Romantik och tjejsnack

Då sitter man här framför datorn igen, kollat dansmaffian, lite olika bloggs och ska snart sätta tänderna i några omgångar av mitt tunga beroende, Taipei. Daniel är i Hudik på grabbfest. Själv har jag haft en trevlig kväll med Malin och Kicki, inte så ofta jag träffar mina vänner nu för tiden. Måste verkligen bli bättre på att höra av mig till folk!
 
Har hunnit med  en fika och skoinhandling med Malin, en snabbvisit i Säter, snabbshoppat på Ikea med mor och ätit hotellfrukost och myst med min älskling : )

Det blev en riktigt lyckad kväll igår....  *mhh*


Imorgon blir det dans! Längtar så extremt, och det ska applåderas som aldrig förr på logen. Inte för att jag tror att det skulle bli lite applåder när Shake spelar men ändå.

Så kul att du ska med Malin, Kramar till dig!

Dans: Date Ånäsparken

Åhh vilken kväll!. Vi kom lite sent, kanske halvnio men efter det dansade jag varje dans förutom en snabb efter paus (vi tog en favorit i repris då...; ) ).
Blev uppbjuden av många jag inte brukar dansa med... kul att få känna sig lite poppis = ) Massor av bra danser blev det. Så underbart! Känner mig lyrisk och skönt avslappnad i hela kroppen, mmmm. Å lagom med folk. Det kan inte bli bättre. Mumma.

Ledig imorgon, jätteskönt.

Högresume & Romantikplanering

Å vad jag längtar till vår 1års dag nu....

Veckan än så länge har varit rätt så stressig. Föra veckans förkylning tog om sig en aning efter Söndagens bravader, först solen (eller rättare sagt blåsten) på Tranvikens strand och därefter den underbara dansen på Hög till Blender. Hade så så så kul på dansen, det var mycket bra folk och en hel del folk som inte brukar vara där, bland annat några dansmaffianer. Det blev helt klart en tio poängare. Fick lite buggtips av Thomas och känner mig jättesugen på att gå en kurs till hösten, tyvärr så verkar det inte gå någon steg 3 på Altira till hösten : /

Igår fyllde mamma 65 år, och då jag bor i mitten så bjöd jag hem familjen. Det var jag och Daniel, mamma och pappa, Lotta och Andreas, Peter, John och Anders, Mona var krasslig så hon kom inte. Och då jag inte direkt är känd för mitt ordningssinne så blev det ju direkt hem för att städa upp i lgh innan folket kom.
Nu fan ska vi hålla det städat i mer än tre dagar! Det borde ju inte vara så svårt.

Den nya datorn står här på golvet bredvid ouppkopplad, fortfarande... lusten att ta i tag med det har inte riktigt infunnit sig.

Har varit tre dagar på Onk mott nu, känns riktigt bra, börjar flyta på.

Torsdagskväll

Perkarna på Ånäs parken, ledig imorgon men ingen dans för min del, har åkt på en förkylning. Trist! Tur att jag är ledig i dagarna tre innan jag börjar jobba på mottagningen igen. Idag och igår har jag roat mig på avdelningen, kul att komma tillbaka efter flera veckors bortavaro och få nöjet att vara ensam ansvarig sköterska för nio patienter första kvällen. Det ska kännas att man lever! *Haha* Men det är jättekul på riktigt oxå, Onken är verkligen ett kanonställe både patient och personalmässigt.

Oj vilken lång blogg det här blir. Orkar faktiskt inte skriva nå mer....


Semester 07 slut

Två och en halv vecka går fort... Nästa sommar ska jag vara ledig minst fyra veckor i stöten!! = )

Igår var den stora spenderardagen... först och främst införkaffades en ny stationär dator (!) , en HP Pavilion. Den nuvarande är ett hemmabygge från hösten -02, som låter hur mycket som hällst och som hänger sig när man försöker ladda upp bilder från digitalkameran! Ska bli spännande med nytt och frächt men bökigt att få över allt man vill spara till nya datorn....

Sedan servade vi bilen för 3000kr, så nu är det luftigt och skönt i plånboken. Var tvungen att ha en omlottlänning från Fanny oxå.

Idag är det dåligt väder : ( Jättetrist då det är sista lediga dagen! Å ont i halsen har jag fått... blä.

Dans och sol på klipporna

Jag och Daniel tog en mysdag i torsdags, i stället för att åka till Alnön som "alla andra" åkte vi till Åstön i stället. Längst ut vid skeppskapellet brädde vi ut vår filt på en klippa vid havet, så härligt, vågskvalp och solstrålar, fast väldigt blåsigt =) Efter en timma åkte vi vidare till Olle och Eva (Daniels syster) där vi käkade och gick på promenad med Ina ut till havet. Hade kunnat stå ute i vattnet upp till halva låren en evighet, så skönt var det....

Väl hemma i stan igen blev  det snabbfix inför kvällens dans. Vi åkte med David. Det var en rätt så vanlig danskväll, var lite trött men piggnade på mig sista timmen. Dansade med de flesta av mina favoriter. Jag har kommit in i ett lugn på dansen nu, jag känner mig inte så stressad över att jag måste jaga efter mina favoriter. Det känns lugnt att sitta ner ibland, och är det någon jag inte får dansa med så blir det ju fler danskvällar...

Det blev några riktigt supermysiga danser med Daniel, det är snart ett år sedan vi blev tillsammans och det var på Ånäsparken, så vi blev riktigt nostalgiska *kär*

Det var Zlips som spelade, de har många bra låtar och Melissa är ju grym på scen men ändå så är jag inte helt zlipsfrälst som "alla andra" verkar vara. Tror att det delvis beror på att det ofta inte är någon ordning på deras repp. Alltså har det varit en snabb låt så vill jag att det ska komma en lugn efter det, men zlipsarna kan spela en hel drös med snabba eller halvsnabba låtar i ett sträck. Så var det i början av kvällen sedan blev det bättre : )


Dans i Hällesjö

Blender spelade upp till i afton dans, som det stod på vägskylten Furuvikens infart : ) Det är 11 år sedan jag var där för första gången och fyra år sedan senaste besöket. Det var trångt, gemytligt och buffligt men jättekul. Utan att ta i så var det ett visst dam/tjejöverskott, men inte grät jag för det, fick avnjuta 3 foxar med Lina som var dängbra på att föra och 1 bugg med Karin som var en hejjare på det = ) Fick dansa många roliga och mysiga danser med både nya och gamla dansvänner. Pluss att ett visst Lejon gjorde att min kväll fick en skimrande guldkant av fulländad danslycka! 

Blender var såklart kanon, Maria är bara så fantastisk på scenen: )
Åkte med Mangan, Markus och Anna.

Efter flera dagars regn, så började solen skina igen igår. Gick runt och försökte hitta något nytt till dansgarderoben på eftermidagen (gick sådär) fixade synintyget till övningskörningspapprena (nu fan ska det ske!!!) och fikade med Malin och Lina.

Ikväll blir det dans i Kovland...


Solglimtar

Nu när bloggtvånget från Öland är avklarat så känns det inte lika jobbigt att blogga längre = ) Skönt!

I måndags/tisdags var jag och min oäkta man i Säter hos mor och far, i regnet. Pappa håller på att färdigställa sin gigantiska ladegård efter ett 14 års uppehåll. En skräll helt enkelt. Så jag hjälpte honom att röja lite på bygget. Annars blev det mest läsa bok, spela kort och en prommis ned till viken.

Igår såg vi Piretes of the Caribbean 3:an, den var bra, rolig och sorglig!

Ikväll blir det dans i Hällesjö och imorgon på Ånäs, fredagsdansen hoppar jag nog.

Idag ska det shoppas,  fångas solglimtar och övningsköras.....

Sliten

Eli liten resume ifrån veckan som gått. I fredags började semestern med en liten biltur till Öland på cirkus 90mil tror jag. Det var varmt! Vi mellanlandade i Loftahammar hos Malins snälla mamma och åt de godaste bullar man kan tänka sig *mums* : ) Dan efter var det dax att sätta sig i bilen igen för den sista etappen fram till Lundegård.

Då vi kommit på att det är husvagn som är grejen så packade vi in oss i en hyrd sådan på campen (trångt, kallt/varmt, gemytligt å ännu mera trångt). Efter partytältsuppsättning och start av grillen började det regna och hagla modell pingisboll, typ. 

Det var party för hela slanten, roligast var nog allt Perikles show mellan stugraderna. Tacka vet jag bål.... *ehm* Ankan var lite vek på nätterna vad gällande partyt... men man är ju inte på topp jämt =P

Mina förväntningar på dansen var inte så stora.... Men jag hade verkigen jättekul. Det var så många jag ville dansa med men det var ju lite svårt att hitta folk. Ett par nya danserfarenheter rikare blev jag i alla fall. 

Ölandsdagarna kan sammanfattas med grillat, Joelbitar, kalla nätter och svettig dans, bål med långa sugrör, Geten, solsken, Rape, mingel och måååånga timmar i bilen. Tack till Malin, J:et, Daniel och Peter.


Väl hemma i Sundsvall på tisdagkväll (den enda vita dagen denna vecka) sken solen och GatuFesten hägrade. GF blev en hård tillställning den oxå.
Onsdag. Grill och förfest hos Malin och David. Daltontältet.
Torsdag: Grill, solbad, vin och vattenskidor i Löövs stuga i Matfors. Förfest vid Sveavägen. Daltontältet
Fredag: Mogen förfest hos Maria, popcorn och hällregn. Tidig kväll.
Lördag: Sovmorgon, Start på 1891 och därefter omogen fest hos Maria =) Dans på gräset. Jag var på G den här kvällen.

Söndag äntligen slut på denna mycket ansträngande vecka. Äntligen dans på hemmaplan igen. Hög och Zlips.

Nu får det vara nog. Bilder kommer senare!


RSS 2.0