Näst sista..

fy va jobbigt det känns just nu. Vill helst inte böla så patienterna ser. Får se hur det kommer att gå. På ett sätt känns det skönt att reaktionen kommer för jag har nästan inte kännt någonting förren idag. Jag avskyr avsked, jag tycker om det som är invant och tryggt, har inget direkt behov av att upptäcka nya saker. Men det är just det jag ska göra nu. Lämna det som känns som hemma och skapa ett nytt hem. Ny stad, nytt jobb, nya kollegor, nya patienter, ny väg till jobbet, långt från familjen. Skapa nya nätverk. LÄSKIGT!
Längtar efter Per-Erik så mycket nu.... åhhhhh så jag längtar tills vi får vår lägenhet och får skapa vårt liv tillsammans :)

Nä nu ska jag bita ihop och le med blanka ögon resten av dan...

Körkort... wiiihaa!

Alltså FÖRSTÅ, jag Ann-Katrin Wendela Nordström har lyckats att ta körkort! Jag är så lycklig. Dagen började med stor sömnskuld efter den underbara danshelgen i Arboga. Var väldigt nervös och trött på jobbet. Men tiden gick och mina fina arbeteskamrater peppade mig. Kom till körskolan vid 14.20 och då var det Ann som skulle köra med mig ist för Jenny pga personalkris... Jenny hade skrivit en lycka till lapp och satt fast på ratten. Så stressad som jag var började jag böla redan då :) Men lektionen gick bra och helt plötsligt var vi på uppkörningsparkeringen.... Puh och pust! Sprang in för att kissa (för minst åttifjärde gången idag) och stötte ihop med Krister som skulle kontrollera mig, vilken sympatisk man!

Väl i bilen gick det som smort, blev väldigt varm och kinderna bara. Åkte först till Västra Granloholm vidare mot sjukan och in på Bragegatan och ner mot stan igen. Ut på E4an och in på Köpmangatan och tillbaka på parkeringen. Det första han sa var att körningen var GODKÄND!!!!!! Ankan började böla igen :) Gud vilken känsla... Jag är så tacksam mot City trafikskola!

Väl hemma så tog jag min fina röda pärla och brummade iväg mot Säter. Flinade när jag tänkte på att jag inte behövde någon grön skylt där bak. Skrattade högt flera gånger på vägen! Mamma och pappa blev så glada. Jag är så glad och det kändes helt naturligt att sitta i bilen själv faktiskt...

Jag är FRI som fågeln. Någon som vill ha skjuts upp till Altira på onsdag kanske =)

Sinnet är svagt.

Blä va jag är nervig inför nästa vecka. VILL vill vill klara det men just nu kan jag inte se hur det ska gå till. Skulle behöva sitta på skolan en vecka i sträck till, men det finns inte utrymme för mer semester. Det har tagit ett tag för mig att komma in i pluggeriet och det var först i går och förrgår som det lossnade tycker jag.

Skulle verkligen bara behöva tänka posetiva stärkande tankar, måla upp bilden av ett G på papperet men lättare än lätt så poppar det upp negativa och tärande tankar istället.

3 veckor kvar till det nya livet!

RSS 2.0