Zlips i Östersund!

Som jag bara älskar Zlips! Jag längtade faktiskt hela kvällen på att kvällen skulle ta slut så jag fick kramas med Togge igen, för det var inte igår..

Färden var ett äventyr i sig, det jag, Berkö, Kakan, Camilla och MyggMaria som gjorde sällskap och med Maria i bilen hinner det inte bli tyst många sekunder i taget då inte. Stefan tyckte att det var bättre än veckarevyn med all intressant info som kom fram ; ) Härligt med en rolig bilfärd.

Dansen var fantastisk, hade bara bra danser. Dansade mycket med Emil som var på en av sina långturer, fick även äran att dansa gammalt med honom och hej va kul det var! Härligt härligt... Han med några av mina favoriter där uppifrån oxå Jon, Jonas och Lejon. Samt den käre chaufören såklart! :) Det blev en underbar kväll som gick hiskeligt fort.

Nu ska jag återhämta mig lite och ladda om inför Whalströms på Casinot på fredag. Vila inför morgondagen känns oxå aktuellt, det är dubbelbokade patienter hela dagen och jag har kvar en hög med obokade tider som jag inte han göra från igår. Hoppas jag kan hålla huvudet kallt imorgon. Trycket var uppåt väggarna igår på eftermiddagen men jag skyller på att jag är förkyld.

Har en massa måsten på dagordningen oxå... Det kommer att bli mycket den här våren.

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh...en massa måsten låter inge bra med tanke på hur mycket du verkar ha på jobbet. Kanske är det bara du som har stora förväntningar på dig själv? Det viktigaste är att må bra, annars orkar man inget.

Kram

2009-01-06 @ 15:34:49
URL: http://www.livsdans.se
Postat av: Karolina

Jag vill oXå dansa.....buhuhu ... när ska jag göra det tycker du ... nästa gång du ska på långåk så säg till - då ska jag med !!

2009-01-06 @ 22:13:55
URL: http://sweetypajen.blogg.se/
Postat av: LEJon

Ett Lejon lyfter på danshatten och tackar så mycket för våra gemensamma dansvirvlar på Furan, jag skall göra vad jag kan för att leva på dem till nästa gång!

Kram

2009-01-07 @ 17:21:34
URL: http://www.lejondans.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0