Tillfredställelse

Blir ibland förvånad själv hur min egen sångröst påverkar mig. Har ylat på en bra stund hemma i lgh nu, otroligt bra akustik. Känslan när tonerna vibrerar i hela mig, när jag formar rösten för att passa till budskapet i orden, varm klang, kall, mjuk, hård. Hur jag håller igen för att sedan släppa fram.... svårförklarat men det känns så skönt. Hoppas verkligen att jag får sjunga den på koncerten i Ösund nästa helg. Han kan ju ändra sig ganska lätt. Jag älskar att stå där framme själv, med allas blickar på mig... en blandning mellan nervositet och glädje.

Det är onsdag idag. Tiden går så fort. En vecka redan, om fem dagar är jag tillbaka i verkligeheten igen.... Och det verkar dröja till nästa gång. Frånvaron ser jag inte fram emot allt på något sätt. Blir ledsen bara jag tänker på det och då borde jag nog inte tänka på det... men. Längtar nu oxå så jag får ont i magen. Men att längta nu är ju hundra gånger mer lättsamt än om jag tänker en vecka fram i tiden. Men jag ska ju inte tänka så, det leder ingenting till och jag mår inte bättre av det.

Jag har till och med blivit latare än vanligt under de här dagarna. Sover massor, läser, surfar dock väldigt lite. Min plan för dagen var att ta en tur in till stan men jag har faktiskt ingen lust. Men det är lika bra att vila nu det blir full fart till veckan igen när jag kommer hem igen. Jobb, buggkurs, kör, lite kompisfika hoppas jag, sedan konsert hela lördagen. Helgen efter det är det dansmara i Övik med brudarna. Det kommer att bli hysteriskt kul men ingen Peg.... å det är ju inte kul alls.

Just nu funderar jag på mat till ikväll, har ingen fantasi alls just nu.

Kärlek och fritid

Äntligen är jag här :) Känner lugn i själen. Helt underbart att få vara nära, kunna få en kram precis när jag vill... sanning med modifikation iof då kärleken jobbar på dagtid, men man kan ju inte få allt. Det är ganska skönt att vara själv oxå, har stort behov av egentid och mår sällan dåligt över att vara ensam. Enda smolket i min bägare just nu är att jag har så förbannat ONT i kroppen. Det började i måndags när jag satt hos frissan, kände att det vred till i muskeln mellan huvudet och axeln som kramp typ... och nu sk vi inte tala om hur dt känns. Trodde att jag kanske höll på att få migrän eller något igår för det blixtrar för ögonen av det onda ibland :( Nu känns det liiiite bättre efter Alvedon och Ipren samt någon timme sömn. Men huvudvärken är kvar och jag får tvinga vänster axel att slappna av imellanåt.

Snart kommer i alla fall älsklingen hem och nu ska jag gå en sväng på affären för att ihandla lite till middagen.

Kramar och Pussar!

Zlips i Jättendal

Vilken kväll! Äntligen fick jag en bra kväll med några fantastiska foxar med två personer under samma kväll. Sånna där danser som gör att medvetandet flyter bort stundvis. Det är bara musiken, golvet, känslan av att allt flyter, varje rörelse har en mening, total harmoni och perfekt dans. Då man i paret knappt håller i varandra, för det behövs inte :  ) Just den känslan som ständigt är målet inför varje danskväll. Danstrans....

Men buggen! Jag fattar inte vad som har hänt... jag kände mig riktigt duktig i våras men nu känns varje steg krystat. Har inte något som helst självförtroende kvar. Varför är jag så osäker på mig själv, så ofta? Det är dumt, men svårt att göra något åt sin personlighet. Jag försökte verkligen tänka att "nu går jag ner till basic" ingen stress att prestera några fräcka steg, men det gick sådär ändå. Jag hoppas det löser sig när tips och trix sätter igång igen!

Zlips... jag behöver inte skriva några superlativ för jag har redan skrivt alla så många gånger tidigare. Men jag fick på riktigt tårar i ögonen och ont i bröstet när jag pratade med Per i pausen. De hade en ny kille på scenen igår för att han ska sluta. Det är bara ett år sedan han började med det känns som mycket längre! Men det är förstårligt, fy vilken slitjobb de har och särskilt för familjen där hemma. Så nästa gång jag träffar dem är sista gången med P, Öviksmaran.

Fyra dar tills jag får vara i min älsklings armar igen.... behöver jag säga att jag längtar?

Ikväll blir det party igen dock en ordentlig lightverson av förra helgen. Och idag en sväng på Selånger marknad... hoppas jag hittar någon som vill gå med mig bara.

BloggSlö

Ibland finns inte skrivlusten där helt enkelt. Inte riktigt nu heller men jag känner pressen ;)

Jag mår bra, känner mig tillfreds... och kär =) På jobbet är det MASSOR att göra, men då går dagarna fort. Å det är bra för då är jag snart hos min älskling!

Förra veckan var det full rulle (då oxå) dansade i Hällesjö till Blender på Onsdan. Det var inte så bra dans, toktrångt, varmt och inte så många av mina vanliga danskavaljerer på plats men det var ett rent nöje att titta och lyssna på bandet så det gjorde jag några svängar. Torsdag var det Shake på Ånäs, inte någon höjdare för mig den kvällen heller. Jag har verkligen blivit otroligt bortskämd... trots att jag dansade med flera jättebra killar så hade jag ärligt roligast när jag stod i ett hörn och såg på Shake! Ur led är tiden.

Fredag så var jag partysugen, Kicki var med på noterna och så lyckades jag hitta en fest som jag bjöd in oss på middag och allt. Man får inte vara blyg för då får man inte vara med på något roligt =) Det blev en jättekul kväll hos Helen! Anton, Jessica, Jimmy, Fredrik och en kompis till H var där. Men det blev lite väl mycket av det goda kan man säga..... kära värld.

Resten av helgen tillbringade jag i Säter, läsande teoriboken, upptäkte att mitt körkortstillsånd gått ut oxå :(

Söndagkväll var det dans igen. Highligts på Hög, det var glest mellan dansarna som väntat. Men jag hade det roligaste kväller under veckan ändå. Fick se Hudikmaraflyerserna på papper för första gången... SÅ roligt =)

Måndag käkade jag middag med SweetyP efter jobbet OCH fikade en sväng på Weaynes. Jätteskoj!

Nu har jag inget mer att förtälja.

Kärlek

Trots en riktigt trevlig eftermiddag i solen tillsammans med ett gäng fina vänner så känns det bedrövligt tomt nu... Det har varit underbara dagar när han varit här hos mig, men nu är han hemma igen. Hos sig långt där borta.
D e t  g ö r  o n t !
Men man kanske vänjer sig med tiden. Det är så värt det.
För jag vill inget annat än att vara med DIG.
Fast jag vill vara nära nu,
inte behöva vänta.


RSS 2.0