Yesterday och Globen samt sömnskuld!

Nu kan jag inte skjuta på bloggandet mer, man får ju skämmas.

Ännu en välfylld Ankahelg har i alla fall ägt rum. Perkarna spelade på Aveny i torsdags, helt okej, lite mycket periklesdunk ibland men jag hade roligt. Kvällen gick fort och helt plötsligt var klockan 02 och musiken tystnade. Då jag är en tidsoptimist av rang så hade jag naturligtvis inte packat klart inför helgen i huvudstaden. Så därför blev det bara ca tre timmars sömn den natten. Lyckades sova någon timma i bussen på väg ner tack och lov.

Dagen var fylld med globenrep, Kjelle var på ett fantastiskt humör. Men då jag lider av en envis dansbacil så var jag tvungen att smita iväg lite tidigare från repet och göra min premiär på Yesterday.  Stort tack till Sven som hämtade mig :)

Dansen på Yesterday var riktigt rolig, stället var mycket mindre än jag hade föreställt mig och det var mycket folk så det blev imellanåt lite knuffigt. Många av mina favoriter var där och jag behövde bara sitta tre danser. Blev faktiskt mycket uppbjuden, nästan hälften av gångerna... För att vara nere i Stockholm så buggade jag faktiskt bara tre låtar på hela kvällen. Bjöd upp en ny i vit tröja som såg ut att ha en skön stil men han var redan bokad, så då blev det inget. :(

Blender var jättebra! Sist på Matfors tyckde jag att de spelade så många snabba stutsiga låtar men denna gång upplevde jag det inte så. Älskar deras nya låt "Du får inte", underbaaaar! Det var flera i bandet som kommenterade att jag var så långt utanför mitt sedvanliga dansområde och det är en självförtroende bost faktiskt... att få veta att jag är sedd och att de vet vart jag hör hemma : ) Ett stort minus med Yesterday är att scenen är så bedrövligt långt upp! Man får verkligen anstränga sig för att kunna se på dem som ger och all underbar musik....

Globenkoncerten var jätterolig, förutom att jag höll på att somna sjungades... inte så kul. Men till sista delen av koncerten så hade jag tryckt i mig en halv påse chips så då hade jag energi som bara den! Programmet kommer att sändas den 14/12 och debn 21/12 Söndarar kl 19-20 i SVT.  Ska bli super att få se hur det blev :)

Resten av veckan har sprungit fram som vanligt, har haft sviter av helgens sömnbrist hela veckan tyvärr, mått skit på kvällarna! Sömnen är verkligen viktigt för allmäntillståndet.

Nu ska jag ner och tvätta. Har massor att göra!

Roffesammankomst

Malin, kära Malin har varit uppe några dagar på besök och självklart stod RGkväll på shemat. Fredagen hade vi en heldag full med aktiviteter med start hos Lundbergs frisörer kl 10:00. Vi skulle tona och klippa. Jag tror att hälften av mitt hår hamnade på golvet, men det är bara skönt.

Fredagskvällen inleddes med trerätters med diverse drycker. Lite väl sent på kvällen började vi ta vår återkommande gruppbild... Om jag säger som så så lyckades då inte min kamera fånga oss då vi var som tjusigast det var ett som är säkert....Å så kommer lite mer bilder från kvällen.

       


Stön och onk

Fan, denna dag var bland de jobbigaste på länge... Både grinade och svor tillslut. Jag håller på att bli förkyld, eller jag är väll det i och för sig :( Vi var en person kort i arbetslaget idag igen... Catharina var själv till stor del då M var på möte en sväng på fm och slutade tidigare på em så jag hade 2 patienter på fm plus mottagningsarbetet som kom i andra hand naturligtvis.

Det är märkligt det där med stress då jag tydligen klarar en hel del innan bägaren rinner över men idag så märkte jag inte själv när det var nära för översvämmning förren jag redan var helt blöt om fötterna! Ja ni fattar kanske symboliken.

Jag klarar tydligen inte av att sitta på två stolar inte än i alla fall.  mottagningsstolen och behandlingssysterstolen. Det blev bara en massa på hög och jag vill ju gärna ha koll när min uppgift är att ha koll. Efter att både öron och kinder blivit tomatröda (det ska mycket till innan jag rodnar) så började jag tjuta, tårarna bara rann. Så då kunde jag även lägga till svullna ögon och läppar på meritlistan. Suck, det var länge sedan jag brast samman på jobbet, i alla fall vad jag minns.

Malin kommer idag, som jag längtat! Men jag är helt slut, har inte enns orkat svara på smset än... men du vet ju att jag kan vara lite långsam ibland...

Lägenheten är ett kaos och det luktar till och med illa, hatar det.

Sedan har jag minst hundra funderingar till över mitt liv och allt vad det innebär. Jag är bara trött. Trotts att jag bara latade mig nästan hela helgen, jag hade nog behövt dansa istället för att vila tror jag. Dansen min meditation och verkligehetsflykt... men hur länge kan man leva i en verkligehetsflykt? Rak kommunikation, finns det någon kurs i det.  Känslomässig svacka.. jo.

Tack gode gud att du jobbade idag C! Sorry att jag stundvis öste en massa gnäll bara.. Puss!

Ännu en vecka har gått förbi.

Allahelgona helgen har bland annat passerat. Det är en speciell högtid tycker jag... att ära och hedra dem som gått före oss som är kvar. Ibland sker döendet fort, en olyckshändelse, ett misstag. Ibland är det en utdragen smärtsam process som kan vara under lång tid och där smärtsamma beslut ibland måste tas.  Jag tänker ofta på döden och trots att jag jobbar i dess närhet så får jag svårare och svårare att fatta att ett liv bara tar slut. Livet är konstigt i sig självt det med, i och för sig. Åkte förbi GA kyrkogorden igår och det var så obeskrivligt vackert med alla tända ljus.

Nog om alla djupa tankar.  

Veckan har varit fylld med aktiviteter som vanligt. Bugg och kör i början av veckan. Var jättesugen på att åka upp på lilla lördag i onsdags men tur nog stannade jag hemma i soffan. Skönt och välbehövligt att bara vila. I torsdags var det planderingsdag tillsammans med Urologens personal. Känns som att det kommer att bli en lång väg att gå för att få det att fungera optimalt. På kvällen käkade vi på Tandori och det blev några glas vin innan Aveny och Arvingarna satte igång senare på kvällen. Jag kom dit själv och jisses va ensam jag kände mig, knappt en människa som jag kände men det blev ganska kul ändå.
Fredag, jobb och sedan 30årsfest i Ljustorp, Nils fyllde tidigare under året och det var maskeradtema. Helt fantastiskt kul var det. Kände knappt någon men jag hade så kul ändå. Det var en mycket lyckad fest, trerätters, coverband, badbalja och bastubad. En tiopoängare till fest!

Här kommer det bilder!        

I lördags var det dans i Matfors med Blender, härlig kväll! Idag har jag varit helt slut i hela kroppen men det är det värt :)

RSS 2.0