Skärpning

Nä nu måste jag anstränga mig lite känner jag. Blogglusten har dock lyst med sin totala närvaro under en längre tid... Det är dessutom svårt att komma igång och tillskott ju längre tiden lider har jag märkt. Sedan sist har jag haft mycket för mig. Det bästa var de knappa två veckorna i Götet med min älskling... u n d e r b a r t, inte lika underbart att åka hem men dagarna går och jag lyckas ju fylla dem, även utan Per Eriks fysiska närvaro. På torsdag är vi tillsammans igen på riktigt, längtar :)

Det blev bara en dans nere hos honom men hemmavid har jag kommit iväg på tre mer eller mindre kanondanser. Umeå, Hudik och Casinot. Är så sjukt danssugen nu. Sex dagar till maran... förväntningarna är hyfsat stora kan man säga.

Funderingarna kring framtiden är ständigt närvarande... och jag får råd från olika håll pluss de tankar jag själv tänker. Det är svårt att föreställa sig något som man inte vet något om. Men jag tycker att det känns spännande och att världen står öppen för mig och oss.. =)

RSS 2.0