år, två i Stockholm, två i Skellefteå och en i Arboga.


Personligen har jag fyllt 30år. Jag tycker att jag har utvecklats enormt som människa under året, jag har blivit bättre på att komunicera, jag har vågat utrycka obekväma saker. Jag har sannerligen lärt mig att det är hundra gånger bättre att fråga hur det ligger till än att undra, spekulera och skapa sig egna sanningar. Fått bättre insikt i mig själv... 

Som pricken över i sjöng jag solo i GA kyrkan under Jultons fem konserter, å det kan jag knappt fatta att jag har gjort. En fantastiskt känsla att stå där, ensam och naken. Jag vill göra det igen! =)

Jag är stolt över mig själv och nöjd över året som gått.

Nu väntar 2010 och det nya året startar för mig i Göteborg med min älskade!

Gott Nytt år!

Och tack till alla människor som betytt något för mig under året som gott.
Jag är så glad över att NI finns.


Harmonisk som ett änglaspel

Å så jag njuter av tillvaron just nu. Det har varit lugnt på gråtfronten i flera veckor nu. Fantastiskt skönt! Om två veckor så är jag hos PerErik igen... längtar. Men innan dess så är det många trevliga saker som händer. Julton till helgen, Julafton hemma hos mamma och pappa, Juldan på casinot med Shake och så jobb därimellan.

Trivs på jobbet. Det är en skön stämning i gruppen och jag mår bra, har arbetsglädje och kontroll över mina arbetsuppgifter.

Catarina sa en så klok sak idag, "Det är du som är huvudpersonen i ditt liv" det är så sant! Det är ju bara jag som kan leva mitt liv och det är för mig jag lever det.... Annars vore livet meningslöst. Björn tjatar om det oxå fast i andra ord, att jag ska ta mig själv på allvar och att mina tankar och åsikter är precis lika mycket värda som andra människors åsikter. 

Kan inte sluta vara tacksam över att jag har Catharina, vi höjer varandra på bästa möjliga sätt. Att hon inte lessnade på mig när jag var så totalt negativ för några månader sedan, ofattbart...

Nu ska jag läsa lite och njuta av kvällen :)

Dansuppvisning i Birsta

Ja, igår var det dax för uppvisning med Altira och Trolldansarna i Citygallerian. Oj så kul det var! Jag fick blodad tand :) Här kommer ett klipp som Jessica filmat på bla mig och Jörgen.

http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=751148892#/video/video.php?v=1224117736482&subj=751148892

RSS 2.0