Agiftad

Konstigt, det är 20 dagar sedan jag dansade sist, nästan tre veckor. En hel evighet. Funderade verkligen starkt på att åka nu ikväll men när jag stod i duschen så kände jag varken lust eller ork. Bara att det skulle bli besvärligt. Längtar tills förkylningen släpper taget och lusten återkommer. För en Anka som inte vill dansa är ingen Anka.

Ikväll ska jag bara softa, pyssla om mig själv och packa färdigt. För imorgon är det dax för Göteborg! Wiieee :o)

Söndagskänsla igen..

som bekant så gillar jag inte söndagar. Ett litet ord och så rasar känslorna över mig igen... Jag vill verkligen inte göra illa. Men.. jag gör det ändå. Försöker att fokusera på mig, att jag ska må bra. Men att veta att det är jag som gör att du mår dåligt gör så ont i mig. Eller det är ju i och för sig inte bara jag... orsaken låg ju hos oss båda... och det var ju inte ett ögonblicksbeslut precis. Det hade kanske kunnat sluta på något annat sätt, men jag var redan påväg och det spelar ju ingen roll nu heller. Att vara den som tar beslutet. fy fan. aldrig aldrig aldrig mer...

Det spritter i kroppen

Hemma igen... poppar Wahlströms. Jag tycker att det är lika roligt varje gång jag skriver det. Bara för ett år sedan så kräktes jag bara jag hörde namnet Wahlströms. Men på ett år så kan man ju ändra sig på många håll.

Blir så danssugen, jag känner verkligen i kroppen hur underbart skönt det är att dansa, bara av att fantisera om det. Kärlek i varje fiber. Lycka i varje cell. Tillfredställelse i varje andetag. Perfektion i varje steg. Särskilt när allt stämmer.. mannen, kemin, musiken, mystiken. Jag är tacksam.

Men jag vill ha det NU! Lite svårare att lösa det. En vardagsrumsfox skulle sitta så fint precis nu... Om jag glömmer de där små detaljerna som hosta, snuva och otvättat hår. Hahaha  = )

En liten bild från Umeå för några veckor sedan. Bugg med Anton!

Skrivlust utan mening

Mår faktiskt en aning bättre idag, inte kry men bättre än på flera dagar :) Ska åka hem till stan om någon timme. Är så less på att sova och ligga till sängs så jag har varit uppe lite mer idag än igår. Kom alldeles nyss in helt groggy efter att legat ute och solat och sovit i solen ett tag. Sjukt fint väder, när inte molnen skymmer solen :)  Jag har verkligen lite att skriva om när jag i flera inlägg skriver om vädret *haha*

Pratade med min chef tidigare idag. Så jag kommer att vara hemma imorgon om jag inte helt plötsligt känner mig pigg imorgon bitti. Inte så lustigt att få ännu en karensdag den här månaden men jag måste ju faktiskt bli frisk någon gång. Kosta vad det kosta vill.

Jag har märkt att jag har svårt att släppa taget om jobbet... absolut inte så att jag tar med mig patienterna hem. Men jag är rädd över att missa saker. Särskillt nu sista tiden när jag knappt hållit huvudet ovanför ytan pga all arbetsbelastning och ohälsa. Sedan vill jag få iväg det där brevet oxå så fort det bara går. Hann tyvärr inte rådfråga LC i fredags om det är okej formulerat det jag skrivit, men det lär ju hinnas med i veckan bara jag är där så... Känns obehagligt med anmälan även fast den inte har någon grund... Ja det är hur som hällst inget jag kan skriva om här.

Imorgon börjar en ny vecka. Sommaren kommer med stormsteg. Snart är det Öland!  

Midsommar! Någon som har något förslag på aktivitet då? För jag har då ingen aning vad jag ska göra...

Ännu en helg i Säter

Jisses. Tror att jag blev drogad av Cocillana Etyfin blandat med Kåvepinin på fastande mage igår. Mådde räv när jag väl kom hem till föräldrahemmet igårkväll, mamma hämtade mig efter hennes kvällspass. Mådde illa, var yr och trött. Väl framme däckade jag i sängen med kläderna på... Vaknade runt 02 och var pigg som en lärka :) Undrar hur det ska gå att jobba till veckan.... borde verkligen vara hemma och bli frisk någon gång. Men det finns ju ingen personal och inga vikarier på mottagningen! På måndag är det bara jag som är på golvet och ger behandlingar. Det funkar ju inte! Särskillt inte nu när jag hostar och är så snorig så hälften vore nog.


Längtar till helgen..... massor.

Svider i halsen. Upp till kamp!

Jag är så trött på min förkylning!!! Suck suck suck.. : ( Den går inte över utan tar bara om, tredje veckan nu. Är trött på att ta det lugnt... Ohälsa sätter sig verkigen på psyket. Men ikväll så började jag med Kåvepenin så jag hoppas att det är bakterier och inte virus. Jag vill verkligen vara tipptopp inför nästa helg! Måste skaffa mig lite biverkningsmedel mot pencilinet bara oxå, vill ogärna få några lustiga svampar på posten precis! Hela nästa vecka är full med aktiviteter. Körlektion, körövning, grillavslutning på Altira, dans på Ånäsparken på torsdag och sedan resan till Göteborg.

Imorgon är det logpremiär och som jag har längtat. Men som det känns nu lär jag bli sittandes längs kanten, men jag måste bara dit! Eller vi får väll se imorgon hur det känns då. Hela dan har jag vilat i Säter... vilat och sovit. Fast jag var ut och rensade en stund i jordgubbslandet i solskenet. Den stunden det var solsken över dalgången, regnet har efter det stått som spön i backen! Haglade på riktigt duktigt oxå en sväng och åskade så det dånade i nejden.

Ja jag tar väll och återgår till ryggläge en sväng igen. Imorgon är det dax för jobb, enbart läkarmottagning imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska göra förutom att hålla koll på läkarna. Ska fila på mitt lilla försvarstal till HSAN kanske oxå.

RG för hela slanten

Hemma igen efter fyra dagars frånvaro. Helgen var vigd för en efterlängtad återträff hos min käraste Malin i Västervik tillsammans med mina andra Roffar Elin och Lina. Kan inte fatta att tiderna förändras hela tiden. Livet ändras så fort, känns som att det var nyss vi satt i biblioteket och pluggade eller var på kåren och röjde gärnet. Känner tacksamhet när jag tänker på alla våra RoffesGäng träffar... Kommer aldrig att glömma kvällen på kårtoan efter en Capsbatalj, herregud vad skulle jag ha gjort utan dig där Malin?! Eller på klassresan till Mariehamn, när ni märkte att jag försvann och letade rätt på mig när jag deppade ihop pga av allt komplicerat som pågick i mitt liv då. Ni har givit mig massor! Och minnen finns det verkligen massor av...  1,5 år sedan du flyttade.. Jag är så glad över att du är lycklig! Men jag saknar att ha dig nära.


Vi har verkligen kommit til en ålder då mycket förändras, det kryllar av människor som redan för länge sedan hittat sina livskamrater, gifter sig, fått eller ska få barn, hus. Ja blir vuxna helt enkelt. Vuxen.. undrar när jag kommer att vilja bli det. Barn... när i friden kommer jag känna mig redo för det? Att ge upp min frihet för en annan människa... jisses. Det lär dröja. Är livrädd för att känna mig hindrad, bunden, fast. En enkel analys säger mig att det beror på de åren jag inte fick dansa pågrund av svartsjuka. Det obeskrivliga sorg jag kände de tre åren när jag inte fick dansa sitter djupt. Tror inte att han fattade vad han gjorde mot mig genom sin svartsjuka. Och vilken ilska jag känner mot mig själv som inte sa ifrån och lät det gå så lång tid.

Men NU skajag lämna tankarna på det som varit och bara backa några dagar istället för år :)
Helgen var härlig med samtal, mat, sol och shopping. Hittade två superfina klänningar för 200 kr styck ett verkligt kap!!

Här kommer mina favoritkort från helgen.

Biggisutmaning!

Fem saker som jag planerar att göra under 2009.

DANSA och detta innefattar ju det mesta. Bla Öland, alla maror, förhoppningsvis någon till foxkurs, logdanser. Nya platser nu närmast Göteborg :)

Singelsommar, det var ju bara sådär en 12 år sedan det inträffade sist. Så jag ska utnyttja det till fullo.

Fylla 30 år.... ofattbart att tiden bara glider iväg så fort. Tur att det är länge till 22 oktober. Hade ett givande samtal med en speciell patient idag. Han sa att när han var yngre var allt så stressigt det var så mycket som skulle hinnas med. Nu är allt lugnare, han kände sig mätt och levde på minnen istället för att jaga nya upplevelser, nya minnen.

Det är nu som livet är och jag samlar verkligen på minnen. För varje dag som går, det är det som är livet. Faktiskt. *herregud så klok jag är, haha*

Tapetsera om i sovrummet.

TA KÖRKORT!Då var man där igen då..

gudars va jag INTE tycker om att packa!! Men jag längtar till målet. En hel helg med mina favoritRoffar, inte att förglömma Jiet som lär dyka upp oxå!

Ler fortfarande åt kortet som Elin la ut på sin blogg (elinedholm.blogg.se) på mig och Lina från en halloweenfest för 4.5 år sedan. Mamma stärkte och vek systerhättan åt mig. Å va långt hår jag hade på den tiden! Att tiden (livet) går så fort! På det där kortet var jag 25år... och Muffen ser allt lite blek ut.Pratade nyss med pappsen, han har gått och blivit Operafrälst under vintern som gått och ska för en gångs skull se melodifestivalen nu när Malena Erman förhoppningsvis skall gå till final! Blev så pappakär av hans "nu börjare´" i telefonen : )

Hade kör ikväll igen, sååå roligt det är att sjunga. Känslan när rösten fyller ut varje utrymme på sin väg ut ur mig. Håret reser sig och hela kroppen ryser, när klangen fyller hela huvudet... det är så grymt skönt! Så jag kunde inte hålla mig från att sjunga idag trots att jag redan innan var hes. :) Har inte varit någon övning sedan Caprice så det var mysigt att träffas igen.

Ska väll ta och bita i suräpplet...PACKA eller i alla fall börja så smått.

solen skiner igen

Mår som en mer tillfreds människa igen nu : ) Allt ger sig ju bara man ger det lite tid...

Har blivit grundligt ifrågasatt (läs mobbad) angående min musiksmak den här helgen, har ju poppat Lasse Stefanz frekvent senaste dagarna så efter lite inspiration från spotify så har jag gått över till Wahlströms istället. Hehe, har man gått ner sig för djupt i dansträsket nu kanske? Förmodligen men är det något jag inte bryr mig om så är det vad andra tycker om min musiksmak : ) Huvudsaken jag blir lycklig av det så, OCH det går inte att vara nere man tex hör på "Jag vill jag törs och jag kan!" Det är humor på hög nivå och dansglädje in i minsta cell. Det svänger ju katten!!

Några små bilder från gårdagen

 

Tung i huvudet

Jag gillar verkligen inte söndagar, inte alls, inte överhuvudtaget. Särskilt inte efter en krogkväll. Tomhet. Ensamhet.

Har en jobbig oro i kroppen... vet varför eller i allafall delvis varför, men ändå. Borde inte vara så svårt att bara säga som det är, mina planer, men det är det. Egna känslor och andras känslor, som ett kaos. Men jag vill vara ärlig och då måste jag våga.

Suck.. känner mig riktigt nere faktiskt. Det var länge sedan nu... men det är väll naturligt kan jag tänka mig. Dipparna återkommer med längre intervall emellan och det är då ett som är skönt. Men nu när jag plötsligt känner mig ledsen igen så blev jag så överaskad... inte förberedd liksom. En separation tar tid... och fortfarande finns sorgen kvar. Tur att tårar inte är skadligt. Fast huvudvärken blir då inte lättare.


Förkylning my as!

Jag struntade i krämpor och åkte till Umeå med Kakan och Berkö. Det var ju säsongsavslutning och det var ju SHAKE och det var ju UMEÅ! VIlken kväll :)

Det var Johans sista spelning med Shake, det märktes faktisk. Det var en lite sorgsen ton i bandet stundvis, han har varit lite i bakgrunden ofta tycker jag men igår så kändes det som att han klev fram och verkligen gav gärnet.. the grand finale...   Det kändes skönt för mig personligen att äntligen åka upp till Ume när Shake spelade, har ju fått både en och två gliringar angående mina prioriteringar tidigare ; ) Ni är bara bäst!!!!  Maniac ... OMG!

Dansen... stod inte en enda, nästan bara topppoängare, och nästan slagsmål om sista dansen.. hahaha I like ; ) Hade så sanslöst roligt med Erik så det finns inga ord =) Hade verkligen planerat att dansa med Pillan igår men det hans inte med pga alla boysen. Umeå är ett dansparadis =)

Ikväll blir det middag på Oscar med Kicki och piteMalin bland annat. Ser fram emot det! Ska bara in på stan och köpa mig en flaska Torres först. Partyparty! Fast jag känner mig bakis redan... sovit för lite och vaknat var annan timme. Kom inte hem förrens fem tror jag.

Livet leker! Jag känner mig så tillfreds i min situation som singel. Vete sjutton när jag kommer känna mig redo att gå in i en rellation igen... men ett vet jag och det är att jag inte har bråttom dit.

Nu ska jag äta frukost  : )

Puss och Kram!

Lasse S

Har äntligen slagit på skivan som grabbarna lämnade kvar efter Boogart/Shake helgen. Alla känslor, all lycka och en massa minnen kom tillbaka på ett ögonblick när tonerna spred sig i rummet. Över taken, ovan molnen...
Började till och med hoppa av glädje, men så är jag ju sjuk oxå, kanske förklarar saker och ting ; )

Var in på min gamla körskola igår . Förmodar att den unga tjejen i receptionen trodde att jag var sinnessvag eller nått när jag började svamla om att jag nu jämarns i mig skulle ha ett körkort! Så nu har jag en ny fin teoribok och en körlektion inbokad... alltid något. Så nu ska jag inte balla ur igen. Nu ska det ske!

Ikväll är det dans på Ersboda, hoppas verkligen att jag är piggare tills ikväll så jag kan åka dit!

Trist att vara sjuk :(

Har varit hängig hela veckan. Men jobbat på ändå. Varje kväll har jag kännt att nää, imorgon måste jag nog vara hemma från jobbet, men varje morgon har det varit bättre. Får se hur status är imorgon. Vill så gärna åka till Umeå och dansa på fredag och på lördag är det födelsedagskalas och fest... hoppas jag är pigg till dess!!! Skippar Altira även ikväll : (

Hade medarbetarsamtal idag med min nya chef. Det var ett väldigt bra samtal tyckte jag, skönt när chefen ser en, hur man är, kompetens och så. Efter allt posetivt hon sa så måste jag vara en väldigt bra tillgång i personalgruppen : )  Fast mina styrkor och svagheter har jag i och för sig rätt så bra koll på sedan innan oxå... Är väldigt tillfreds i min arbetssituation och jag lär mig nya saker varje dag.

Nu ska jag lämna datorn och kasta mig framför tven istället.

Puss och Kram

Tillbaka till vardagen igen

Vilken helg det har varit. Sol, mys och en massa krattning och trädgårdspyssel. Älskar verkligen våren, att få göra fint ute igen. Det är inte enbart för att hjälpa mamma och pappa utan det är ganska mycket personlig vinning oxå, blir så lugn och harmonisk i själen av att vara ute.
Dansen i fredags blev bättre än alla förväntningar, men det har jag ju skrivit om förut. Lördagen blev superb ihop med SweetyP. Bubbel, tjejsnack (i massor) musik, grillat och ohygligt många bilder :)  Idag har jag sovit en hel massa, övningskört och kollat på tv för en gångs skull.

Zlips Ersboda!

Hallå vilken kväll! När jag väl kom hem till föräldrahemmet på morgontimmarna, femsnåret någon gång och gjorde en snabbresume för mina vakna föräldrar så konstaterade pappsen "Du är ju manisk :)" Å nog är det så alltid...

Resan med SweetyP, Thomas, Wiklund och Anneli gick som ett jehu upp till Umeå och Ersboda. Väl där så började jag med Thomas och höll på att skratta ihjäl mig redan första låten : ) Sedan alla underbara människor... Nel, Erik, Pillan, Patrik, Sagebro, Anton ja listan kan göras hur lång som helst. Lyriska känslor! Jag blev uppbjuden nästan hela tiden och det bidrar ju verkligent till lyckokänslan, självförtroendeboost minst sagt =). Å så fick jag och feelgood äääääntligen tag i varandra igen, det var verkligen på tiden! Vilken kväll!!!!

Å Zlips, underbara människor!!!!!

Ska ta och gå ut snart igen men det blåser mer än vad som är bekvämt, synd.

I övrigt känner jag mig lyckligt galen. Skönt att ett beslut togs till slut... och att det blev rätt beslut dessutom =O) Weeiii!!

Härligt, härligt men farligt, farligt.. *nynnar*

Frustrerande funderingar..

hela jag är ett enda tänk. Lite påfrestande, eller inte så lite heller. Skulle vara skönt om man kunde vara tankeläsare ibland... Det är väääldigt svårt att veta vad en annan människa verkligen tänker, det är kanske därför man ska prata istället för att läsa mellan rader, gissa och skapa en massa bilder för sig själv i sitt eget huvud.

Jag tänker väldigt bra när jag skriver faktiskt, när orden kommer på pränt så är det som att dimmorna lättar och det blir lite klarare att se. För när jag tänker eller pratar då flyger tankarna bara omkring och glider iväg så fort jag tänkt tanken... typ. Men det känns inte som att bloggen är det rätta forumet för att reda ut mina tankar. Livet är ett enda långt risktagande... för vågar man inget så blir det lätt stillastående. Jag har vågat så mycket på slutet så jag behöver kanske lugn och ro för att inte ta ut mig helt. Hålla mig undan gungflyn och stå på stadig mark... men hur roligt är det på en skala?? Och jag vill inte ångra något jag inte vågat gjort heller, verkligen inte. Men det är kanske dumt att komplicera till livet oxå? Ja jag vet verkligen inte vad som är klokt! Men jag vet vad jag vill...

Hur som. Det har varit en helt okej kväll, riktigt trevligt var det hos kickis kompisar i bergsåker, det vart grillning och lite körsång till och med. Aveny var mer öde än öde när vi kom dit. Men det fyllde på sig riktigt bra och det var oväntat storfrämmat på besök oxå så det blev några riktiga superdanser för mig. Jag hade det inte riktigt lika kul på slutet. Jag fattar inte att vissa människor kan trigga igång mig på tre sekunder. Bland det värsta jag vet är när någon säger saker om mig, hur jag är och om min personlighet som inte har någon j-vla aning om hur och vem jag är! Blev så förbannad så jag började grina tillslut och det är ju inte så lustigt. Jag slutar nog aldrig att farsineras över alla de blommor som finns i herrens hage..

Nu ska jag sussa. Imorgon blir det Säter och Ersboda. Krattning, vila, bilåkning och dans =)

RSS 2.0