Harmonisk som ett änglaspel

Å så jag njuter av tillvaron just nu. Det har varit lugnt på gråtfronten i flera veckor nu. Fantastiskt skönt! Om två veckor så är jag hos PerErik igen... längtar. Men innan dess så är det många trevliga saker som händer. Julton till helgen, Julafton hemma hos mamma och pappa, Juldan på casinot med Shake och så jobb därimellan.

Trivs på jobbet. Det är en skön stämning i gruppen och jag mår bra, har arbetsglädje och kontroll över mina arbetsuppgifter.

Catarina sa en så klok sak idag, "Det är du som är huvudpersonen i ditt liv" det är så sant! Det är ju bara jag som kan leva mitt liv och det är för mig jag lever det.... Annars vore livet meningslöst. Björn tjatar om det oxå fast i andra ord, att jag ska ta mig själv på allvar och att mina tankar och åsikter är precis lika mycket värda som andra människors åsikter. 

Kan inte sluta vara tacksam över att jag har Catharina, vi höjer varandra på bästa möjliga sätt. Att hon inte lessnade på mig när jag var så totalt negativ för några månader sedan, ofattbart...

Nu ska jag läsa lite och njuta av kvällen :)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nästa gång är det du som höjer henne...

2009-12-17 @ 21:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0