Idag börjar det!

Hej och hå farbror blå! kväll åker vi till ÖLAND.

Jag är helt lyrisk och nipprig i hela mig! Jag vill bara komma fram till solen, stugan, dansen och vännerna! Det är så många jag vill dansa med som jag inte får träffa så ofta.... Tur att det är många dagar.

Nä jag är för rastlös för att skriva något mer. Dax för att återvända till tvättstugan!


Perkarna på Ånäs

Åkte till vackra Ånäsparken med Catharina och det var verkligen jättekul att samåka. Få prata av sig om diverse prylar, lite dans, lite jobb, lite annat. :) När vi kom dit några minuter i åtta var det minst sagt glest i lokalen. Jätteglest. Men det rättade till sig med råge. Kom en hel massa folk och jag hade superkul. Satt tre låtar på hela kvällen, vilket flyt.

Perkarna var över förväntan. Jag tyckte att de var jättebra, annan musik är de "gamla vanliga" flera roliga och underhållande låtar men i och för sig en hel del låtar som inte föll mig i smaken heller. 
Nu är jag väldigt sugen på öland och på Pex and the boys spelning mellan stugorna.

Nu ska jag sova!

Midsommar

Vilken mysig midsommar det blev. Trots halvdan prognos från SMHI har jag till och med lyckats bränna mig efter några dagar i solen. I fredags vid 13 tiden hämtade vi upp Lina som lyckades klämma in sig i bilen, vi hade fyllt den ordentligt kan man säga. Med zlips skiva dundrandes körde vi glada ihågen mot Huljen och den efterlängtade Misdommarfesten!  Å oj så trevligt det blev, silllunch med nubbe (jag hade gjort en egen med citronsmak, den fick dra i hela tre timmar tror jag) därefter kubb och boulturnering och sedan blev det middagsmat med grillat och knytis. Det var många intresanta trevliga människor där från diverse ställen i landet och europa. Många skratt blev det.


     


Premiärbadade hela tre gånger! Tur man är viking, så man int frys så lätt!

Kvällen avslutades med godnatt/spökhistorier som jag bjöd på... Haha, jag skulle nog behöva gå någon kurs i historieskildringar bara.

Dan efter började bra men efter någon timme mådde jag inte så jättebra. Tror knappt jag varit mer bakis någon gång faktiskt. Ölandsvistelsen får nog bli en nykter tillställning om jag kommer att må som i lördags.

När det var läge begav vi oss till nästa tillställning. Mot Erikslund och Thomas stuga. Ann, Thomas, Gun och Hedvig var där och det var oxå trevligt. Solen sken från och till och det känns verkligen i skinnet nu.

Less

Otroligt less är jag. Det har varit såååå segt idag på Mott. Väntetider typ heeela förmiddagen. Började med min första behandling kl 11:30! Segt som kola.

Nu snart ska jag och AnnsoP ut till Birsta och göra sluta på den redan skrala junikassan. Hoppas på nya frächa slantar till veckan.


Snart är det midsommar, ser jättemycket fram emot att fira hos Sara i Huljen! Träffa lite nytt folk och så =) Hoppas på sol, bad och god mat/dryck! 

RG sammankomst

Jag och Muffen jobbar hårt på traditionerna! Å då en av oss har både ny bil och körkort  så tog vi en impulsiv tur till Alnö med sajtesiiing runt ön med ett stopp på Hamnstugan för lite födointag i form av sik, räkor, lax och ströming på ett bröd =) Det blev en riktigt trevlig tillställning 8-)  Det blev mycket barnprat, något som känns mycket avlägset för oss båda. Dock borde jag väll kanske känna mig manad att börja producera snart ,då jag börjar närma mig de 30, men icke! Hoppas bara att jag blir sugen någon gång. Men det får gärna dröjja några år till!

För tillfället försöker jag sitta in mina nya toksnygga BjörnBorg skor. Orkar inte gå in dem och att bara sitta med dem på känns tillräkligt ansträngande. *inte alls lat* Även ett par till pjuks att traska in, kommer en bild på dem oxå..


 

Zlips

Jag är tokZlipsfrälst. Har faktiskt inte varit det så länge. Lite mer än ett år bara, känns faktiskt lite pinsamt att informera om det. Hela konstelationen och farmtoning i bandet är bara klockren. Så mycket känsla, så mycket kärlek, så mycket gung.... så genialt!

Har velat stutsa och gunga på jobbet av danskänslor som löpt amok i hela min stackars kropp idag efter den underbart bästa danskvällen igår...
Smygbloggade och var in på DM x flera under arbetspasset.

Lysnar på Zlips skiva som släptes förra sommaren, köpte den i lördags. Det är smärtsamt att lysna, då jag bara vill dansa, dansa, dansa. Rocka på eller gunga på i en bugg eller ännu mer MYSA i en sköööön, nära, fox.

Hoppas att Öland bli en bra dansupplevelse. Börjar skapa mig ganska höga förväntningar.......

Danshelg igen :)

Senaste dagarna har gått i dansens tecken tack och lov. Torsdag, Shake i Kovland. Toppendans och mina kära shakear gav gärnet. Det var ganska luftigt på golvet faktiskt så dansmässigt kunde det inte bli bättre.

Fredag hade jag och D tänkt gå ut, började kvällen med vin och ost i soffan och fastnade kvar där resten av kvällen...

Lördag lyckades jag hitta skjuts till Långsele och Hanssons loge. Mycket trevligt ressällskap, tack Kristoffer, Magnus, Emilie och Yvonne.  Premiär där för min del, härlig loge med dess panorama fönster och super trevlig personal. Har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet när jag köpt varmkorv tidigare *haha* Även denna kväll var det luftigt på golvet och inte så mycket "kändisar" men jag hade jättekul hur som hällst.

Söndag: Började dagen pigg och shoppingsugen... Har ju egentligen ingen budjet för shoppig inför Öland men hem kom jag med en drös med kassar, blandannat skor. Fick shopping och fika sällskap av AnnnSo, en klippa! :)
Så var det ÄNTLIGEN dax för sommarpremiär på HÖGs loge!  Det var skyfall på vägen ner mot Hälsingland men väl där så sken solen från en blå himmel. Första danserna var jag helt lyrisk, dansade på små moln av lycka! Tänk att en plats kan rymma så mycket känslor! Zlips var gudomliga och samspelet och kantakten mellan bandet och publiken kändes tydligt. Applåderna haglade i lokalen.

Trotts överskott på tjejer och oskyltat med damer och herrar så fick jag många härliga danser och bler uppbjuden ofta =) Bara de senaste veckorna har jag fått två nya foxstorfavoriter... Å det är något jag verkligen uppskattar. Och buggen känns roligare och roligare!

Köpte ett par buggskor av Jenny oxå. Superbra!!! Men jag vill ändå prova/ha ett par ballerinadansskor.

Livet leker!


Jobbhelg å dansresume´

Jahopp, jobbat hela helgen. Nu är det "bara" två arbetsdagar till innan jag är ledig en dag innan nästa pass. Kul vecka, not. Avslutet på veckan blir dock kalasbra. Bokade danskvällar är  torsdag(Shake Ånäs), lördag(Zlips Hanssons) och söndag Hög. Date spelar i Jättendal på fredag oxå så om det vill sig riktigt väl kanske det blir fyra dagars dans.

Det verkar som att värmeperioden är över för den här svängen, regnat idag.

I fredags åkte jag och Kakan till Jättendal, Blender spelade. Jag hade JÄTTEROLIGT! Var helt rusig och bara hoppade runt flera gånger =) Satt nog bara 3-4 danser på hela kvällen, blev mycket uppbjuden vissa stunder var det bara att gå från famn till famn och det känns ju alltid bra för självförtroendet.  Dansade med några nya under kvällen och fick en ny solklar foxfavorit! Jätteroligt.


Fick höra en glad överaskning av ett par fina vänner oxå =) Så jätteglad för deras skull.

Rastlös

Hela sängen är full med kläder, håller på att rensa och se vad jag har i mina klädgömmor hemma. Ett stort projekt. Har köpt en del nederdelar som är perfekta att dansa i men jag har nästan inget att ha upptill. Alla mina glansiga toppar är mer passande för vintersesongen.

VILL åka och dansa imorgon, känns som att jag helt har fastnat i danstankar idag och kan inte släppa det enorma dansbehovet. Men jag hittar ingen jag kan åka med. Vet inte ens om det blir en bra dans heller, det är Shake som spelar så musiken kommer ju att vara strålande, men om det kommer några killar har jag ingen aning om. Har aldrig varit på Nor ens. Men dansa vill jag då göra i alla fall =)

SOL

Just nu är det 16,5 grader i skuggan. Igår var det hiskeligt varmt. Efter Ulf Johanssons avskedsprediken inför pensionen så gick jag till Burhovska tjärnen för att sola och läsa. Helt perfekt ställe, tidigare om åren har jag mest hållt till vid ån. Men där finns det ofta så mycket alkisar, inte så tryggt att ligga i bikini där. Å tjärnen är ju lika nära hemma som ån =)

På kvällen hade MIXkören ordnat fest för Ulf i KFUMlokalen. Det var trevligt, italiensk buffé, sång och lekar.

Ska försöka att få till lite ordning innan jag måste ut i solen, det är kaos igen i lyan.. :(

Nån dansare som läser, som ska till Nor imorgon...? Jag vill!

Baksmälla...

Jag mår inte så bra idag.


RSS 2.0