Inför Öland

Mina förväntningar har varit gigantiska i veckor. Men just nu så är jag inte så peppad faktiskt. Märklig känsla. VIssa dagar har jag varit hög som ett hus av längtan. Längtan efter en massa saker. Orsaken till min avtaggning är troligtvis att jag gått och blivit förkyld... tajming eller inte! Har varit hemma hos mamma i Säter sedan söndagseftermiddag. Var extremt speedad då så jag tog i med hårdhandskarna och gick typ bärschärk (eller hur det nu stavas) i trädgården även kallad djungeln och fokus hamnade på jordgubbslandet. Har fortfarande träningsvärk baksida lår efter detta... jag måste verkligen ut till säter oftare så jag slipper ogräs i den kvantiteten... I övrigt har jag mest solat när jag inte poat på på gården :)

 

Helg i 280 ;)

Ohh så roligt jag har haft det i helgen! I fredags kom gänget. Erik kom först och lagom till middagen dundrade Nel och MickeMelker in med dunder och brak. Snabbäta innan dansen, klädhysteri som vanligt och sedan full kareta ner till Jättendal och Älvstagården där Zlips spelade. Herregud va det var brudar/kvinnor/flickor där damöverskott som hette duga. Jag hade hyffsat kul men stod ganska mycket för att vara jag. Väl hemma i Ankeborg så knödde vi ner oss i sängen, Minime i mitten naturligtvis.

Lördag blev det fika på Barista... det var dock några som saknades sedan sist <3  Shopping, hittade än en gång en klänning på Carlings rea *lyckliga jag* som jag sedan bar på kvällen i Torsloge i Sandviken där Shake spelade upp till dans. Men innan dansen åkte vi ner till Eriks moster och Nels gamla väninna i Iggesund och avnjöt älgköttsgryta.... mums. DANSEN hejsan svejsan. Galet bra, nytt ställe och mycket okänt dansfolk men jag stod inte en låt, blev uppbjuden som bara den. Höjdpunkterna var Fräs och Goofy... Oh lord, vilka karlar. Delux.

Söndag shopping igen fast nu i Birsta. Denna gång lämnade vi av Erik hos Stefan och brummade iväg själva och så luftigt det blev i börsen efter vår effektiva shopping. Innan dansen åkte vi ner till Hudik och Micke som stod för matlagningen för kvällen supergott det med och så äntligen Hög premiär. Jag bara älskar Högslogen! Känslan stämningen danslyckan är som insprängd i väggarna :) Fick massor med härliga danser och några riktigt fartfyllda bugg. Helt underbart! :) Två fina bilder från hög.

 

SusannaMagdalena tar de bästa fotona som går att uppbringa!

Hela helgen var fylld med massor med skratt. Önskar att Nellen kunde bo liiiite närmare!

Helg i 140

Helgen började med dans i Umeå och premiär på Gräsmyrs loge. Jag är verkligen helt såld på att dansa i norrland. De bästa danserna blev med Feelgood och Joel... jäklar vilken känsla. Alla underbara vänner! Det var Zlips på scen och det blir ju alltid bra. När väl kvällen tog slut så blev jag knappt utsläppt från logen då älsklingarna i Zlips var på sitt allra bästa kramhumör. Å en bättre avslutning på en härlig kväll är svårt att få = D

Jag och SweetyP på resan upp


Lördag sång och dans på Sundsvalls torg på Nationaldagen! Jättekul och varmt att dansa med Altira. Hyffsat kul och jättekallt att sjunga med Confetti i ett tält under alla pris och stipentieutdelningar... jag ville inte alls dansa under de två timmar som vi var i det kalla tältet. : )
Lördagkväll så blev det avslappnad utgång med Sofia och Erika, helt okej kväll. Fullt med folk på Oscar men varje gång jag är där så begriper jag verkligen inte vad jag gör där. I jämförelse med en danskväll eller ännu mer en dansfest så är det ju en totalt meningslös sysselsättnig. Men vad gör det, jag kommer ju att hänga där ändå åtskilliga gånger i sommar. haha!I helgen kommer oväntat men efterlängtat besök! Hela helgen bara du och jag och en massa med dans! Briljant bra.


Höll på att glömma Söndagen! Malin och Thomas kom på besök då Ossian blev döpt i lördags. Hela gänget (Lina,Jonas och Ossian, Elin, Krister och Iris, Malin och Thomas och så singelbrudarna Kicki, Lina och Jag var ute på Hamnstugan och spikarna gjorde en lov till Kickis stuga och sedan blev det några timmar i birsta. Jag höll på att somna typ hela tiden. Det är verkligen bra att sova och vila ibland. Inte undra på att jag varit trött på jobbet i veckan när helgen var så välspäckad.
Men jag önskar att förra helgen kunde gå i repris... om och om och om igen.
*s a k n a r*

Är rastlös

Satt och tänkte att jag får inget gjort... men  riktigt så är det ju inte. Har tvättat och diskat. Men så mycket mer skulle kunna göras lätt om jag inte vore så slö, lat och långsam. Men nu är det liks så här jag är och den timme som är kvar innan jag borde lägga mig i sängen för att sova har jag ingen större lust att fylla med något nyttigt. It´s a fact.

Funderar även på vad jag längtar till just nu... då som i tidigare inlägg har beskrivits så har ju det stora längtet passerats. Just nu ser jag fram emot Gräsmyr på fredag men än så länge verkar det bara vara jag och SweetyP som är intresserade. Sedan såklart midsommar som kommer att bli förträffligt, dansmyskompetens kommer att finnas på plats! Hoppas på fint väder. Sedan ännumera såklart hägrar Öland några veckor till bara sedan är det dax! Vill till malung oxå, men jag har inte den blekaste om det är genomförbart.

Den som lever får se...

Flexibel. Jag ska inte trilla dit även då jag är så sugen som det bara går att bli... jag tror att det är mitt nya mantra för i år :)

Underbara helg

Så helt underbart jag har haft det på alla sätt. Jag vet inte vad jag ska skriva bara. Men livet ska väl vara komplicerat, det är det som är charmen. Känns tomt nu när helgen är över, en massa längtan har infriats och helt plötsligt är den bara över. Har inte velat tänka post Göteborg utan bara sett fram emot resan, men hur som så är jag i alla fall hemma nu igen. Och jag känner mig tillfreds efter allt mys, promenad i slottsskogen, två danskvällar, underbara människor, sol, blå himmel, Liseberg och bergodalbana (aldrig mer i mitt liv att jag sätter mig frivilligt i en sådan igen, trodde att jag seriöst skulle avlida på riktigt innan det änterligen var över) god mat, Wahlströms och Nizeguys, flera fanastiska dansare kom min väg och såklart all underbar tid med dig som inte går att beskriva med ord...

LIte kort från Liseberg. Tommy,  jag och Per Erik.Radarparet. <BTommy och jagPeg och jag


Tommy i kön till den fruktansvärda bergbanan


Grabbarna posar så fint hemma hos Gustaf

finaste

RSS 2.0