Sovmorgon

Så underbart att jobba kväll ibland! I och för sig sov jag bara till 8 :) I måndags var det ju kurstart i buggen på Altira. Det var riktigt kul! Det som inte var lika kul var att det var minst 6 tjejer för många, trotts fyra-fem hjälpdanskillar :( Så man fick st nästan var annan gång. Man betalar ju inte 500 spänn för att stå och titta på precis! Så vi får hoppas på att fler killar dyker upp... Ullis och Roger var jättebra.

Imorgon blir det dans igen på Aveny, har verkligen blivit helt dansberoende igen efter Maran. Eller blivit och blivit, beroendet är ganska konstant hela tiden ; )

Min röst har fortfarande inte kommit tillbaka efter Globen. Det går bra att prata men igår på kören så bröts det hela tiden : ( Så det vara bara att hålla tyst. Otroooligt frustrerande och oroande, hoppas innerligen att det går över så jag inte förstört rösten för alltid.... Det är först när det inte funkar som jag förstår hur mycket sången betyder för mig.

Jag fastnade på några bilder i Hudik... :)

  

Sommar -07


En liten sammanfattning av sommarminnen

  

Ja det finns ju mycket mer att minnas men allt finns ju inte på bild, guchelov! : ) Sommaren är över och den kommer inte tillbaka..

Uppifrån och ned:
Biggis och Muffen från Alnöfiket,
Jag och D på Medvind- Guns födelsedag,
Vacker dans från Davids 30årsfest,
Peter "Joel" ser till att det blir grillglöd trotts hagelskurar på Öland,
Peter och Daniel,
Vi på dansveckan Lundegård,
jag och D nedbäddade i hängmattan i Säter,
AK och D vid Smackenstranden, 
Redo med geväret hos Elin och Kristers inflyttningsfest i Indal,
Säter på andra sidan älven,
Redo för en misslyckad vattenskidorseftarenhet-Marmen Gatufesten veckan, 
Njuter i strandkanten,
Daniel och Ina,
Påväg till dans- Malin, jag och Kicki,
Jet och Malin diskuterar köttfärs,
Husvagnsliv på Öland.

Mararesume

Asså jag har påbörjat flera blogginlägg om danserna i helgen men inte varit tillräkligt inspirerad till att skriva. Men det kanske löser sig bara jag börjar! I helgen var det då dansmara i Hudik, flera kalasband stod på scenen. Mina favoriter Shake, Blender och Zlips var såklart kanon och de andra banden hade helt klart många bra låtar oxå!

Själva danslokalen i Hudik FH är lite speciell, det är ganska trångt på sina ställen, mycket viklar och vrår. Som stående publik har man inte någon överblick på dansgolvet, svårt att hitta specifika personer man vill dansa med. Därav missade jag flera killar jag gärna dansat med... Personligen hade jag upp och nedgångar under kvällen. Hade stundtals så enormt roligt, buggade en hel del och det var sååå kul!! Vill verkligen bli jättebra på det, känns så skönt att jag kommit över nervositeten i att bugga och blotta mig själv som jag hade i början av sommaren. Hoppas att jag kommer att få lite tips och trix med mig i bagaget på buggkursen =)

Stod ganska mycket i lördag. Det är många som vill nytja samma killar som jag vill dansa med..

Nu ser jag fram emot att dansa på torsdag och lördag : ) Och emot dansmaran i ÖVIK nästa år!

Däckbytardag

Jobbade kvällen igår. Innan det åkte vi till Säter för att byta däck. Å jag körde från bergsåker : ) Det var jättejobbigt från början, spände mig som bara den. men det gick bra, var nära att köra av vägen ett par gånger bara... När vi kom fram sa Daniel, du kunde ju till och med prata samtidigt *skratt*.

Medan D bytte däck gick jag och tog några kort på ladugårdstillbygget, det var lite dimmigt som ni ser...

    


Då jag inte är riktigt pigg så fick jag sova en stund på soffan i salen, snabbmysa med kissarna och umgås med min far innan vi räsade in till sjukan.

Då jag tack och lov fick flexledigt idag så jobbar jag inte förren på tisdag nästa gång, fyra dagars ledig, känns underbart! Är verkligen trött på jobbet just nu, orkar inte sätta mig in i allt 100 procentigt.

Igår brast det för mig, några patienter blev sura och griniga och jag blev bara ledsen. Inge kul när någon får det att låta som att man försöker djävlas istället för att underlätta saker och ting.
I huvudet förstår jag möjliga psykologiska orsaker till deras "sinnessämning", men jag är bara människa och ibland orkar jag inte skilja på ilska mot mig personligen, då det igentligen är deras sjukdom de är arga på. Så när jag var klar inne på deras rum var jag tvungen att gå på toa å grina. Det var länge sedan jag gjorde det... 

Man ger så mycket av sig själv i det här jobbet, ibland finns inte orken där bara! Semester skulle inte sitta fel, men så känner ju de flesta ibland. Om en vecka ska jag till mottagningen och jobba där i två månader, väldigt, väldigt lägligt.

Nu ska jag sova en stund. Ikväll är det dansmara! Så det gäller att vila sig innan!

Agro

Fan, jag fattar inte att jag kan ha sådan maximal otur med min hälsa?! Blev sjuk torsdagen innan maran i Övik i September och denna gång blev jag hängig förra torsdagen. Två dagar kvar till Hudik och jag hostar lungorna ur mig, trist, trist, trist, jättetrist.

Då vissa har efterfrågat bilder under en längre tid så kommer några här =) Blandad kompot  från sista månaden.

            

image78

Och avslutningsvis, en bild från lördagkväll på gatufesten. Detta är kärlek, att dela en engångs regnponcho : )

28år

Det är kanske inte så många år i det stora hela, men jag är tacksam för varje dag : )
Blev väckt av min käraste med en grattiskyss idag. Det var så skönt att komma hem igår efter Globen. Han är så bra och jag är så oförskämt lycklig! = )

Igårkväll kom Ann och Thomas förbi på födelsedagsmiddag. Vi åt avokado och Biggis räkröra (det godaste som finns!) oxh klyftpotatis å lövbiff med fyllning samt svampsås ala Anka.

I torsdags blev det dans på Aveny t Blender. Hade ju lite svårt att bestämma mig för om jag skulle gå eller inte men jag tänkte "det gäller att prioritera här i livet" så jag sket i att packa och vila upp mig inför sångeriet och tog en taxi till Aveny =) Det var helt OK dans, inte så många av "mina" dansare där men kul ändå, dansade med en ny stjärna oxå och det var jättekul. Fick skjuts av Mangan hem, så snällt!

Som ett brev på posten vaknade jag upp i fredags lätt förkyld efter 3,5 timmars sömn. Sjöng för full hals hela fredagskvällen och lördags fm ändå = jättehes till genrepet och konserten. *smart* Nu har jag hosta oxå. Men bättre kraslig nu är till helgen. Det räcker med en förkyld mara per höst! Hinner nog bli pigg till HUDIK. Längtar kopiöst...

Nä nu ska jag städa lite innan la familja kommer i eftermiddag.

Stockholm to bee

Shit pomfritt va trött jag är! Nog för att jag sovit lite taskigt senaste tiden pga vår homemakeover på Storgatan men men ändå. Tror att jag har någon basilusk som är i antågande, i tisdags på kören var det jättejobbigt att sjunga, sved och rösten kom inte till sin rätt, skittrist när det inte går att sjunga ut som vanligt.

Idag var det en arbetsdag som vanligt och efter det tog jag och AnnSo en sammankomst på stan, jättetrevligt! Jag älskar verkligen Sushi på Sushibaren, idag var det så gått så det var inte sant, kastade i mig mina 10 bitar (brukar ta 6st i vanliga fall) var hungrig som en japansk varg. Mums! =)
Sedan blev det varm choklad och äppelkaka på Chokladfiket. Kan tillägga att det blev lite mycket av det goda. : /

Kom hem vid sju och somnade som en sten.

Som vanligt är jag ute i sista minuten, har inte packat inför i morgon, inte riktigt bestämt om jag ska på Aveny ikväll. Daniel ska avstå han är och tränar nu.... Jag vill verkligen men det känns pestigt att ta sig dit, det är verkligen svinkallt ute. Saknar Malin, sist jag var på Aveny var ju du med... : (

Har fått ont i lederna oxå, måste verkligen skärpa mig med att ta min medicin i fortsättningen... BLÄ!

Home stajling =)

Oh vad jag älskar att göra om hemma nu var det länge sedan. Men igår snabbmöblerade vi om i vardagsrummet och ikväll har vi (mest jag) slipat och målat kanterna på garderobsdörrarna i datarummet. Imorgon blir det tapetsering! Inte för att vi köpt några tapeter än men ändå...

Ska shoppa pläd och ev kudde till soffan imorgon oxå och hämta hem kameran!!!

Såg på Heiros ikväll, guuud så spännande den serien är! Nästa onsdag jobbar jag kväll, illa.

Vargtimmar

Suck. jag är hungrig, trött och fryser. Hyffsat less på arbetsmiljön i natt... Det som inte dödar härdar, lugn och fin verum hälsofil. och andra kloka visdosord behövs sådana nätter som denna. Det finns verkligen många olika människor på jorden. Längtar kopiöst till sängen.

Har iaf laddat med,lådor och resat bort gamla läkemedel från lite hyllor lmrummet. Skulle kanske ta och styra upp patientpärmarna oxå, så jag inte somnar av tristes!

Glömde besätta att jag äntligenn var hos frissan i fredags. Klippte bort en bit och tonade mörkbrunt plus svarta slingor, många svarta slingor : ) Så nu är jag helt klart mörk i skallen. Det är så härligt när håret är blankt och fint (som det är nu). Det blev en dyr affär då jag köpte produkter för närmare en tusing men Redken ska ju vara bra...

Bara några timmar kvar nu.

Uppdatering

Söndagkväll igen, har jobbat. Imorgon blir det nattjobb igen.
I fredags blev det dans efter många om och men så beslutade vi oss för att åka till Östersund. Då Danne slutade vid 19 tiden så kom vi inte iväg förren 20:20 (dansen började 20) Jag var jättetrött och sov en hel del på vägen : ) Kom fram ca 22 så det gick rätt så fort. Dansen var sådär, väldigt blandad publik och en hel del äldre och öppen bar. Det var stökigt helt enkelt. Men jag fick flera underbara danser i alla fall. Stod och snacka med Shake en bra stund oxå efter dansen.  Shake var såklart helt kanon som vanligt men de andra banden faller mig oftast inte riktigt i smaken....

Vi påbörjade resan hem, eller rättare sagt så letade vi efter något bra övernattningställe, och det gjorde vi efter vägen vid E14. Varma kläder på, sovsäck, kudde, mössa och täcke så frös i alla fall inte jag. Det var riktigt mysigt, stjärnklart och kolmörkt där i bilen : ) Efter fyra timmars sömn så vaknade vi, inte direkt utsövda men hungriga och Daniel frös. Vi kom inte hem förren kl ett på dan då vi sov några timmar till efter Statiolfrukost... D gick på hochey med Honken och jag blev uppplockad av Lotta och Andreas för en sväng hem till dem i Matfors, mamma och pappa kom oxå till dem på fika. Det var en massa bröllopsplaneringsplaner och annat prat. Tänk att min lillasyster ska bli en Älander... Väl hemma var jag tokslut, jättetrött. Så det blev varken utgång eller dans i lördags, utan god middag och hemmamys istället : )

Klantade till det med ett av mina blockljus, hade inte koll på stearinet så det började tokrinna nedför en hylla. Så en hel kudde blev röd pluss stänk på tapeten (som tur var på den märkgrå fondväggen) golvet, mattan och lite på soffan... så det ägnade jag mig oxå åt på lördagkväll, pilla bort stearin. Kul...

Å idag har jag jobbat. Var en sväng ut till Birsta oxå. Vi ska göra om hemma.

God Morgon Sverige!

Snart är det dax för sängen. Igår kom jag hem och hade en snygg karl i sängen *I like* Daniel kom hem vid halvsextiden och hade nästan inte sovit alls på hemresan. Så vi sov båda två ända till 15:00. Så skönt att han är hemma igen! Efter en liten frukost/middag så gick jag iväg och körade, gav verkligen gärnet på kören, var helt slut när jag kom hem.  Å sen har jag spenderat tiden på sjukan.

Har ju sett fram emot dansen på fredag en hel del men det lutar mot att jag kommer att hoppa över den ändå. Ska troligtvis överaskningsfira Ann som fyllt år i stället. Det blir roligt det med.

Dax att hänga ABdropp.


RSS 2.0