Flexledig

Helt otippat och oplanerat fick jag flexledigt idag. Jätteskönt! Kände igår på jobbet att förkylningen satt kvar i kroppen..

Idag fick jag ett myclet ovanligt infall: Baka bullar :) Var jag minns har jag bara bakat bullar en gång i mitt liv och det var minst 10 år sedan sist. Så efter en prommis in till Hemköp så blev det värsta bageriet här hemma. När jag ändå höll på så drog jag ihop en chokladbollssmet oxå. Nu mår jag illa... fem chokladbollar och två bullar med ett par mjölkglas var kanske inte den bästa lunchen på länge. Men det doftar ljuvligt i lägenheten av gräddade bullar :)

Helt plötsligt kommer minnet av när min morfar dog för 15 år sedan. Det var tidigt på hösten tror jag, jag kom hem från skolan och mamma höll på att baka bullar. Hon är alltid så stark min mamma. En helt fantastisk kvinna! Hoppas så innerligt att jag får behålla min föräldrar lång, lång tid framåt.. Uch va ledsen jag blev nu.

Back to work

Nu ska jag tillbaka till jobbet igen efter min förkylning. Det har varit skönt att vara hemma, men långtråkigt oxå! Idag ska jag och Eva ha halvtidsbedömning för vår student. Vi gick igenom punkterna igår på telefon och det tog minst 45 minuter!
Nu är det två dagars jobb och sedan är det dans på lördag och på söndag åker vi till Finland på kryssning :) Superskoj, hoppas att stormarna har lagt sig bara...

Har inte så mycket att skriva om...

Här kommer en rolig men suddig bild från Vintertjärn tagen under småtimmarna av Dannes mobil. Ögonblicket innan så hade vi rasat rakt in genom dörren... Inte lätt att hålla ordning på kroppen alla gånger ; )

image186

Saknar dig Malin...

Snörvel

har varit ett återkommarnde ljud i lyan senaste dagarna. Tycket att den här sjukan kunde få ta och gå över nu snart. Känns som att jag behöver vila imorgon oxå. Blir trött av ingenting just nu.

Igår var det lördag och Melodifestival on the tv. Vi gjorde Flygande Jacob, en maträtt som jag inte ätit på typ 15 år, å det var hos morbror Tore i Rossön en sensommardag. Det var tider det. Hursom, det var rätt så gott i alla fall : )

Nu ska det göras fruktsallad, min kropp kräver Cvitamin i mängder!

Otippat

Det är redan torsdagkväll/natt. Helgen som var gick inte av för hackor på Onken. Obeskrivligt jobbigt både fysiskt och psykiskt, mest psykiskt. Blir helt farsinerad över att en kropp kan göra så fruktansvärt ONT.  Smärta kan verkligen vara svårt att häva. Just nu har vi en patient som har det så...  VI började fredagspasset med fem tommplatser = fem patienter att dela på. Halv fem började det droppa in nya patienter och sedan var lugnet över kan man säga. Efter fyra pass så var jag nöjd, typ.

Som ett brev på posten så har jag dunkat på mig en förkylning av något slag :( Kände av det under onsdagspasset på jobbet. Jobbade idag oxå men kostar på mig en karensdag i morgon. Den andra på en månad! Pest.. Just nu är det sånt tryck och så jobbig arbetsbelastning så det går inte att vara där alltför förkyld.

Jag står även över Shake i Umeå :( :( :(   Var SÅ taggad och sugen. Less jag blir. Men det kommer fler danser.Det viktigaste som hänt senaste dagarna är Elin och Kristers lilla Iris som har tittat ut.

Stort Grattis!

Blender Aveny!

Jäklar i min låda va Blender var bra igår! Jag tycker i och för sig alltid att de är bra men igår var de fantastiskt bra : ) Blir så imponerad när våra kära musiker orkar hålla lågan uppe och ge allt på scenen på en krogdans. Det är ju ofta lite sissådär med responsen från publiken, fylla och alla pauser gör lätt stämningen lite avslagen. Om man själv inte fyllt på inför västen vill säga ; ) Så ett stort tack till Blender! Å en massa kärlek då det var Alla hjärtans dag igår.

Jag var ledig igår och när Daniel kom hem hade han rosor med sig till mig. Han är verkligen helt fantastisk, får nästan tårar i ögonen bara jag tänker på honom. Jag är verkligen KÄR...

För att återgå till Dansen så var det ganska mycket dansfolk där, dansade de allra flesta låtarna. Känndes bra att bugga oxå. Har haft en svacka med buggen nu, prestationskrav som gör att det låser sig antagligen. Kul är det hur som hällst. Åkte dit med Lina B och hem med Mangan som vanligt. Saknade verkligen Daniel hur mycket som hällst. Han orkade inte åka efter innebandyn :(

Om några timmar är det jobb igen, jobbhelg. Å nästa fredag hägrar Shake i Umeå, vill verkligen åka dit.

Kan ju tillägga att Shakes skiva snurrar konstant här hemma! Kanonskiva! I lööv it!

Vintertjärn

Tänkte ta och berätta lite om det fantastiska kalas vi var bjudna på i Lördags. Lina och Jonas firade stort i sitt nybyggda hus ( jag är svårt avundsjuk) perfekt läge nära stan och ett underbart hus... Lina har även blivit en 30 åring och paret har även passat på att förlova sig!

Jag, Danne, Lina och Maria fick skjuts av min kära brorson Jhon. Väl framme så var huset fyllt av människor överallt. Snittar och bål flödade. Det var en riktigt kul fest, och när dansen Äntligen satte gång så blev det en riktig tio poängare : ) Då många sov över fortsatte festen långt in på små timmarna med trubadur och sång. Vi begav oss inte in mot stan förren vid halv fem tiden.

         
  

Underbara helger

Det har varit mycket nu ett tag så jag har inte orkat att uppdatera.

Förra helgen var det storslam på dansfronten det var DansMara i Övik : ) : ) : )  Dansen var underbar, på maror siktar jag ju främst in mig på dansare som kommer långväga ifrån och sådana jag spanat på en tid men inte "vågat" bjuda upp tidigare. När man dansar med någon ny dansare som man sett är skicklig och som har "min stil" så vill man ju gärna att det ska klaffa, vara rätt låt och så vidare. Det blev en underbar helg... och konstigt nog blir man aldrig dansmätt! Så här ser jag ut efter ca 8 timmars dans...
                                                                                    

Denna vecka har varit fullbokad,  jobb och diverse kvällsaktiviteter:
Måndag buggkurs. Tisdag kören. Onsdag kvällsmys och mat hos Annso med Carola och Paulina. Och så blev det då äntligen Torsdag och  firande av Malin återkomsten =)
Malin, Lina, Jonas och Kicki var hemma hos oss innan Dates spelning på Aveny. Det var kanske ingen höjdarkväll på Aveny men jag hade kul och dansade en hel del.
                                                                                 
På fredag åkte Muffen, Roffe och jag ut till Biggis i Indal för lite RG get together sammankomst. Därefter storhandling inför kvällens RG middag som var en rellativt städad tillställning. En bild säger ju mer än tusen ord har jag hört så här kommer lite bilder!
     

image166                                                            


fortsättnig följer...

RSS 2.0