Ledig helg!

Tänk att dagarna går så fort ändå. Nu är det helg, lönen är på väg in på kontot... snart iaf, då lönespesen kom igår. Skönt med nya frächa slantar. Imorgon ska jag göra stan med min mor och med syrran. Sedan blir det förhoppningsvis en sväng upp till södra för att kolla in lite bugg. Och sedan blir det DANS på kvällen, längtar verkligen!!! Så underbart :)

Jag går in för det här med korta blogginlägg nu för tiden.

Nästa helg blir det fest med Daniels kompisar och helgen efter det blir det fest med mina Roffar. Livet är en fest och en dans på rosor. Samt motgångar såsom vassa taggar och bakisdagar. Det är härligt att leva. Och i detta yrke möter man så många som inte får leva så länge till.

Hakona matata

eller hur det nu stavas....
Jag har ett visst problem med min dator. Formatmallarna i mitt Wordprogram är helt uppåt väggarna.... och hur det har blivit så har jag ingen aning om. Så nu har jag ägnat en bra stund av min tid till att försöka få ordning på elendet så jag kan börja skriva om utbildningen vi va på förra veckan. MEN då mitt beryktade tålamod inte riktigt är med mig alla dagar så lägger jag ned projektet för till fället.

Aldrig nöjd!

Patetiska människa! Blir så less på mig själv...... orkar inte med mig själv ibland. Är så konstig i humöret, lätt till gråten, blåst i skallen (i synnerhet på jobbet) och destå lättare till gråt. Blir orolig för saker som kanske kommer att hända i framtiden, har verkligen fastnat i de tankarna. Är så kär och därför såå rädd för att inte få vara med honom för alltid. Har inte kännt så här förut. Är så emotionell.. hela tiden. Känner mig som sagt patetisk.. Vill inte prata om det med honom för att det är så fjantigt, eller rättare sagt jag vill inte nedlåta mig till att älta så dumma saker. Jag vet ju att han han tycker om mig jätte mycket... älskar mig, vill vara med mig, att han har valt mig.

Är det för att jag har mens som jag är så här?!?!  Nått konstigt är det iaf.

Hade en pissdag på jobbet som inte gör det hela bättre. Dagen började med en våldsam mensvärk. Hade ansvaret för bara tre patienter men ändå fick jag inte till det. Är inte nöjd med min arbetsprestation idag. Talanglöst:( Hatar verkligen dåliga dagar på jobbet, blir verkligen grinfärdig av det. Att känna sig misslyckad, B L Ä !!!

Upplyftande blogg detta.

Håller nog på att bli sjuk i huvudet.

Nä nu får det fn vara nog, här ska det bli possitivitet, och läggas av med fjortismaneren!


   
        

Fredagsmys

Åh vilken mysig fredagskväll vi hade igår :) Innan Daniel slutade jobbet så gick jag en sväng på nya gallerian (IN: är då ett mycket märkligt namn bara) Jisses va läckert det blev, riktigt frächt, lyxit och i tiden typ. Härligt med all ny shopping i stan:)
Sedan bar det av på restaurang, Norrlandskällarn. Men kvalliten där har verkligen sjunkit otroligt, så nu vet man det. Vi hoppade över efterrätten, trevligare att komma hem=)  Missade dock Idol:(

Nu ska det sättas fart, ska jobba kväll och mamma hämtar mig kl 12 Jenny fyller 10år idag så det blir en sväng dit först.

Ska sova hemma i Säter med mina kissar då daniel är på körhelg i Bispgården....


Det börjar bli dags för julklappshandling nu.

Smärta och Palliativ medicin

Så skönt att vara hemma igen! Har varit i Stockholm från måndag till torsdagkväll. Det var jag Eva, Sara och Sofia. Vi bodde på Zinkensdam Vandrarhem. Har fått riktigt bra rutin på det där med att åka Tbana och på att gå länge och långt för att hitta dit man ska pga alla omvägar då man inte kan stan.

Kursen var riktigt givande, bra föreläsare i stort men trotts det så satt jag och nickade till x flera! Kvällarna ägnades åt shopping! Måste verkligen åka ner och få ägna mig åt detta nöje snart igen... Längtade så enormt efter Daniel, nästan helatiden. Å idag jobbar han :(

Malin jag ska försöka få tag på biljetter till oss till Dansen på södra!

Nu ska jag ta å göra något annat.

Onkologen

Ska det aldrig komma någon lugn period på jobbet någonsin igen?! En stilla undran. Sjukdom är ju något man inte rår över... men det är såå tungt nu och har varit det så länge. Kan inte ens beskriva hur dagen har varit men det har varit mycket SMÄRTA, har varit redo för att springa och ge nya injektioner hela dagen. Det tar verkligen på. Kände mig manglad och urvriden redan vid lunchtid, inte för att det blev någon lunch mer en attackätning på fem minuter.

Nu orkar jag inte skriva något mer.

Träning

*pust* jag är verkligen inte någon träningsmänniska, jag blir såå imponerad när alla säger att det är så skönt att träna. Vad jag minns har jag aldrig upplevt den känslan. Ja förutom på DANS naturligtvis. Har planerat en tur till badhuset i tre dagr nu.... kommer inte hinna idag heller. Ska jobba kväll idag.

Var ut med soporna förut... lika pinsamt varje gång. Att man inte kan vara lite allert och gå ut med påsen på en gång när den blir full istället för att samla på sig en fyra påsar att kånka på innan man kommer sig för?! Ett av livets mysterier.

Försöker att vara lite huslig, har rensat i skaferiet (vilket resulterade i en egen soppåse) Nu är det bara resten kvar (skratt)

Solen skiner iaf och det biter i kinderna ute, härligt. Läste marias blogg och blev så sugen på att få vara ute i skogen jag med, varma kläder, varm choklad, bullar och limpsmörgåsar med salami till fika, solsken, röda kinder och Daniel. Tänk vilken lycka!

Det är härligt att leva =)

Middagsmat

Har lagat Lasagne för första gången nu i kväll. Vet inte hur det smakar än men snart så :) Det har varit två bra lediga dagar för mig iaf, igår träffade jag Muffe på stan en fika och lite plastblombollar var på menyn började dan med en tur i tvättstugan oxå. Idag har vi varit lediga båda två, varit på Ikea shopat och nu snart mat som sagt...

Det är både fantastiskt och samtidigt lite läskigt att vara så här kär.... har inte kännt kärlek på det här sättet tidigare.. Vill inte förlora det här, någonsinn. Men det känns bra att känna på det viset oxå, jag vet att det är rätt....


Love can bild a bidge, between your heart and mine.

Så sant!

Ordinär söndag, bakis.

Festen igår var över förväntan. Gillar verkligen Daniels polare, det är ett lättsamt gäng. Möttes av en gigantiskt stor bålskål, då det var makeradtema bestod deltagarna av en transa, en nouthy nurse (inte jag) musse och mimmi pigg, batman, en kissemiss, en hondjävul, speldjävulen och jag som något mystiskt utmanande. Efter lite vattenfallsspel och Mintopoker så avslutades kvällen på Aveny och dans till Shake. Taxi hem.

Nu ska jag återgå till mitt byråmålande och skruvande.




Är så sanslöst lycklig =)

Snö

Vintern är verkligen här nu, stora flingor passerar när jag tittar ut längs storgatan. Daniel är i kyrkan, jag ska nog gå dit och lyssna på dem och få lite helgfrid. Det är dock stökigt (!) hemma och mamma och pappa ska komma förbi lite senare...

Vi hade en riktigt mysig fredagkväll igår, åkte till Kvantum och köpte lite kött och potatisklyftor.Vin till maten och en anka som sov i soffan till efterrätt. Det slår aldrig fel.
Idol.... jag förstår inte riktigt hur folk röstar, säger bara det. Årets Idol känns så förutsägbart det måste ju bli Marcus som vinner, något annat är otänkbart!

Ikväll blir det fest.

Nu måste jag STÄDA och Ducha... tur att GA ligger nära.

All helgona imorgon

Det är en fin högtid tycker jag, tända ljus, smycka gravar, frid tänka på dem som gått före in i vad det nu är som sker när man dör... Sedan tillkömmer ju det nya med utklädning och sånt med dét är ju in te det som är fokus igentligen.

Senaste dagarna har det varit mer eller mindre kaos på jobbet. Död, sorg och förtvivlan var det sista som uppfylde mig innan bytet till privata kläder i omklädningsrummet. Det är så snabba förändringar i det här yrket, från ett patientrum till ett annat. Man får ikläda sig olika roller hela tiden, annpassa sig och ändå vara sig själv.

Idag var det små barn med i bilden... orättvist. Obeskrivligt när den stora skräcken för de flesta barn inträffar. Att mamma inte finns mer.... tungt. Svårt att inte ta med sig det hem. Byter ämne nu.

Det är fredag och nu väntar två dagars ledighet, fantaaaastiskt skönt. Imorgon blir det fest. och eventuellt en sväng till kyrkan. Daniel ska sjunga med kören i GA. Nu ska jag ha mig en till Beilys, så det så!

RSS 2.0