Haderajjan i Hudik

Detta inlägg påbörjades i söndags så jag fortsätter helt enkelt nu

Hemma. Trött i både kropp och själ. Helgen har gått undan i ett rasande tempo. Mina sambosar och jag har haft det alla tiders på Temperanse. Det har varit högt i tak och skrattattackerna känns verkligen i magen =) God mat och dryck, tacka vet jag loka citron. ;)

Dansmässigt så var fredagen sådär för min del. Jag fick inte något riktigt flyt, kändes som att jag fokuserade mest på att undvika dem som jag inte ville dansa med. Så jag blev sittandes ganska mycket. Fick dansa med några av mina underbara favoriter och avslutade med en av dessa dessutom så kvällens avslutning går inte att klaga på, inte alls. :) Blev verkligen överaskad över att få frågan om sista :) Musikmässigt var det väldigt ojämt... och musiken har kommit att påverka mig mer och mer.

Lördag. Frukost, sömn, snabbshopping inför kvällen och därefter fika med mitt gäng och Sandhagen, Viktor och Mikaela och ELin B. SÅ trevligt så. Återigen lite vila efter det och party innan det var dax att hasta till Texas eller hette det Mexico, för middag och tillbehör. Efter diverse drycker och tillpiffning (helgen till ära hade vi ju en alldeles egen solstråle till frisör som satte händerna i allas hår- Sabina, SÅ duktig du är, jag kände mig så fiiin) så var Ankan på världens bästa humör. Inte för snurrig utan bara helt lagom, och enormt glad och sprudlande som höll i sig hela kvällen =)

Stod bara ett fåtal under kvällen och dansade med fenomenala dansare. Det bästa var med Pierre och HenkeB. Lyxigt att gå ur en favorits armar direkt till nästa, I like.  Å musiken! Ojoj, så bra. Blender, Highligts och Zlips kompliterade verkligen varandra. Å vilka bra låtar Higligts har... Blender... kan inte sluta lovorda dem.

Det stora smolket i bägaren var naturligtvis att inte Peg var där.... men vi träffast snart igen. Bara en vecka kvar nu och jag känner lugn i själen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0