Confetti i Sättna

I dag hade kören konsert i Sättna kyrka i Kovland (bredvid Ånäsparken för er dansare). Det är en ganska liten kyrka och stämningen var avslappnad och gemytlig. Kjell var på sitt bästa humör, vilken underhållare han är, helt makalöst bra! Äpplen, fallande löv och diktläsning bland annat knöt verkligen ihop säcken runt om konsertern. Temat för dagen var Klanger i Höst, under repet tog han fram sången Höstvisa (Vägen hem var mycket  och ingen har jag mött) och efterfrågade en solist. Emma föreslog mig och jag tog gud i hågen och provade att sjunga :)  Det gick riktigt bra och hej va kul det var att få sjunga själv! Jag kände mig avslappnad och bekväm och endast liiiite nervös. Hoppas att jag får göra lite mera soloinslag i kören i framöver...

Hudik -08

Vilken helg, vilken mara, vilka danser och vilken självförtroende boost : )  Jag har haft en sanslöst härlig helg! Bland det bästa var att Emil kom upp trotts hans avision till de stora dansarrengemangen. Stor lycka att få dansa med dig igen, dansmagi på hög nivå... att det ska behöva gå månader mellan tillfällena är bara för tråkigt! Jag hade velat dansa mera bara! Det var många jag inte han dansa med och jag han inte med någon ny, trott att jag har spanat in flera stycken som jag gärna vill dansa med. Men att ha en stor danskrets och högvis med favoritdansare av olika hög grad är ju ett lyxproblem.

Musiken under helgen var av stor klass. Mina älskade Zlipsar visade var skåpet skulle stå under fredagskvällen, de spelar i en egen liga även då Whalströms och Jannez var riktigt bra de oxå! Lördagen, jag säger bara SHAKE... OMG sista snabba låten, manic on the dansfloor,  visar att det är de som regerar. Kickan äger scenen! Hela bandet bara sprutar energi. Blender har givetvis en stor plats i mitt hjärta även de! Titanix höll inte riktigt samma höga nivå som Shake och Blender, de har en hel del riktigt bra låtar men sedan (enligt mitt tycke) oxå en stor del utfyllnadsmaterial, inte så många sugande sköna musikaliskt avancerade foxlåtar och det tycker jag är det viktigaste av allt.

Klockan tolv är det samling i Sättna inför koncerten, så kul det ska bli! Jag ska sjunga en liten stump oxå, eller min stämma själv i en kvartett. Igår på övningen när vi gick fram för att sjunga den låten var jag märkligt nog inte nervös alls. Brukar få en ganska regäl pulsstegring när jag ska sjunga själv men inte igår. Jag ville bara sjunga mer! =)

Bloggtorka

Fyra dagar sedan sist. Jag blir själv less på att gå in på min sida och se att samma inlägg som dagen innan ligger kvar, utan att orka uppdatera med nya frächa ord och tankar. Så trotts att jag inte är så jätteinsprirerad till att sprida nya Anktankar så gör jag det i alla fall. Någon i blogggemenskapen måste ju släppa till i alla fall och dra sitt strå till stacken =)

Igår var det dans igen. Aveny och Zlips! Oyeah baby! Vilken musik och vilka människor! Kärlek till Zlips! Tackar å det ödmjukaste att ni spelade Rehab en gång till då jag missade den i början av kvällen *puss*

Danne var på hockey innan dansen så jag piffade och sippade på mjölkdrinkar i min ensamhet innan jag vågade mig iväg till Marcus stående förfest, för ännu lite sippande på nu hallonmjökdrinkar(blåbären var utbytta till hallon). Det var nice. Å sicken tjusig villa han har karln!  

Det var mycket folk på Aveny, ruskigt mycket manspersoner. Fast det brukar det i och för sig vara där och jag har inte klagat än så länge :O) Jag hade superkul, och buggen kändes jättebra ÄNTLIGEN!

Idag är det dagen D, DansMara i Hudik! Håller på och tvättar för glatta livet. Tiden bara rusar iväg :( Planen för resten av dagen är att rusa ner på stan, sola, köpa biljett, hälsa på Danne och köpa en flaska, köpa liet annat smått och gott och ta en tur till Fanny. EN av mina favoritfynd affärer.

Sedan hem, duscha, hämta upp tvätt, laga mat, göra sig oemotståndlig och sedan glida ner till Hudik och beträda dansgolvet!

Måste sätta fart NU!

Tips nummer tre

Ännu en fullmatad vecka har börjat. Jag begriper inta att tiden går så fort, hinner inte göra det jag tänkt från ena veckan till den andra. Om jag inte fastnade timmevis vid datorn skulle jag nog hinna med mer saker men jag vill ju ha koll på det som händer och sker oxå... Surfskvallret drar juh ; )

Idag startade kursomgång tre av Tips och Trix på Altira. Härligt med nya killar i gruppen. Det var en jättekul kväll med massor av skratt i alla fall ifrån mig :)

Imorgon är det kör, och i ett svagt ögonblick så skrev jag förra veckan att vi kunde ha stämövning hemma hos mig... Ska försöka styra till det så att vi sktannar kvar på KFUM! På onsdag är det födelsedag, med familjebjudning på eftermidagen. Hoppas vi hinner med en sväng på Altira oxå för jag är jättesugen på det! Å då det är jag som fyller så borde jag ju få bestämma =) It´s my party lixom.
Torsdag, Aveny och kanske lite party om jag kan ta ledigt på fredag. Fredag och lördag HudikMara!!! Men då jag är en kvinna med ett par bollar i luften så är det rep inför Sättnakonserten både lördag och söndag och som avslutning Confettikonsert kl 15 på Söndag. Alla är hjärtligt välkomna. Det kostar inget å Kovland är ju nästgårds!


Nu ska jag kasta mig över kudden.

Natti!


Shake på Aveny

Underbart att få dansa igen! Och extra mys var att det var kära Shake som stod för underhållningen! De är bara för bra, liiite många högtempo låtar bara just igår...

Känner fortfarande av sviterna efter en kollision av första graden från igår. Fick en flaxig buggarm rakt in i tinningen med full kraft i början av kvällen. Jag höll på att falla ihop, tårarna bara rann utan att jag märkte det själv i princip. Tappade andan (konstigt nog) och fick värsta adrenalinpåslaget med darriga knän och kropp som påföljd. Fy fan va arg man (jag) blir när någon slår på mig, även då det inte var meningen. Urkvinnan i mig kände stark lust till pay back time ett bra tag efter smällen! Stort tack till Örjan för omtanken efteråt, trotts att jag drog mig ur mitt i dansen :)

På Fridas livsdans har ämnet uppbjudning tagits upp. Min vän Emil pratade om ämnet med mig oxå här om dan. Det är klart att allt som oftast så bjuder jag i snitt upp de killar som jag vill dansa med mer än de bjuder upp mig... Men så illa som det verkar vara i Stockholm är det då rakt inte här uppe.

I förrgår på Aveny (demokratiskt krogdans) tror jag att jag bjöd upp en enda gång på hela kvällen och resten skötte killarna för jag satt då rakt inte många gånger. Iof bjöd jag upp kakan oxå men det gills inte :)

Jag har kommit i värsta svackan med buggen :( Känner mig osäker främst i tekninken, kan inte slappna av och busa på grund av rädslan att göra "fel". Kände så alla bugg på Aveny, förutom när jag buggade med Karin, åhej vilken dans!  Hon är helt sjukt bra på att föra i bugg. Jätteimponerad.

Cytostatika ssk nätträff.

Eftermidagen har ägnats på plan 1, i aulan. I mitt tycke var det aldeles för kraftigt inriktiat på Hematologi och cyt som används vid hemocancer. Men så kan det va. Har nyss kommit hem från en trerätters via sjukhushotellets regi, min gud va god mat de har där! Dock hade de kryddat maten med vitlök, bästa kryddan att ha som grund inför en kväll med dans! hum.

Nu orkar jag inte skriva något mer.

Helgen hos ROLF

Hej och hå så skoj det var. Skönt att ha åtminstånde tre Roffar samlade på samma ställe. Trots att jag var nära att begära in Muffen på LPT ett par gånger under helgens gång : )  Resan gick som i ett nafs på grund av rimstuga till vårt tal,  vin, kortspel och folkdansprat. Framme i Karsimirsborg och hemma hos Malin och Thomas fick vi njuta av lugnet i deras mycket fina och nyrenoverade lägenhet. Helgens chema var välfyllt med shopping i Västervik, festförberedelser, matlagning och piffning! Festen blev mycket lyckad! Precis så mycket party jag hade förväntat mig, till och med en massa dans blev det. Att lägenheten höll är en gåta. Intressanta grannar hade de oxå...


        

Ja vad ska man säga. En bild säger mer än tusen ord....

Packdaxigen

Det är onsdag. Daniel är på pokerturnering. Jag måste packa. Jag avskyr att packa, det är alltid lätt ångestframkallande av någon anledning. Längtar efter att dansa! Å så längtar jag efter MALIN!!! Så så roligt det ska bli. :) Måste nog gå på Aveny imorgon, är jättesugen. Kommer ju bara att jobba ca 4 timmar på fredag och sedan kan jag ju slumra på tåget ner om Muffen ger mig tillåtelse.

Har nu jobbat tre dagar som mottagningssköterska. Det är intressant och spännande. En aning stressframkallande och ibland känns det som att jag inte riktigt har kontrollen. Kontrollen är som ett tunt nät som lätt kan gå sönder. Jag tackar de högre makterna över att Monika finns där och stöttar mig på avstånd, hon tar inte över utan hjälper när jag ber om det. Mycket skönt. Jag upptäcker nya sidor hos mig själv ofta. Senaste tiden har jag blivit bra på att säga ifrån när det behövs, det känns som en styrka. I mina diskussioner med C känner jag oxå att jag upptäcker sidor hos mig själv som jag inte helt reflekterat över tidigare...


Jag läste en för mig ny blogg förut. filosofifia.blogg.se jag bara älskar hennes sätt att skriva. Hon ger massor i sina ord men håller ändå läsaren på halster och skapar nyfikenhet och frågor. Vill oxå kunna skapa med ord på det viset. Jag skriver ofta för många ord tycker jag. Berättar långrandigt när jag skriver särskilt när jag ska beskriva någon specifik händelse.

Skellefteå! Ja säger bara Jo.

Vilken fantastisk helg! Så mycket dans, så många nya bekantskaper och så mycket inspiration.

Jag började färden norrut redan på torsdagkväll då jag på fredagen gick en kurs via jobbet i Umeå (mycket intressant och roligt det oxå). Vid 17 tiden hämtade Erik och Mikaela mig för färden vidare mot Skellefteå. Framme så bjöd Anton på mat hemma hos sig. Det var en hel hög med folk där, lite nervöst när jag inte kände någon igentligen. Lagom till 20:00 så stegade vi in på Folket Park och kvällen med Blender och Zlips. Mycket fint ställe, runt stort golv, högt i tak och bra med upphöjda sittplatser. Ett stort plus är att scenen var låg så det var lätt att titta upp och få kontakt när man dansade förbi! Dansmässigt var kvällen superb, jag var supertaggad efter tre veckors dansfrånvaro, och förkylningen gick som över av sig självt. Dansade nästan varje dans.

Något jag ångrar efter varje dans är att jag är så osocial! Att jag inte har ro i kroppen att sitta ner och prata med allt fina människor som sitter ner ibland, å då tänker jag främst på tjejerna. Men så fort jag kommer in genom portarna är det som att jägarn i mig tar sikte på lämpliga dansobjekt och så rullar det bara på.

Hursom väl när dansen var slut och kramkalaset med älsklingarna i banden var över åkte vi hem till Skråmträsk för några få timmars sömn. Tack vare Janas öronproppar sov jag helt ovaggade till frukosten var serverad. : )

Foxkursen! Gud va roligt det var! Jana var otroligt bra på att lära ut på ett roligt och lättsamt sätt. Det var många bra dansare på kursen och bra struktur.

På kvällen roade vi oss först på en resurang med slumpvisbordsplacering. Jag satt med Jana, Pernilla och en man som gick foxkursen, han var riktigt bra på att dansa. Å det kunde tjejerna oxå, vågade mig på att bjuda upp Pernilla och Jana bjöd upp mig redan på fredagen :) Susanna dansade jag oxå med, fast där var det jag som styrde, svårt men kul :)

RSS 2.0